Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy beszéltük, itthon....máshová nem biztos, hogy érvényes az átok.
Én sem élem bele magam, sosem volt szerencsém az időjárással, aug. 20 meg necces.
Örülök hogy hamar beláttad a dolgot...
Nincs terv, mindenkinek meghallgatom az óhaját.
De fasz vagyok, most látom, h vasárnap.

Lehet csatlakozom, írjatok majd részleteket.
Szombat v. vasárnap??? Vasárnapra mondja a jobb időt.
Na most bosszant, hogy még nem jött meg az új papucs. Egyébként egy 577-re becsatlakoztam volna, de így gáz, ill. az is szombaton lett volna jó. Na majd ha le kell dörzsölni a szőröket
Aug. 20-ra egyébként a helyetekben nem nagyon terveznék, nem emlékszem olyanra az elmúlt 10 évben, hogy ne esett volna aznap...
Még meggondolom én is a dolgot, lehet csatlakozom.
....titing...
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy találkozott e valaki ilyen hibával.

A mai nap elmentem motorozni állok a lámpánál alapjáraton egy kis fémes csilingelős hang kezdett lenni, de csak néha, haza értem egyre jobban hallottam bukó nélkül... Olyan mint ha a vezérmű tengely jobb oldala nem kapna olajat.. Kitekergettem, oldalt az olaj furatokból a csavarokat bal oldalt ömlik az olaj jobb oldalt szinte száraz a furat! Valakinek van e véleménye vagy hasonló élménye?
Viszont a huszadikai hétvége borzongat, Laci benne van a partban, Zoli még nem tudja...
Még nem tudom, hogy mennék-e mert a tgk-t kéne buzerálni, de ahhoz igazából nincs kedvem....viszont az termeli a lét így csak kéne valami időt fordítani rá.
Ha már így elmaradt a túra, mi legyen vasárnap, 577 vagy Mátra?
Össznépi gurulás lesz, úgyhogy mindenkit szeretettel várunk!
elkelt mind...majd kb 2hónap mulva...
Pünkösdkor Herkulesfürdő volt a cél (again), ill. környéke. Ez volt az eredeti terv, nem naplóztam így nem tudom mennyire tértünk el tőle, de szerintem kb. egy az egyben ezt toltuk: https://goo.gl/maps/zVP4RHtU3rC2
Ahogy olvasom amiket írtatok teljesen elment a kedvem a murvától. ....inkább a huszadikai hétvégén partozunk egyet.
Így el sem megyünk ezekre a helyekre.
De most tényleg, nem jártatok arra pünkösdkor?
Majd Te megmondod, hogy szeptemberben ha megyünk tudjuk!
Ahogy két éve jöttünk fel Petrozsénybe az Alpina déli végéből, tele volt lámpákkal meg félpályás lezárásokkal aszfaltozás miatt.
Az a szakasz már készen van? Ami keresztbe kettészeli az északi és déli részt (ahol elhagytatok ) ott történt valami felújítás?
Nagyon vacak volt ott az út, néhol meg az aszfalt is elfogyott.
Akkor még az Alpina északi része nem volt teljesen befejezve, átfolyókkal volt felszabdalva, meg volt még benne aszfaltmentes szakasz. Azok elkészültek már?
Vágom bazze, de Ataaék nem akarnak tudtommal arra menni. Ezért írtam.
Egyébként az az út sem lett volna nagy gáz, ha nem esik, meg nincsenek ott tonnaszám mély tócsák.
Sziasztok!

Van egy tévesen vásárolt, új/bontatlan TRW-Lucas szinteres hátsó fékbetétem GS500E-hez (2005-ös géphez lett volna) eladóba. 6.000,-Ft-ot szeretnék érte. Személyesen Szegeden és környékén átvehető.
Ha érdekel valakit, kérem PM-ben keressen.
Jól emléxel. E-08-as van az XF-en elöl, az jól bírja, a hátsót már cseréltem. Az kb. 15000 km-t bírt, még volt kb. 2-3 mili a közepén, de ledobtam. Az utolsó esőben már nem éreztem annyira biztonságosnak. Egyébként nem volt vele gond, tapadt is gondolom, mert volt, hogy leért a csizmám orra.
Ár-érték arányban szerintem abszolút rendben van. Halkan megjegyzem, a mostani hátsó Anakee-ban van kb 1500 km, és rájöttem, hogy búg, mint az állat!
Gs-en nem volt vele tapasztalatom. Ügyes fiú vagy te, majd kitapogatod, hogy milyen!
Édesapám, a 66A-n szoptunk emlékezzél már (vagy nézd meg térképen), erre írtam Dipshit-nek is! Petrozsenytől ha mentünk volna Keletről-nyugatra (de ugye mi fordítva gurultuk) akkor az eleje lett volna atom jó, de utána... NÉzd azt is mire válaszoltam, ne csak a hsz-ek sorrendjét
Bobek, jól emlékszem hogy te jársz/jártál olcsó Mitas gumikkal, mert verhetetlen áron adják? GS-en, utcai mintával is van tapasztalatod?

Nálam van a régi GS-em, és Mitas gumik vannak rajta... mentem velük eddig kb 100 kilométert. Fogalmam sincs hol vannak a határaik, de az azért félelmetes hogy a két gumi a motoron nincs 30k forint újonnan (ennyiért én kb 1 gumit vennék én..)

Mitas H-07 van elöl, és H-15 hátul. Vatta újak.
Akkor amikor összetörtem ott a Divit, egy lengyel pár jött velünk szembe. A csajszi freewinddel volt, a srác meg egy 850-es TDM-mel. Már majdnem félúton voltak, tetszett nekik (úti cél is volt nekik az útszakasz, nem csak úgy odatévedtek).
Az máshol volt. Itt végig aszfaltos.
Pont a Dipshit által ajánlott karikát jártuk be 2-3 éve, ha előtúrjátok az emlékezetetekből...
Ja és Bobek Freewindje nem volt bajban, csak Bobek. Én vagyok a szűkebb keresztmetszet.