Nyahh megérkeztem....hááát...szoknia kell a parasztnak a szántást...mindenesetre jólesett..
Jut eszembe...
Honda buzik! a hátsó villátok nagy koronás anyával van biztosítva? Mert az enyém szaromon igen....ergo készítette célszerszámot...
Ha valaki késztetést érez,hogy lekezelje az ott szenvedő kúpgörgős csapágyakat akkor kölcsönadom.
GS buziknak nem kell célszerszám....de nagyon javaslom a hátsó himbarendszer karbantartását mert kiba könnyen berágódhatnak az ottani tűgörgősök..
...Zolinak akinek a motorja kedveli a trélert üzenem,hogy az Agárdi réteses az a bizonyos (bocsáááá nem tudtam kihagyni)
igen igen...helyettem inkább téged kell tenyészteni biztos,kis nyegle komplexusos majom,akit mindig wckefének használtak......gratula...
részemröl písz...
Imádom az ilyen hozzád hasonló nagydarab, puhány, tohonya pöcsöket...amikor fekszenek mindig olyan döbbent arcot vágnak....
..néznek ki a fejükből mint a lőtt medve
...miért lennék megsértve??,
Te reagáltál iq fighter módon....nekem nem fáj az ami téged kiborított.
A kutyáknál mondják a hozzád hasonlókra ,hogy : Tenyésztésre nem javasolt..
Nyahhh Tsááá hülyegyerek....gurulok tovább....meg aztán telefonon utálok pötyögni..
Kedden viszem javítani a Cibere felnit, akkor megy fel az új gumi.
Lecseréltem az olajat Motu 5100-ra a Hondások javaslatára. Nem tudom mi köze lehet a motorolajnak a benzinesedéshez, de azt mondták ezzel is kizárhatunk egy dolgot.
Anno mikor megvettem a ciberét meghirdettem normális árért, oszt nem kellett senkinek. Most meg már úgy vagyok vele, h kb. 8-10e a biztosítás-adó egy évre, ha nem megyek vele egy centit se, akkor ennyibe fáj, azt meg kiköhögöm vhogy.
Ha vki 1x elviszi, akkor vigye, mondjuk nem hirdetem, úgy meg nehéz eladni. No meg persze már szinte hozzám nőtt. 13 éve vagyok a gazdája. Lassan a bringám többet ér.
Szóval ha 1x szeretnél még egy libát csinálni, akkor szólj, neked szívesen eaádnám óccsóé, mert tudom, h te rendbe tennéd faszásan.
Jujj de csúnyán beszélsz! Anyuka nem csapott a szádra? ...mióta is osztod itt az észt...netán találkoztunk már valahol?
Természetesen tökéletes a meglátásod...sőt a régiek igazolhatják is....valóban olyan (idézem a kultúrdzsentrit) " mindenkit fikázó nagypofáju,mitugrász majomfejű kis faszkalap"vagyok.
Nem tudom ,hogy kitől örökölted a látnoki képességedet
"amugy nem válok meg a xaromtol,mert se hitelem,se jobb vétel... egyszerüen csak elakarom adni,de nem mindenáron.
a gs utódja már bent áll a garázsban"...(ne írjunk már ilyen helyesen)
..Az nem merült fel a széles látókörű ,agyonra vasalt agytekervényeidben,hogy nem mindenki jár veled egy cipőben??
...lehet ,hogy nem is érted amit leírok....tehát zuhanok pár szintet a képességeidhez...
..figyu köcsög...ha meglátlak...megbaszlak! Real??
látom te nagy odamondó okos vagy és mindent kurvára jol tudsz...közben meg csak egy mindenkit fikázó nagypofáju,mitugrász majomfejű kis faszkalap vagy ...ahogy kivettem az itteni posztjaidból...de,ha valaki neked mer szólni,akkor meg vérig vagy sértve...
amugy nem válok meg a xaromtol,mert se hitelem,se jobb vétel... egyszerüen csak elakarom adni,de nem mindenáron.
a gs utódja már bent áll a garázsban...
Tényleg....minek tartogatod a gs-t?....hisz van egy szép és jó szarod...Nosztalgia,emlékek...huhh de kis romantikus
...bevallom ,hogy a libára azért még gondolok.....szerettem azt a mocit.
...lemaradtam...Hol a gülü szem???