Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van egy naked gs eladó...
km futásra van megadva a csere...
olaj 6ezrenként... gyertya 12ezrenként... légszürö is 12e ha jol emléxem.. a hiflo márka vmi 3400ft zsunál...
bárdiauto...vagy zsu kft... 120ft per méter...
Köszi ha meghall a mostani, az lesz a köv , nem szenvedek :D Én nem mertem az átlátszót a hő miatt . Köszi !
Annyi baj legyen!
De nyugodtan mehet az átlátszó, csak akkorára szabd, hogy ne érjen neki a forró alkatrészeknek. Mi kényszerből raktuk fel, mert a gyári cső szétment egy szervizeléskor és gyors megoldás kellett. Ez kb. 4 éve volt, azóta egyszer cseréltem, soha semmi baj nem volt vele.
Sajna a hálót tavaly szemétre tettem ,mertem remélni az új cső többet bír mint 1 év , az ember kisdologokon szív nagyokat :D
Köszönöm , én is azt vettem szívtam rendesen vele :D Tavaly is cseréltem 1 évet bírt .
8-as belső átmérőjű átlátszó cső tökéletesen megfelel. Felmegy mindkét végre könnyedén. Kicsit megkeményedik, de nem vészes. Folyómétere 100 Ft, csak ne használj hozzá csavaros bilincset. A gyári rugós bilincsekkel tökéletes, aztán amikor hozzá van nyúlva (tank le, karbiszinkron, hézagolás, légszűrőcsere) mehet új. A gyári fekete fémháló szépen el is takarja.
8/14-es Gufero-t vettem a helyi csapágyboltban (600,- ft/méter). Nem volt egyszerű feltenni, de "működik".
Sziasztok
Mesterek tanács kellene gs500 2005 évi üzemanyagcső csere , belső átmérő 8mm a külsőnek 11mm a gyári méret! Ami kis hazánkba kapható 8/14mm , vagy sima átlátszó. A 8/14 es neccesen megy be . Ki mit használ ?
Bármely Suzuki márkaszerviz 2-3 nap alatt beszerzi neked, ha épp nincs a készletükön. Nem kell félni tőlük, én már sok apró bizbaszt rendeltem (Pécs, Enduro motorosbolt), és elküldték postán. Az áruk sem vágott a földhöz.
Karbit kellene kipucolni, vagy/és az üzemanyagellátó rendszert átnézni (csövek, csap). Légszűrőt még véletlenül se pucolj, ha cserés cserélni kell!
Ha benzin van az airboxban, lehet fennakadt a tűszelep. Ezeket át kell nézni, amúgy más gond nem lesz szerintem. Olajadat szagold meg, mert ha benzin került bele, akkor az cserés!!!
legolcsóbb ,ha vágsz magadnak....6-os lyukasztó...és 1200 ft a papír...
Haha..a gyertya,légszűrő,olaj Km-re van megadva...nem évre....de próbáld ki az időintervallumos cserét.....hátha
Sziasztok!
Olajcserénél akadt egy kis probléma.
Olajteknőhöz hol tudok tömítést vásárolni?
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos válaszokat. :)
Azért fordultam hozzátok mert hallottam rém híreket 10 literes fogyasztásról.
Naked verziót szeretnék vásárolni ahol a légellenállás is plusz deciket jelent.
Az 5-6 literes fogyasztás remekül hangzik.
Mostmár megnyugodtam.
Széles utat mindenkinek. :)
Hello.
Valószínűleg kosz került a karburátorokba.
Szétkell szedni és kitakarítani de érdemes ilyenkor gumitömítés is cserélni.
A légszűrőt szintén érdemes átpucolni esetleg filtert cserélni. Ezenkívül a gyújtógyertyákat ,használattól függően, 5-6 évente ajánlott cserélni.
Üdv
Üdv,
Ahogy isti55 is írja, én is könnyedén megetetek az én gépemmel 6 litert. Ehhez kell nálam egy egyenes derék, sok nyélgázon gyorsulás, emellett 130-140 km/h körüli utazósebesség.
Egyébként ha túrázni használod, nem nagy odafigyeléssel 5 liter alatt tartható a fogyasztás.
2000. GS500E
Sziasztok. Olyan problemam van, hogy elmegyek motorozni es ha magas fordulaton hajtom, akkor lefullad, de ugy mintha az uzemanyag fogyna ki belole. Teli a tank es akkor is. Néha csopog a legszuro dobjabol is. Ez miert van. Valaszokat elore is koszonom. Széles utat
Üdv ! Ahogy a kollégák írják, nyuggertempóban a 4 l körül, de Te a max.-ra vagy kíváncsi. Egy szezonba autópályán ingáztam melóba (napi 120 km.) "Sietősbe" , néha végsebességtesztbe, büszkén egyenes derékkal a 6 l-t is meg lehet etetni vele. (enyim vas NAKED )
Nekem eddig 4,0 l/100 km a totál átlagfogyim. Mikor megvettem, utána többször is 3,7-et tankoltam, aztán ahogy kezdtem vele megismerkedni, felment 4,1, sőt egyszer 4,3-ra is (cihopata módon száguldoztam ), most legutóbb megint 3,8-at tankoltam bele, igaz, az egy nyugis Mecsek-túra volt. 90-120 közötti sebességgel járogatok, óra szerint (120-nál már majdnem 10-et csal az órája felfelé), ennél gyorsabban csak előzéskor.
4l kb...
nekem városban 4l ivott...ha tartósan sietve 130körültmentem,akkor 4,5.
de 100as tempoban országúton 3,5-3.6 lesz az átlag...
jo kis gép...
Ha érdekel:
ataaa@freemail.hu
Én sosem tudtam vele megetetni 4,5-5 liternél többet akármilyen bőkezű voltam, de a legtöbbször 4 alatt volt a fogyasztásom.
Inkább a huzamosabb gyors haladásnál eszik többet, a kanyarvadászatokon még a hegyekben is takarékosnak bizonyult. Bár lehet ezzel minden motor így van.
Van egy eladó F-esem ha érdekel.
Sziasztok.
Motor vásárlás elött állok és megtetszett a gs 500.
Az lenne a kérdésem hogy mennyi a maximum fogyasztása a motornak ha az ember bőkezűen húzza gázt? Akár hosszú távon is.