Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Légyszi dicsérd már meg, mert ha nem, akkor képes lesz berakni a hondáját egy kawasakis topikba is
Vagy így hagyod....és használod....
Mennyi volt?
Injektoros.
Nem csak a szaga volt olyan, de hígult is valamennyire. Sok nem került bele, mert nem igen emelkedett a szint, de valahogy mégis lejutott.
Most szerencsére semmi. Azért folyamatosan figyelni fogom, mert ahogy használódik, vékonyodni is fog az olaj...
Nem kell ez az álszerénység Pusztán csak azt kéne eldönteni, hogy motor restaurátor vagy vagy kezdő pályázó Jó.............tudom, hogy a pályázás menőbb
Rat mar igyis.
Azért ez a benya szag kissé fura......Injektoros a szarod??
Már csak Krissal (babázik) és Isti meg én hiányoztunk onnan :)
Vagy valami Rat hatású mocit kellene belőle csinálni... Szakadt,kopott kinézet...és néhány modern...a végletekig kidolgozott részlet....mindez egy full patent belsővel társítva...
Szezonkezdesre meglesem.
...a rétes valóban jó volt, még sütidömping idején is. Ataaa motorját künnyű megismerni...a hátsó gumija szokás szerint nyomokban tartalmaz mintát
A forma bejon,a futomu cseres lesz jovore ha ki nem nyirom.
Meg kap egy fokozatjrlzot,telon kell valsmit babralni.
Festes majd 20 eves szal olyan.
Olyan fasza halszag volt hogy majdnem besírtam. Legközelebb arra is rámegyünk.
a halsütőnél van, ott a hekk is nagyon jó!
Ez az:
https://www.google.hu/maps/@47...!3m6!1e1!3m4!1s_9S2e5JAMLM5Tx4la2_BuQ!2e0!7i13312!8i6656
Mi már későn értünk oda, de találkoztunk Tby bácsibval. Kicsi a világ.
Lecseréltem az olajat, téptünk egy 170 km-t és láss csodát, semmi benzinszag!
A full synt 10W50-es Repsol Racing ezek szerint túl vékony volt valamiért.
Máshogyan is viselkedik, kicsit más a hangja, határozottabb a váltó és mintha jobban is menne a Motullal.
Most virul a fejem rendesen, már be voltam szarva hogy valami baja van a gépesnek.
Megtartani a keretet és a blokkot és köré építeni valami küllős kerekes kávé racer klónt..
...hááát lelki szemeim előtt látok egy ilyen cuccot....aztán továbbgondolva egy valag szétlocsolt lóvét
Repsol jó! sokkal jobb mint a castrol és társai....mellé nem lőhetsz vele.
...mondjuk én a Repsol Racing 10w50 et tettem a Gs-be.....ultra állat!
Mivel a sima Gs léghűtéses...az olajnak is van a hűtésben szerepe...a full synt olajjal sokkal kevésbé melegszik és gyorsabban hűl....ez saját tapasztalat..
..amúgy pedig ami jólesik.
Lassan ideje olajat meg szűrőt cserélnem.. Repsol motosport 10w40 et ajánlották bele.. Valakinek tapasztalata, tippje jó e ez bele?
Ja,valami ilyesmi jo lenne.
Abból lehet ütős retro racert faragni
97-es 600-as cbrf3.
Jövő héten a nyuggerekkel megyek Bakony-takony party-ra..
...mondjuk többnyire fél úton lepattanok mert nehezen viselem a szedált stílust...

Most akkor mi is ez a hondabigyó??
Megvan az is.
Az megy renduletlenul,gumizni kell az elejet,jovo heten keszvan es retesezek.