Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tény,hogy rengeteg energiát fölemészt a keresés...de a nagypixeles telefonok korában már talán nincs annyi árnyékra vetődés...
...bár bevallom ,hogy így is nyeltem mellé..
Vegyél egy ótvar-foscht, azt rakd rendbe, legalább lefoglalod magad. Vedd meg az enyémet, azon van mit csinálni bőven.
Az még hagyján, de amikor az ótvar fosokért annyit próbálnak meg elkérni mint a kevés tényleg jóért, na az már bosszantó tud lenni....
...amúgy tény ,hogy rengeteg ótvar fos van a piacon..
és a piac azért ilyen mert ameddig lószar van...addig veréb is..
tudom,hogy kemény fába vágtam a fejszémet.....
Naná...majd cipelek egy ballasztot....Én motorozni szeretek ...nem kü szködni
Pontosan tudom ,hogy milyen a piac...pontosan tudom ,hogy melyik szegmensből miért akar váltani valaki... Kizárólag olyan motorokat nézünk ami vagy újonnan magyar üzembe helyezés...vagy több mint 3-4 éve van egy tulajdonban.
nem véletlenül kérte a segítségemet...hisz én már láttam pár motort és nem ma jöttem le a falvédőről.
Nem sürgős a vétel...ellenben erre a hobbira nem szán többet egy fillérrel sem.
Te is sokkal olcsóbban megválnál a nagyra tartott szarodtól ha esetleg szorítana egy hitel vagy belefutnál egy igazán jó vételbe...mert ez így logikus.........tehát nem értem a tapsikolós szmájlit.....minek is kell örülnünk?
azért a tulkinálatot ne ugy nézd...
mert sajna tele a piac külföldröl behozott xar romokkal,amit aranyárért adnak...
na,azokat tényleg el akarják adni...olyanoknak,m a haverod,aki max 480ért keres vasat...
akinek meg van egy tényleg jo motorja,az kivárja az olyat,aki megadja érte az 500at...
Ennyit az utasülés "problémáról"!
Még nem 100%
nem vitás...mázlitok van...
... azért volt meghatározva a max. összeg...mert annyi van rá.
Mivel túlkínálat van a piacon és valaki valóban el akarja adni...úgy néz ki ,hogy 2006-os cb lesz belőle.....ami sokkal fiatalabb és legyünk őszinték..kifinomultabb...
Azért köszi!
megtudja tolni még 20szal?? 500ért van nekem egy...
adatlapomon van pár foto rola...
Ment egy sms.
mennyiért?
F is szóba jöhet?
jaja! Egy kedves hölgy ismerősömnek....
..de CB5 killa és ER 5 is becsúszhat..
GS-t keresel?
jahh...esetleg valakinek eladó ráncfelvarrott, sima,hihető futással megáldott,gondozott (nem fillérbaszok az olajon ..stb.) mocija max. 480 pénzért?
Na mi van Puncik?
Holnap egy nosztalgia rétes??
Ahogy látom a naked suzukik nagy gyengéje ez, ill. nem is a naked-eké, hanem a kormányra szerelt tükrösöké (lásd GSXS-1000F tükre is így van rögzítve). Más nyafognivalót erősen gondolkodva sem tudnék mondani ;)
Én meg nem nézek hátra...
Ahány ember, annyi ízlés/szokás ..
Ez a tükör semmire se jó, nem látni benne - vertikálisan keskeny -, stílusában abszolut nem illik a motorhoz.
Az még hagyján, de gyenge a szára, és 110-120 körül berezeg, elhomályosul, alig látni benne valamit hátra. Én egyszerűen egy pár Honda Hornet tükröt tettem a gyári helyére (6 ezer volt a pár használtan). Ne ez nem rezeg, nem homályosul, ráadásul oldalanként egy-egy centivel kijjebb is van, jobban látni benne. (Még a kis 125-ös csopperre vettem, de eladás előtt átcseréltem a tükröket, a kis Hondát adtam el a GS-ével).
Volt vele munka, nem volt egyszerű, de megérte... Szerintem meg a gyári tükör böszmén áll rajta olyan mint valami bogár csáp...