Hát most akartam felrakni és most derült ki hogy nem sima 10es menet hanem kibaszott finom menetes a tükör szára, meg a kormányon is..
Úgyhogy ma nem került felrakásra.. Majd a cégnél esztergálok hozzá egy megfelelő adaptert aztán akkor már faszányos lesz
Megnyugtató, hogy nem csak én gondolom így, de annó én kiosztottak, hogy bárki bármiről írhat bármelyik topicba, az sem számít, hogy volt-e adott típushoz egyáltalán köze, nyugodtan adhat tanácsot, vagy írhat úgy, mintha legalább egy emberöltőt eltöltött volna a nyergében, szóval ne vedd fel...
én ilyet vettem asszony GS-ére nemrég, remélhetőleg a héten tudjuk feltetetni. Tehát próbálni még nem próbáltam, de úgy hallottam mástól, hogy jó, strapabíró, sokáig bírja. Az enyémen pilot road van, abból nem volt ilyen méret, de állítólag nagyon hasonló. Azzal én teljesen meg vagyok elégedve. Hátsót 17e után cseréltem ugyanolyanra, első 25e óta fentvan, és nem szögletes, elég mély még a barázda is. Szóval ha tényleg hasonló akkor bőven megéri. A profilja nem túl sportos, én pl egy adott pont után nem tudom dönteni, mert az élén menne a gumi hátul, onnan meg perecközeli állapotba kerülnék :)
A narancsszín előbb volt mint az általad említett brigád...sőt...már előbb láttam ilyet mint a gittegylet alakulása...
..amúgy meg rühellem az összes élősködőt akik politikusnak nevezik magukat...és ez színtől ,elnevezéstől,származástól független..
..remélem kielégítő voltam..
Úgyhogy ma nem került felrakásra.. Majd a cégnél esztergálok hozzá egy megfelelő adaptert aztán akkor már faszányos lesz