Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gépzsirt szoktam odatenni...eddig a sokév alatt 1x sem szivárgott a gsböl ott az olaj...
jah...ez nem a váltónál van waze...
xerintem nemjol van betéve a horonyba a gumigyürü a szüröfedélnél..
Hol akarsz te mifelénk rétesezni?
Hát akkor a csere után kiderül, h beborul-e.
Motorolaj az biztos
Cserénél olajozd be magának az olajszűrőnek is a tömítését és a fedél gumigyűrű tömítését is mielőtt berakod-visszarakod.
Addig kibírja így. Feltétlen új tömítést bele, aztán mindent letörölni és figyelni, hogy szivárog-e és honnan.
Hallottam már olajcsere után 2 km-rel darabokra széteső tömítésről.
Nem hiszem hogy lánc olaj mert eddig tartotta a szintet az olaj most meg egy hét alatt nagyon le csökkent a szint.. Épp az alsó határon van csak..
Nézd meg az ujjaid között, ha ragacsos, akkor láncolaj, ha vékony, akkor motorolaj.
vazze semmi gond. purhabbal fújjuk föl !
Most rendeltem bele mindent.. A héten le lesz cserélve az olaj...
Hát akkor ez lehet 2 probléma is. Egyrészt az olajszűrő "kupak" tömítőgyűrűje nem lett rendesen a helyére rakva v. elfáradt, bár olajcserétől-olajcseréjig, ha rendesen helyére lett téve és úgy visszacsavarozva, akkor nincs joga beszarni. A másik meg simán lehet még a láncolaj is.
Ez lehet a menetszél által széthordott olaj, ami a szűrő rossz tömítésénél szivárog. A szűrőre próbálj nagyon finoman ráhúzni, ha nem megy, akkor csak a tömítés/szűrő csere oldja meg. Mikor lesz olajcserés a gép?
Meg itt van egy kis mélyedés és itt szokott olaj lenni..
Hát azt a hisztit még1x én se akarom.
Ott a deknit alján, meg az oldalsztender rögzítési pontja felett is látszik picit
Meg ma vettem észre az olajszűrő körül is olajos.. Eddig nem volt olyan és már eléggé elfolyt az olaj alacsony a szint..
Benne vagyok! Stipi-stopi az egyik benti hely :D
Tby-t nem engedjük felfújt matracon aludni, igaz Perik
jaja,én is arra tippelek...lekell venni az oldalso deknit és faján kitakaritani onnan a retket féktisztitoval...
Biztos, h olaj, mert a láncolaj is ott szokott összegyűlni és kicsöpögni, ha túl sok van rajta.
váltónál?
váltokarnál, ahol kijön a blokkbol a kis ricnis tengely?
megelőztetek...én is ezt akartam irni...:)
Először mindenki idegen. E.T. is az volt.
Ezek az arcok is idegenek voltak...... először.