ha esetleg vki unatkozik ma otthon és van kedve gurulni 1et,akkor társuljon.
van 1utam Kemencére nógrádba.
peströl a parlamenttől indulok mindjárt.
12es úton Szob felé,majd az ipoly partján.
hazafelé meg diósjenö fele a hegyi erdős úton.
Nekem is van spoiler a motoron, nekem jobb lett így. De az is igaz, hogy nem vagyok magas (168 centi... ), ha a férjem nagy ritkán megy vele egy kört, neki pont a fejére tereli a szelet. (Így járt. )
A CBR1000F-et még középtámaszra is csak padkáról lehet hátrahúzni, olyan dög nehéz, nem hogy emelgetni az elejét, ez nem enduro. Ha nem tudja kikerülni nincs menekvés
Egy szlovén ilyet felvettem.Ki a kanyarból egyenes felfelé tolja az ember mint az állat,pont féktáv és bele,ugrató volt,repültem mint egy tolpihe,a csomag meg a nyakamban.
De nulla felnisérülés.
mostanában elég sokat jártam romániában ott azért nem kevés helyen van úgy hogy nincs hová kerülni mert mindenhol szar, vagy épp akkora a kátyú hogy nem tudod kikerülni
ott azért a friss utakon is van néha furcsaság
pl voltunk olyan helyen ahol érintett az út másik megyét és ott nem volt rendbe rakva, aztán visszakanyarodott és ismét sima aszfalt lett
gondolom nyugatabbra azért nincs ilyen....
Egyenes szakaszon inkább kikerülöm minthogy egykerekezzek, de kanyarban százas tempó felett arra van időd hogy tudomásul vedd mi fog történni.
Ha kameráztam volna csak ez lett volna hallható: A kur... BA-BAMMM!
erre nincs idő sajnos a hátulja menthetetlen
endúróval volt hogy egy leszakadt szakaszon reptettem át a motort, majd leestem róla olyat csapott vissza a hátulja
vár ott vagy 2 métert kellett áthidalni
az is ívben volt, csak arra volt idő hogy rátaposni a váltóra és teligáz
mire beszartam volna már vége is lett
ritkán okoskodom, csak egy aszfaltosnak ritkán jut eszébe hogy gázt is lehet húzni a hibák előtt, ezért írtam
igazándiból nem érdekel kié a felni, csak furcsálltam hogy egy első kerék ilyen csúnyán fel lett ütve
akkor gondolom nem vetted észre.....
vagy ha igen akkor legközelebb satufék, közben vissza kettőt aztán gyors teligáz egy pillanatra
érdemes gyakorolni a fekvőrendőrökön
nem egykerekezés csak hogy ne legyen rajta kb semmi súly
már csak azért kérdeztem mert az elejét lehet emelni-részben tehermentesíteni aztán nincs ilyen sérülés
a hátulját azt jobban oda lehet verni, ott nincs okosság
van 1utam Kemencére nógrádba.
peströl a parlamenttől indulok mindjárt.
12es úton Szob felé,majd az ipoly partján.
hazafelé meg diósjenö fele a hegyi erdős úton.