Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_f-8561036
Detektívek előnyben jeligére várod a jelentkezőket?
Üdv! Ha valakit érdekelne eladó a motorom. Használtautón fent van. Köszi.
Brigi jöhet nekem is
Ha kitöltöd az adatlapod, megmondom!
...azért vannak pillanatok amikor visszasírom a gs-t...és vannak amikor a vfr-t....főleg a kanyargós adrenalin vadászatok hiányoznak..
A Gs-en te többet faragtál mint én Sajnos ennél lényegesen drágább minden változtatás..
Nem vagy te még nyugger, egyébként nincs bajom ezekkel a gépekkel, sőt vannak melyek tetszenek is, bár egy ideig még valszeg nem kacsingatok ilyen irányba.
Mennyire zárt körű?
Ha olyan lesz mint a GS-ed, akkor lesz rajta nyalánkság:-))))
nekem bejön az új szarom....sőőőőőt egyszer mindenki lesz majd nyugger
Inkább add el azt a "szart" és vegyél egy rendes motort.
...haha...ha látnád mit készülök gyurmázni az új motorból ......persze szükségem lenne egy swiftnyi összegre
Ne fukarkodj! Küldjed!
Ja, meggyütt.
3 nap kényelmes nézelődős.

Gondolom a napok száma ua.?
Ment
Kűűűgggyed.
Csak nagy a szájuk, de nem harapnak (ahogy azt Perik is írta)! Higgy nekem, jó fejek!
Halihóóó srácok!
Akinek meg van a számom az azt el is felejtheti, mert nem fog tudni rajta többet azon elérni hétfőtől. Akinek meg van a száma és szeretné tudni ezen túl min ér el az jelezze és elküldöm neki az újat!
Hiányztok ám! A közös gurulások, na de mindjárt itt van május! Addigra olyan állapotban leszek, hogy fogok tudni gurulni!
Pusszantás mindannyitoknak!
Pl.:
-Dobogókő
-Üvegtigris
-Réteses
Alaktrészeket vennék!

Sziasztok!
Szükségem van a következő alkatrészekre, esetleg tudtok benne segíteni? :)
- generátor tekercs, a "dekni"-vel együtt (az első fogaskerék előtti leszedhető fedéllel), de önmagában a tekercs is jól jöhet
- a generátorhoz a forgórész, ami a főtengelyre megy rá, a mágnesekkel.
- műszeregység (kilométeróra + fordulatszámmérő)

Kérlek írjatok, ha tudtok valamit.
Ki. Több verzió is van a fejemben. Majd a 0.nap estéjén a faházban jól megszavazzuk, hogy melyik szimpibb (ha így jó a társaságnak).
Kigondoltál már útvonalat?