Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utóbbi.
Az olajszűrő-házban van kivehető alkatrész? A régi szűrő kivételekor egy ugyanolyan lemez volt hozzátapadva a szűrő hátsó lemezéhez, mint a szűrő vége. Ez benne van gyárilag? Vagy ennyire hülye vagyok, hiszen az előző olajcserét már én csináltam?
GS500F 17-es. Korai évjáratú GS500E asszem 21 v 22. Sajnos nem tudom, hol volt a váltás.
Tisztelt Fórumozók!
Milyen méretű az olajleeresztő csavar. Megyek olajat cserélni és nem akarok lesarkítást, barmolást, stb. Ja, és alátét ha nincs a csavar alatt , az baj?
Valakinek esetleg?
6ezerért vihető kompletten.
Ez egy nagyon precíz megfogalmazás, pontosan így van :)
a jó szórakozás szinte teljesen független a pénztől, csak megfelelő társaság kell hozzá
A babettával való versenyzés az jó lehetett :D :D
simson az faca jó gumival lábtartóig lehet dönteni
2 éve versenyeket rendeztünk munkatársammal a körforgalomban, 8-9 kör alatt rá tudtam egy kört verni
neki babettája volt
Pedig a simson egesz motorszeruen viselkedik,megtanit lenduletbol,helyes ivvalasztassal gurulni,kis odafigyelessel a dobfeket is be lehet jol hangolni,persze meg ekkor sem osszemerheto egy normalis tarcsafekkel.
En schwalben tanultam,amilyen kigyozast az elo tud adni,plane a hatulra kotozott 11 kgos pb gazpalackkal,arra keves motor kepes!
Hátt,vehettem volna de Aprilia SR50 után valahogy rémisztően gyásznak tűnt nekem főleg a megállás.
A 3 alkalomból 2x majdnem felkenődtem valami kocsira vele.
Nekem meg nem tellett simóra....először egy Panni majd Riga utánuk rögtön a nagy jött, a suhanó tehén.....P10....
Én 2005 óta Simsonoztam.
2012. Augusztusában megcsináltam a korlátlan jogosítványt.
Majdnem két és fél évig gyűjtögettem, hogy meg tudjam venni a kis GS500-amat
Nekem egy 3 alkalmas szenvedésen kívül kimaradt a simson.
Pöpec. Nagyon szépen köszönöm
Valakinek van-e fényképe a GS500 gyári szerszámkészletéről?
Ő tőle szereztem be a gyári hátsó lámpát és egy pár gyári első indexet. Nagyon jó állapotú alkatrészeket ad.
Már beszéltem vele.
Jövő hónapban ahogy lesz fizetés, rendelem is meg tőle az alkatrészt.
Beszélj Tóth Gyulával. Egy oldallal ezelőtt ajánlott bontott GS alkatrészeket.
Úgy úgy rendesen szét van koptatva sajnos.

Elnézést kérek, ha egy kicsit rosszul fogalmazok.

Jó pár eltöltött Simson-os év után ez az első komolyabb motorom.

Ja hogy körkörösen szarrákoptatták.
Valahogy mikrométerrel mérj rá a legmélyebb barázdára.
Ha ott vékonyabb mint az előírt minimális.
Gyanítom hogy így lesz.
Akkor cseréld le.
És egyúttal ha biztos vagy a futott km valós mértékében akkor sürgősen ellenőrizd nem e ragadt be a féknyerged.

A másik tipp hogy az előző tulaj a féken állva motorozott.
Úgy ahogy a képen látható
Körkörösen vagy sugárirányba?
Ha ránézel, megérinted akkor érezhető a tárcsán enyhe vállak, vagy minek mondjam.