Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arra gondolok hogy bizonyos helyeken mélyebben van megkopva.
Írtad hogy hullámos.
Ez akkor mit is jelent pontosan?
Ütni nem üt.
Csak kicsit hullámos nem nagyon de látszik.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor jó :D
Ha üt akkor kivágnak a műszakiról vele.
Tökmindegy milyen vastag.
Nekem évek óta megfelel.
Találtam egy elég részletes service manual-t.

http://data.hu/get/8253401/Suz...
Már az egyik itteni tagtól megkaptam, csak sajnos nem volt még időm sajnos átnyálazni :D
bele van ütve a tárcsába, de ha letöltenél egy szervicc manualt egyből okosodnál
A féktárcsáknak mi a maximum és minimum vastagsága?

Bocsi skacok csak infó gyűjtés van
Motul 5100 10w40 szerinted6szerintetek jó választás lenne?
Mindenfelet.gepkonyv szerinti tipus.marka lenyegeben mindegy.
Nem ugyaolyanok.
Csere.
Sziasztok !
Mint újdonsült GS500 tulaj , lenne hozzátok pár kérdésem.

- ti milyen motorolajat használtok ?
- első és hátsó fékbetétek ugyan olyan tipusúak?

Szerintetek mit tegyek ha a hátsó féktárcsám kicsit hullámos?

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdvözlettel
Danesz
Olyasmi. De inkább úgy magyaráznám, hogy mondjuk jobbra fordul a kanyar, de neked mégis balra kell kormányoznod.
Azt simán rajta is hagyhatod, mert nem tölti túl.
Toltam már be egyedül is párszor. Nem szarral focizok!
Csináld meg berántósra!
Túlkormányzott az azt jelenti,hogy sodor a segge keresztbe?
régebben amikor aktív voltam arrafelé akkor olvastam olyat ami merít is meg néha impulzusokkal bombázza hogy verje le a szulfátréteget
pontosan nem emlékszem mert pár éve volt, aztán az agyam már nem a régi, arra sem nagyon emlékszem tegnap mit ettem ebédre
Holnap rádobom a vadi új ALDIS töltőmre, az majd rendbe hozza.
hobbielektronika.hu aztán tuti találsz olyan emberkét aki 1-2 akku áráért összedob olyan akkutöltőt ami néha tölt néha merít meg mittudomén mi extrákat tud még
amúgy az akkunak nem árt a hideg, a meleg tesz be inkább nekik, csak hidegben nem tud annyi indítóáramot
Hozd el.
Februar ota 13e ret mentem.
Közben leesett nekem is.
De nem megyek mert ez a kis hideg is leszívta az akksimat.
Nem akar valaki néha a kocsimmal menni pár kört, csak hogy ne álljon egész nap. Többe van az akkumulátor mint a benzin.
Én meg ma azt álmodtam, hogy nem indult a Galdiusom valami furcsa injektor probléma miatt. :) Bátyám is morgott, hogy biztos megint valami olcsó benzinnel spúroskodtam, most aztán viseljem a következményeket. Mindig is szeretett kioktatni. Egyből fel is ébredtem leizzadva "rémálmomból" , mert lekopogom, efféle és ilyen volumenű hibák úgy tűnik nem jellemzőek a típusra. :) Bevallom nagyon megkedveltem, persze hosszabb távon, mindig megmutatkoznak a gyenge pontok: a futóműve túlkormányzott, ami ha csak erre fókuszálok zavaró tud lenni. Bízom benne, hogy apróbb trükkökkel lehet rajta korrigálni, de ha nem, az sem tragédia. Mindenesetre még mindig jobb mintha alulkormányzott lenne mint pl. a nagy Bandit. /Autóban is mindig a hátsókerékhajtást szerettem./
Ember, szerintem vásároltál már szlovák Lidlben, mikor Popradon voltunk.