2009 környékén készült és 50k volt...húzós, de fiatalságbolondság...csak slip-on, megvágva a régi...Martin-t is kérdezd meg, mert Ő E-set is csinál, meg tud bele szűkítőt...ha megunnád a hangot...
ez vagy chuck norris betanított kamikázé fácána volt vagy nem 90el mentél
vigyázni kell a dögökkel kikerült a friss hús a neveldékből
nálunk amikor kiengedték őket minden vonat elgázolt eleinte 6-8-10 fácánt
Sajnos vasárnap sikerült megpuszilnom egy szaros fácánt
A lámpám eléggé szétment , úgyhogy most keresek egy E-s lámpát! Ataaa te raktál a gs-re kerek lámpát miután elestél , jól emlékszem? Esetleg megvan még?
Jó állapotú hengerfej érdekelne, mivel az enyimé defektes lett. Előző tulaj visszaerőltette a főtengelyt és ezért a leszorítópánt elrepedt és el is tört. Ha valaki tud és megválna keressen meg vagy valami bontót ha tudtok ajánlani mobilom 06308414655
Maestro, elküldtem a service manualt, abban erről is ír. Csavarhúzóval vmelyik irányba kell tekerni a csavart, h a rugó ne feszítse a láncot és asszem abban az állapotban tudod normálisan kiszedni.
Köszönöm! Azt esetleg tudja valaki, hogy a láncfeszítőt a karbik alól meg elölről (gondolom elől is van...) büntetlenül kitekerhetem? Ha kiveszem, megnézhetem hátha le van ragadva, vagy ilyesmi? Esetleg cserélhetem? Nem ugrik szét semmi?
Az a helyzet hogy 2T 125-ösöket egymilliószor szedtem csavarokra, váltóig teljesen, de vezérlést még életemben nem bontottam, és fázok tőle...
Nem muszáj mérni vezérműláncot.
A hengerfejben lévő fogaskeréken (megfeszített láncnál) fel
lehet emelni a láncszemet akkor jobb cserélni.
A fogaskerék tetején is feszesnek kell lenni, a nem az akkor cserés.
Nekem Finster dob volt rajta...Finster
3 video lett feltöltve, nem a legjobb minőség...
Karakteres lett a hang, rendesen visszadurrogott...szerettem, és városban egészen nyílt a sor... :)
Örülj neki hogy nem fejmagasságig repült a dög, mert akkor a most fogpótlást keresnél lázasan.
Mostmár én lettem depi.
Biztos depi volt.
Csak nekiraktam az egyik felét a sziklafalnak, de meghegesztette a műanyagos.
A lajos árul UGY ilyen komplett lámpatököt 25 rugó környékén.
Megvárta az út szélén ,hogy odaérjek , aztán felszállt!
vigyázni kell a dögökkel kikerült a friss hús a neveldékből
nálunk amikor kiengedték őket minden vonat elgázolt eleinte 6-8-10 fácánt
Sajnos vasárnap sikerült megpuszilnom egy szaros fácánt
A lámpám eléggé szétment , úgyhogy most keresek egy E-s lámpát! Ataaa te raktál a gs-re kerek lámpát miután elestél , jól emlékszem? Esetleg megvan még?
A dob k*rva jó, mennyibe fáj? Illetve a leömlőktől csináltattad vagy csak slip-on és meg van vágva az eredeti kipufogó?
Ez ugyan 600f-é, de hasonló elven működik:
vez.lánc feszítő patron
Az a helyzet hogy 2T 125-ösöket egymilliószor szedtem csavarokra, váltóig teljesen, de vezérlést még életemben nem bontottam, és fázok tőle...
A hengerfejben lévő fogaskeréken (megfeszített láncnál) fel
lehet emelni a láncszemet akkor jobb cserélni.
A fogaskerék tetején is feszesnek kell lenni, a nem az akkor cserés.
3 video lett feltöltve, nem a legjobb minőség...
Karakteres lett a hang, rendesen visszadurrogott...szerettem, és városban egészen nyílt a sor... :)
tam a bakancslistára.
Elkelt már az új aszfalt.
Most már csak azt kéne kijárni hogy lezárják egynapra és lehetten TT-zni rajta aki tud.