De............van egy karcos darabom ami túlét egy pofáraesést.
De nem mindenki ilyen pro a hason csúszásban szal lehet mókolni kell de általában megoldjuk ha adódik ilyen.
Váltókart most találtam bontva emberi árom az új 25 fölöt van ez kevesebb mint a fele.
Fékkar az neccesebb R1-é jó hozzá csak.Brembo munkahenger van fenni,momentán nincs cseredarabom de UGy-ben 4-5 rugó ha olyan messzire megyek hogy sokat kelljen fékezni veszek egyet.
messzi utakra nem szoktatok vinni tartalékot?
nem kell más csak egy parkolóban való eldőlés aztán lehet gondolkozni hogy avval az 1 centis csonkkal hogy is kuplungoljon az ember
Hát pont hétvégére mondja megint ezt a kiba... csapadékos időt! Vasárnap indulok elvileg 1 hétre Erdélybe, qrva ideges leszek, h ilyen idő lesz ott is. Esőben nem sok kedvem van motorozni.
csak eldőltem, szokásomhoz híven. (q..va felázott,vízmosásos, murvás,homokos akármi..,.) rossz csapást választottam. felmentem egy bakhátra hosszába de megálltam. patthelyzet. leszállni nem tudtam. próbáltam továbbmenni de már feküdtem a sárba. pechemre pont a kuplungkar fogott először talajt...
Huhh iszonyat mennyiségű vas volt benne és halom fa lambéria,bútorlap,staflik,gerendák,pallók.
A fa ment a tárolóba és télen tüzelünk vele a vas egy része megy a méh-be a jobbakból csinálok valamit,lesz helye a bútorlapot meg odaadtuk haveroknak tüzeléshez.
A szemétért fizetni kell.
És vagy 3 köbméter használt EPS-t égettem el egy hordóban.
http://www.youtube.com/watch?v...
ez mit eredményez ? jobb lesz tőle hangja ?
Télire tervezem azt hogy valami szép kipufogót vegyek a mocira, kinek milyen tapasztalata van ki mit gondol milyen márkát érdemes venni?
eddig 2 mondtak ami jó raptor meg a mivv dobok , ki mit ajánl?
cél szeretném ha egy picit morcosabb hangja lenne :)
Na ja... ....mondjuk a parton jó idő lenne, de a pénteket nehezebb intézni hét közben....viszont az alpok alján elég gáz már az is nedves a burkolat, akkor oda a szerpentinezés...
A hét második feléig azért fixáljuk a dolgot! Valutát meg ráérünk a határon is váltani.
Kizártnak tartom hogy esni fog, mert annyi víz már nincs a Földön hogy akkor is essen...
Sztem nem annyira fura. Nem azt mondom, hogy sose volt semmi, de olyan, hogy utána imába foglaljam az őrangyalomat, még tényleg nem volt. Fékeztem már nagyot, jöttek ki elém természetesen.... de igazi vészhelyzet nuku.
De nem mindenki ilyen pro a hason csúszásban szal lehet mókolni kell de általában megoldjuk ha adódik ilyen.
Váltókart most találtam bontva emberi árom az új 25 fölöt van ez kevesebb mint a fele.
Fékkar az neccesebb R1-é jó hozzá csak.Brembo munkahenger van fenni,momentán nincs cseredarabom de UGy-ben 4-5 rugó ha olyan messzire megyek hogy sokat kelljen fékezni veszek egyet.