Barcikai motoros napok, vagy a túró tudja, hogy minek hívják eredetileg. Minden évben van ilyen 2-3 napos party a strandon. Nincs nagy hírverése a dolognak, de hogy sokan vannak rajta, az biztos.
Én a Bakonyba ugrottam ma el. Ott kicsit szitált, de mindig valahogy kitértem az eső elől. Hazafelé Környe után viszont nagyon elkapott. (utolsó 7-8 km)
Ma voltam motorozni Eger felé, jól el is kapott az eső..
Viszont legalább eszembe jutott képet csinálni a moccról
A töltés pedig a csatlakozók csiszolása és kontakt spray után megjavult. Olcsón megúsztam
Suzuki tényleg beerősít. Tegnap mondták a Suzuki Motorrad-nál nekem, hogy sok Suzukira 2,5% lesz a THM és leakciózás is várható. Pl. a Suzuki Gladius ABS-sel 1 millió 5 körül lesz, ami igen baráti. Ez még nem 100%, csak félpublikus, a kereskedő mondta, hogy ezt várják, szóval valószínűleg jóárasítva lesz.
Én még egyikkel se mentem 1 nap alatt ennyit. :)
Olyan oka is lehet, ha elfogy az aszfalt, akkor is tudsz vele haladni, valamint magas a gép és nem néz ki rajta hülyén egy magas ember, na nem te, mert te pici vagy. :D
Úgy könnyű. :) Én már vissza nem ülnék, kényelmesebb, nagyobb, nyomatékosabb a VFR. De a következő már túraenduró lesz, hogy még kényelmesebb legyen. :D Így a három X-en túl, már nem kell a sportgép.
A karhossz az ami számít,ha hosszű li tudsz egyenesedni néha ha ilyen rövidkarú ogre vagy mint én akkor folyamatosan dőlsz és meg kell állandóan tartani magad............ha van normál izmod nem ilyen plöttyedt TV-nézős akkor nem gond..........én a sanyiéval 50 Km után belöktem volna az árokba de akkor gyalogolhattam volna maglódról hazáig.
Magában a pozicióban semmi különbség, kormány - lábtartó - ülés triumvirátus pont úgy van, mint a tiéden, csak FS-en egy picit keményebb az ülés. Mondjuk és 190 centi magas vagyok, lehet ez ront a helyzeten.
Gatyaig vizes lettem.
Viszont legalább eszembe jutott képet csinálni a moccról
A töltés pedig a csatlakozók csiszolása és kontakt spray után megjavult. Olcsón megúsztam
Képernyő nemolyan balfelső sarkán soktam látni.
Sok gyakorlati tapasztalta van gixxeres túrában.
http://youtu.be/WvPTwaAAlm8
Simán lehet 6-800-1000-et menni.Azé a zágráb utáni részt amikor elkezdtek 180-200-al tépni nem kedveltem.
Igaz az ezer már masszív szopás autópályán.
Bár úttól függ.............a fa....m zergebaszta falukkozti elhagyatott minibaszás utakat nem szeretem.
Olyan oka is lehet, ha elfogy az aszfalt, akkor is tudsz vele haladni, valamint magas a gép és nem néz ki rajta hülyén egy magas ember, na nem te, mert te pici vagy. :D
Simán megvan a libakergető minibringámmal az ezres egy nap.........egy oka lehet egy túraendúrónak és az a lottóötös.
Ha megvan csak a port látnátok utánam egy 800xc nyergében és irány a himalája.