Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez képek alapján nem rossz.
De van egy másik csak ott sincs sok szoba szabadon.
Tudni kéne a létszámot............vagy marad a mobilinternet valami wifis helyen...........csak akkor be kell kalkulálni szálláskeresést...........én déli indulással nem tom hogy tudnám realizálni.
aludjatok a motoron
van egy elvetemült belga "ismerős" az képes egész napi hajtás után oldaltámaszon, ülésen ülve ráborulni a kormányra és aludni, reggel felébred rúgja az xt-t és már indul is
Egyszer aludtam Dórival hostelben Hoillandiában......nem kívánom annyira....
Eléggé foglaltak.
Egy 3-ágyas és két egyágyast találtam már egy hostelben az nem lehet rossz de 20 km-es közetében van 42 szállás a booking szerint.

link
Fogalmam sincs, illetve biztos van csak én nem vagyok egy előre szálláskeresős típus, általában elindulok és megszállunk ahol adódik, de arrafelé nem tudom mennyire lehetséges ez, horvátoknál bárhová megyek ez könnyen megy.....
Lavamündön nincs egy szállás?
Nem mert csak maga a határátkelő szerpentint és a Lavamündit motoroznánk át és ez kb 500-ra van Bp.-től.....szombaton ki, ott aludni és másnap haza, mindkét nap marad idő fel-le menni párszor.
Jogos, benéztem. Kv előtt nem szabad kommentelnem
Au-Slo nem sok 1 hétvégére?!
SLO-HU határt mondtál, ez ott van
booking
Ausztriában vagy Szlovéniában kéne a határon....
Egyenlőre el vagyok havazva,elcsesztem a pénzem egy adatkábelre és találtam egy viszonylag ép nem horror árú váltókart le is csaptam rá,meg fináléba csapott a bontás.............maradt 1 db homlokzat mint a filmes díszlet lenne.
Szal nem tudom.

És lenne másfél napom.

Foglaltok egy szállást és ott vagyok 6-ra szmbaton.
Apátistvánfalván tudok egy helyet, ami egész jó:

Apát Hotel

Voltunk Augusztusban, egész jó hely, a határ mellett
Végülis.............azis határ melletti.

Csak a svájci-német.

70 kilóméterre saffhausen-től.

1000 oda 1000 vissza meg ami ott lenne.

2-3 nap.
Kb egy ezres, talán kicsivel több...de szállás kéne, fogalmam sincs, hogy a környéken mik vannak......
Tényleg...mindkettő...
Hány km lenne az egész. Még van egy 800 km az olajomban. Ha most hétvégén esik (azt jelzik előre ) akkor lehet belefér.
Hátsógumimat is szerettem volna még kicsit koptatni, de oda szerintem már az újjal megyek. Osztrák rendőrök nem viccelnek.
Ferlach.
Bar mindegy.
Pont rá ahogy két hete írtam és Zoli linkelte a térképet, de igazából ott nem tudok semmilyen szállást bár Zoli Freiburg környékén linkelt párat, de talán a szlovén oldalon is lehetne nézelődni....az a szerpentin igen jó.....
Szerintem jó ez a 2 napos Oszt-Szlovén, de ne vessük el hogy kellemes, enyhe októberünk lesz. Akkor még beleférne egy Horvát is...
Csak felé, vagy át is mennénk?
Hááát mehetnénk oda is, de van egy kis pitty-putty és ez közelebb lenne, de igazából mehetünk a partra is.....ott tán jobb az idő, de akkor 3 nap péntektől.....
20-21?
Én benne lennék.
Horvátba már nem akartok idén?
Október eleje még jó lehet!
Ha jövő hétvégén nem esne jönne valaki a szlovén-osztrák határ felé?