Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy nincs ido motorozni.
Jól van, ne szívd mellre, csak húzlak!
Megdolgozok érte!
Van pénz rogyásig...
Mellé! :)
Megnéztem, nem folytott a légszűrő. Időjárás függvénye, hogy mi lesz a következő lépés, ha esős idő lesz, akkor karbi, leömlő megnézése, ha jó idő, akkor meghajtom,hátha jobb lesz...
Úgy rázkódik az a 3 henger, hogy nem látja a műholdakat. Szerintem add nekem.
Ma talalt sok muhodat.....lassan de biztosan.majd merek idot.
Ez lehet szoftveres probléma is. Telepíts rá másik programot.
Mégsem jó a chopper?
Eddig ja.
Többször már ment nem tudom mi a gond........most más volt a terítéken.
Ma elég hülye volt.
Toább tesztelem.
Ez komoly?
Hűde elönytelen profilom van.
A zoli idáig a vízórából merte vödörrel a vizet utána adogatta a szerszámokat míg kicserélte az öccse a csap hollandiját ami eltört.
Nem örül.

Ezt meg én nem venném meg.Narancs is meg triumph is de nem a jobbik szériából.Sornégyes és tévút volt nekik.........ennél egy narancs hornet jobb.
Pláne egy fiatalabb inyektoros.
Nevegyé..............itthon bazz megtalálta azt a 6 műhódat amit keresett de kellett neki vagy félóra.
Valszeg valami nyugdíjas darab.
Köszönöm a választ, a honlapot régóta böngészem, és sok jó dolgot találtam rajta. A légszűrő új, női motor volt, külföldről jött az országba. Akkor megyek pályázni valamelyik nap. Remélem igazad lesz, kiég a leömlő, és jó lesz...
A 90-es tempónál nem is nagyon tudok gyorsabban menni, 25 km-ről járok dolgozni dombok között kanyargós úton Egerbe. Elég erdős rész van, ahol nem érdemes sietni, mert szinte mindig nyirkos az út, és mióta jobb az út sokan járnak 'rally'-t játszani, a padkáról felhordják az aprókavicsot a kanyarokban...
Tegnap sűrű volt a program, az évadzáróra is ezért nem mentem, csak du. 4 után szabadultam föl, úgyhogy magányosan gurultam egy tanknyi Pilis karikát némi dobogókői gulyás után, mert ugye a kaja nem maradhat el
De hallod, hogy azon a klassz kis Esztergom-Tardos-Tata szakaszon mennyi b.zi akart kinyírni, hihetetlen: pótos Tátra balról a bajnai kereszteződés után, majd nem sokkal később egy ugyancsak pótos traktor jobbról és ráadásnak jött még 2 egymást követő szóló mez.gazd. gép is. Hogy utóbbiakra mi volt aggatva passz, de ránézésre is nagyon fájt volna , persze csak rutin nélkül, így viszont a "majdnem"-nek még közelébe se kerültem
Szemben jött egy FZ-s srác, szerintem kb. 1l-es lehetett mert szinte lapon vette a kanyart, na az tetszett (jó lenne kipróbálni), meg a TT visszafelé az 1-esen. Nem tudomm hány csapatot büntettem, plusz egy GSR-es próbálkozott, de nem bírt velem, na meg egy Alfa Spider a bevezetőn, esélye sem volt

A "túra" végén a pár fejrázás ellenére vigyorgó arccal szálltam le a gépről, dúl a love, jó gurulás volt
1., Ki kell égetni néha......vagyis menj fel egy pályára és ami a csövön kifér 10-20km-es szakaszon

2., Nézd meg a karbid.....ha a tolattyú ki van fúrva, az csak 25kw...Ezerszer olvastam, hallottam már hogy "úgy vettem, hogy csak papíron 25kw-os"......vagy eleve 35.....közben meg kiderült, hogy nem.....
Nekem fojtott volt (2004). Bár egyedül az akkori 130-135kg-mal is ment 160-at. Ott volt a vége.

3., Ha ki van fúrva és csak 25kw, akkor "nyisd ki"........
Ennek itt az eljárása:
http://www.akmt.hu/sufnituning...

De amúgy Én annyit tudok tanácsolni valóban (a fojtott mocim is többet ment), hogy
- ki kell égetni. Ez a moci nem szereti a 70-90-es tempót állandóan. Néha kell neki a 140-160 is....
- Nézd meg a karbit
- A légszűrőt mindenképp....akár úgy is megnézheted, hogy kiveszed a légszűrőt és mész vele egy kört (pár km nem okoz semmi problémát)
- vedd le a leömlőket és nézd meg nem e szűkült be az esetleges koromtól.
Pont akartam kérdezni, hogy merre volt az étterem, de ezen rajta van.
Egyébként ez volt az a fasza kis szakasz, kár hogy vastagon össze volt dzsuvázva.
Te meg amióta elmentél Z1000-et tesztelni, nem is jelentkeztél. Már azt hittem megtaláltad a motor határait.
Milyen volt? Én meg sem kíséreltem ilyen kiszámíthatatlan időben.
Ma viszont ezt a zuhanyt leszámítva ragyógó nyárias idő volt!
Az utolsó képen a kisgyerekek kipróbálhatták az SV-ket.
Zoli, te is hazaértél már? Gyere fórumra add meg a GPS márkáját, hadd rendeljek én is egy olyat.