Ja, ott szoktam gyorsan leparkolni a sziklafal mellett... Ez az. Amúgy most 14-es útnak jelölik, de régebbi térképen én is 577-ként láttam. Amúgy Sturecnek hívják.
Mi Esztergomnál csapattunk át asszonnyal, és ha jól rémlik, akkor Dudince körül kerültem az E77-re aztán azon mentünk Besztercebányáig aztán végigmentünk a Tátrán át Zakopane-ba. Szép volt jó volt, de annyira nem hiányzik, hogy megint arra menjek, akkor inkább megyek másfelé egyedül.
kíváncsiságból beütöttem az 577-et a gugli térképkeresőjébe. 1.francia,1. svájci, 2 orosz .a többi USA hol van az a híres 577 ? ha jól emlékszem ataaa egyik kedvenc helye Felvidéken ?
Ezt a szakaszt hívják annak.
Szinte az összes kanyarban van kapaszkodósáv, 140 alá egyik kanyarban sem lassulsz be. Nem szeretem mert a GS-en ilyenkor nagyon fogy a gumi ... amikor a futómű már teljesen összeült.
A Naszály hegyről kapta a nevét.
Te Roll83, nem kevered te az 577-et (Sturec) az E77-es főúttal? Nem ugyan az!
Ez az. Amúgy most 14-es útnak jelölik, de régebbi térképen én is 577-ként láttam. Amúgy Sturecnek hívják.
Szinte az összes kanyarban van kapaszkodósáv, 140 alá egyik kanyarban sem lassulsz be. Nem szeretem mert a GS-en ilyenkor nagyon fogy a gumi ... amikor a futómű már teljesen összeült.
A Naszály hegyről kapta a nevét.