Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked mindig bilibe ér a kezed.
577, E77, 14 Hívják ezt mindennek, de bevallom név alapján nem tudtam, hogy csak ezt a kis szakaszt hívjátok ennek, de ez is megvolt.
Az 527-esen mentél már. Fasza út és hosszan kanyargós. Balassagyarmatnál kell átmenni. Érdekesebb mint az E77-en végidöcögni.

Te Roll83, nem kevered te az 577-et (Sturec) az E77-es főúttal? Nem ugyan az!
Ja, ott szoktam gyorsan leparkolni a sziklafal mellett...
Ez az. Amúgy most 14-es útnak jelölik, de régebbi térképen én is 577-ként láttam. Amúgy Sturecnek hívják.
= ezt akartam
De belőlem ne csináljatok gondot, ha mindenki 577re szavaz nem gond, nem félek egyedül.
Hát, aki környékbéli és motorja van, annak az sok újdonságot nem rejt. Tatabánya irányából a kanyar ívéből megmondom hol járunk.
Akkor Dobogókő 4X oda-vissza?
E77-ként keresd Szlovákiában.
Mi Esztergomnál csapattunk át asszonnyal, és ha jól rémlik, akkor Dudince körül kerültem az E77-re aztán azon mentünk Besztercebányáig aztán végigmentünk a Tátrán át Zakopane-ba. Szép volt jó volt, de annyira nem hiányzik, hogy megint arra menjek, akkor inkább megyek másfelé egyedül.
En a Davos-Stelviot se bannam.
kíváncsiságból beütöttem az 577-et a gugli térképkeresőjébe. 1.francia,1. svájci, 2 orosz .a többi USA hol van az a híres 577 ? ha jól emlékszem ataaa egyik kedvenc helye Felvidéken ?
Te mehetsz azon a bagolybaszo erdei redvan ahol keteve felnyaltam a murvas aszfalttoredekeket huszfokos lejton.
Tails of the dragon
Köszi a felvilágosítást.
Na és merre mentél, mert többféleképpen el lehet oda jutni?
Csak van olyan út is, ahol még ti se voltatok és én sem. Nem, hogy bekötött szemmel, de háttal ülve is.
Ezt a szakaszt hívják annak.
Szinte az összes kanyarban van kapaszkodósáv, 140 alá egyik kanyarban sem lassulsz be. Nem szeretem mert a GS-en ilyenkor nagyon fogy a gumi ... amikor a futómű már teljesen összeült.
A Naszály hegyről kapta a nevét.
Gugli segített, 2A. Múltkor mikor arra voltam minden harmadik kanyarban mértek a zsekák.
Bekötött szemmel is?...nehezítsünk...
De aranyos vagy, de én az egész utat végigjártam, nem csak azt a kis szakaszt.
Mi az a Naszályring?
Ahhoz viszont kell cserélnem gumit.
Jó, akkor megvársz lent a kúton amíg szerpentinezünk... ....sajnos átsiklottam felette, bocs.....
Ott lehet leszedni egy/fél mm-t a gumiból egy kör alatt.