Az olasz partoknál most is volt egy két őrült, aki bent a halál faszán kiteozott, ráadásul a hullámok pont befelé mentek, szóval ha vmi gáz van, akkor azért szopás van, mert a Horvát partokon fogják ki a hulláját.
Sziasztok!Új GS 500-as tulajdonos lettem és üdvözlök mindenkit.2007 -s évjárat 18 e.km.A Gijón-i üzemben készült(sajnos? még nem tudom).Bukócsövet keresek előre,tudtok-e segíteni hol lehet és mennyiért kapni?
Egyszer Kite-os cimborák béreltek egy hajót és elvitorláztak Ból szigetre. Én meg komppal mentem és ott találkoztunk. Lehorgonyoztunk és a hajó mögött fel tudtuk engedni az ernyőket. Nagy élmény volt a tengeren messzi bent tolni.
Ok, majd figyelem a fórumot. Jó fröccsözést!
ha tudtam volna hogy fent vagytok én is felmegyek. Csak a Tigrisig mentem el, onnan haza. Akkor ezek szerint ott is elkerültük egymást.
Múlt héten sántikálva simán megállhattam volna a rokiparkolóban.
Ganja hívott, de mar bennem volt 2 nagy fröccs es éppen 3D Avatart néztünk roppan bamba tekintettel...
Holnap hív egy haverom dél körül es tervezünk egy laza kört. Ha megvan a találja pont el dobom felhívják/SMS, ha nem túl későn indulunk, Ganja is csatlakozik.
Ma Dobogókőn össze futottunk Azert Tby-al es egy kollégával, aztán ugyanez a tigrisnel.
Dobogókőn, aki hallotta, teleraktak rokkant parkolóval, ahol meg szoktunk állni, hogy átszoktassanak egy másik büfé elé minket motorosokat.... Persze nem ez a hivatalos magyarázat. Na az uj parkoló üres, mindenki a régi hely környéken áll meg, ennek örültem! Ha valaki azt akarja, hogy nála egyenek a motorosok, akkor nem ezt a jo módszer
De hát őőőőőőrült vagyok.
Holnap menjünk valamerre! Júli első hetéig el kéne koptatnom a hátsómat, a láncomat, meg az olajjal is mehetnék még egy 2000-et.
Délelőtt még megdumáljuk, mert lehet mások is bejelentkeznének. Mindenképp mozdulni kéne valahová! Nekem most sok kimaradt.
Csak megvolt az éjszakai motorozásom. Azért nem vettem fel, persze ránéztem a fórumra mobilneten.
Erdőben este nem szabad kocsi mögött menni, mert a kurva őz kivárja (ideális esetben) hogy elmenjen a kocsi, és utána a fényszórótól vakultan átszalad. 5-10 méterre húzhatott át előttem. Rendesen kirázott a hideg, pedig jó idő volt. Már bent a városban egy süni is áthasított előttem, de attól nem ijedtem meg annyira.
Passz...végül is jobb híján az is jó.
Rakjunk bele Zánkánál egy hullámvasút szakaszt. Így
Kőröshegyi kilátót ismered? Állítólag van ott pár jó kanyar. Nem vadászni akarok, csak megnézni ha már arra járunk.
Mikor találkozzunk B pontban (OIL kút Székesfehérvár)?
Krissalt csörgesd meg, úgyis rég láttam a búráját. Ha suliban volt a hétvégén, biztos jól esne neki egy esti motorozás.
Többiek? hahóóóóóó!
Nektek jó mocizást.
"ha tudtam volna hogy fent vagytok én is felmegyek."
ha tudtam volna hogy fent vagytok én is felmegyek. Csak a Tigrisig mentem el, onnan haza. Akkor ezek szerint ott is elkerültük egymást.
Múlt héten sántikálva simán megállhattam volna a rokiparkolóban.
Holnap hív egy haverom dél körül es tervezünk egy laza kört. Ha megvan a találja pont el dobom felhívják/SMS, ha nem túl későn indulunk, Ganja is csatlakozik.
Ma Dobogókőn össze futottunk Azert Tby-al es egy kollégával, aztán ugyanez a tigrisnel.
Dobogókőn, aki hallotta, teleraktak rokkant parkolóval, ahol meg szoktunk állni, hogy átszoktassanak egy másik büfé elé minket motorosokat.... Persze nem ez a hivatalos magyarázat. Na az uj parkoló üres, mindenki a régi hely környéken áll meg, ennek örültem! Ha valaki azt akarja, hogy nála egyenek a motorosok, akkor nem ezt a jo módszer
Holnap menjünk valamerre! Júli első hetéig el kéne koptatnom a hátsómat, a láncomat, meg az olajjal is mehetnék még egy 2000-et.
Délelőtt még megdumáljuk, mert lehet mások is bejelentkeznének. Mindenképp mozdulni kéne valahová! Nekem most sok kimaradt.
Erdőben este nem szabad kocsi mögött menni, mert a kurva őz kivárja (ideális esetben) hogy elmenjen a kocsi, és utána a fényszórótól vakultan átszalad. 5-10 méterre húzhatott át előttem. Rendesen kirázott a hideg, pedig jó idő volt. Már bent a városban egy süni is áthasított előttem, de attól nem ijedtem meg annyira.
Inkább vegyél vissza egy kicsit, h utána újra vágtathass.
Még nézem az F1-et...hátha reagál még valaki..
..bár lehet ,hogy bealszom
Rakjunk bele Zánkánál egy hullámvasút szakaszt. Így
Kőröshegyi kilátót ismered? Állítólag van ott pár jó kanyar. Nem vadászni akarok, csak megnézni ha már arra járunk.
Mikor találkozzunk B pontban (OIL kút Székesfehérvár)?
Krissalt csörgesd meg, úgyis rég láttam a búráját. Ha suliban volt a hétvégén, biztos jól esne neki egy esti motorozás.
Többiek? hahóóóóóó!