Pünkösdi hétvégére extra jelenlétet ígértek.
Ráadásul beüzemelésre kerül az a +500 trafi is lassan amiről már beszéltek, úgyhogy nézek én is valami vastag lezárót, és "ügyesen" felfűzöm hátra...
ja, az viszont döbbenetes volt hogy 7 rendőrautóval találkoztam, ebből 3 igazoltatós volt. Nem értem mire ez a nagy felhajtás.. Érezze az állampolgár a törődést? Mondjuk talán mondanom se kell, indulás előtt első dolgom volt letakarni a rendszámot..
Egyébként most amikor feljöttem Budára, végig nagy önuralmat gyakoroltam és 110-120 körüli tempóval jöttem, településen szigorúan 70 vagy alatta, csak Ercsi előtt Adony környékén ahol olyan jó a 6-os a töltésen mentem a szokásos tempóban. Így ugyan kb 30 perccel lassabban értem fel, mint a szokásos két órás menetidőm 200 kilométerre, de valami hihetetlen zsibbasztó volt így közlekedni.. ezek az alföldi főutak nem erre valóak, főleg nem egyedül motorozva
Kicsit nyakatekert lett... a lényeg, én jellemzőn 120 körül használtam a GS-t. Alatta fölötte nem nagyon.. 5500-6500 közötti fordulat volt 6.-ban az utazó..
Elvileg 2 tükröm már van. Ha sikerül szerválni egy E-s lámpát is konzollal, amire fel lehet erősíteni az F-es indexeket akkor bárhová.
Az izzón és a foglalaton kell valamit variálni, vagy ugyan az és gond nélkül passzol?
...onnan át kellene ugrani a műbuzi motorostalira..és vissza büdöspestre..
..jahh ,hogy egy óra csak 60 kibaszott perc...ehh..ki volt az a kretén aki ilyen kevésre kalibrálta..
Ráadásul beüzemelésre kerül az a +500 trafi is lassan amiről már beszéltek, úgyhogy nézek én is valami vastag lezárót, és "ügyesen" felfűzöm hátra...
Ezért aztán leszarom ki mit gondol, nekem drága a szaros kis életem.
Az izzón és a foglalaton kell valamit variálni, vagy ugyan az és gond nélkül passzol?
Pff jópofizós felhasználó.
Dudtad, hogy van egy üres "Bosznia" nevü fotógalériád?
iccaka meló...class meeting után ultra meló
Tudom ,hogy jót akartál...öööö..turmix lett belőle
Most száradnak a cuccaim! :)
..jahh ,hogy egy óra csak 60 kibaszott perc...ehh..ki volt az a kretén aki ilyen kevésre kalibrálta..