Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a rendőrök miatt kéne ésszel motorozni, meg letakargatni a rendszámot. De kár mondanom, úgysem értenétek....
Pünkösdi hétvégére extra jelenlétet ígértek.
Ráadásul beüzemelésre kerül az a +500 trafi is lassan amiről már beszéltek, úgyhogy nézek én is valami vastag lezárót, és "ügyesen" felfűzöm hátra...
ja, az viszont döbbenetes volt hogy 7 rendőrautóval találkoztam, ebből 3 igazoltatós volt. Nem értem mire ez a nagy felhajtás.. Érezze az állampolgár a törődést? Mondjuk talán mondanom se kell, indulás előtt első dolgom volt letakarni a rendszámot..
Egyébként most amikor feljöttem Budára, végig nagy önuralmat gyakoroltam és 110-120 körüli tempóval jöttem, településen szigorúan 70 vagy alatta, csak Ercsi előtt Adony környékén ahol olyan jó a 6-os a töltésen mentem a szokásos tempóban. Így ugyan kb 30 perccel lassabban értem fel, mint a szokásos két órás menetidőm 200 kilométerre, de valami hihetetlen zsibbasztó volt így közlekedni.. ezek az alföldi főutak nem erre valóak, főleg nem egyedül motorozva
Hát én motoroztam már olyan 60-assal, hogy azt egy 30-as is megirigyelné..
Már mondták. Viszont akik megélték a 60-at, mind erre esküsznek.
Ezért aztán leszarom ki mit gondol, nekem drága a szaros kis életem.
Elég demagóg szöveg ez hallod
Én ezt kinőttem még 16-17 évesen. Azóta ésszel motorozom. Ezzel arányosan kevésszer is estem pofára.
GS500F hirdetés kommentár nélkül
Kicsit nyakatekert lett... a lényeg, én jellemzőn 120 körül használtam a GS-t. Alatta fölötte nem nagyon.. 5500-6500 közötti fordulat volt 6.-ban az utazó..
Én tartósan ritkán jártam 120-130 fölött a GS-sel. Viszont 110 alatt is..
Nekem a BT45 24ezernél volt cserés, szépen egyenletesen kopva. Igaz, én folyamatosan 130-140-ekkel jártam vele főúton is.
A lasertec nekem is 30 fölött elment elöl..
30ezer fölött? Mennyivel jársz te, 80-nal?
szerintem ott nincs eltérés..
Elvileg 2 tükröm már van. Ha sikerül szerválni egy E-s lámpát is konzollal, amire fel lehet erősíteni az F-es indexeket akkor bárhová.
Az izzón és a foglalaton kell valamit variálni, vagy ugyan az és gond nélkül passzol?
Szerinted a szellemek rakták oda a galériát?
Pff jópofizós felhasználó.
Szia!

Dudtad, hogy van egy üres "Bosznia" nevü fotógalériád?
Hát jó, akkor majd elmeséljük
Nekem d.u 4-kor jelenésem van 20...azaz egy meghalt..19 ember előtt..
iccaka meló...class meeting után ultra meló
Édes vagy Kicsilány!
Tudom ,hogy jót akartál...öööö..turmix lett belőle
Most száradnak a cuccaim! :)
Bocsika még egyszer, de csak a jó szándék vezérelt!
Csatlakozz be hozzánk B.gyarmaton!
...onnan át kellene ugrani a műbuzi motorostalira..és vissza büdöspestre..
..jahh ,hogy egy óra csak 60 kibaszott perc...ehh..ki volt az a kretén aki ilyen kevésre kalibrálta..
..vagy Sálgótárján?