Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze alap
Ok! Sörös vagy? Ha beszerzésre megyek, beugrok.
Navegre.
Telire meg visszaalakitod es lehet eladni.
Ok, a tükröket már előkotortam, szólj, ha kell.
Kormány az rendben van, a tükör viszont érdekelne. Még megpróbálom csűrni csavarni a konzolt, de ha nem megy és rendelni kell, addig E-sként fogom használni. Bizony Isten tetszik a naked motorozás. Majd ütközhetünk valamikor!
Örülj neki!
A fene se gondolná a kiálló boxerről.
Jó magas építésű motor, az egyszer biztos.
Ne viccelj már, használt tükör, odaadom ingyen. Van valahol kormányom is, azt meg kell keresnem ha kell annak baráti ára van megegyezés kérdése.
Ez tényleg így van. A tesztnapon mentem egy 1000rr után a Mátrában a vizes gs-sel és nem nagyon maradtam le. Hozzá kell tenni, hogy Egerbakta Parádfürdő útvonal 16 perc volt.
En vegig azt mondtam hogy a futomuvesek miatt veszik a gepet.
Mivel atlagember is ugy erzi tole hogy nincs akadaly.
Barmi van alattad ezen atsiklasz felette.
Biztonsagerzete van tole.ezert is gyorsabb mig a sportosabb gep pilotai kuzdenek.
mik ezek a fokok ? hornetről is kérek ilyet mert nem tudom letenni a lábtartót pedig majré nincs
Nem szőrözök. Egyébként valszeg a triple is tudná ezt. Mindenesetre egy túratehéntől, aminek hülye biztos futóműve van elég szép
Most 1,9 fokon szorozol?
Mivan a szupersportokkal akiknek a konyokere is koptato kell?
Még egy hozzászólás erejéig visszatérve a döntési szögekre. Valószínűleg ezért vesznek akik megtehetik 1200-es GS BMW-ét is. Mi más indokolná, hogy toronymagasan vezeti az európai eladási statisztikákat?
Hogyé van?
ataaa van egy pár tükröm E-ről szólj, ha kell nem is kell a világ végére menned érte
Ha valaki még jönne, csak nem döntött: holnaptól nem leszek net közelben.
9-kor a balassagyarmati MOl kúton van randi.
No, örülök!
Mél megy rögtön.
esSo: Írd már meg pls a számod (adatlapomon a mail cím), hogy megdumáljuk a részleteket, tuti megyek én is
Nembaj.............azalényeg hogy nekem legyen jó időm.

Igen túléltem, elég vacak volt az idő, sokat esett. Hazafelé egy nap jöttünk 870 km-t amiből több mint 500-at szakadó esőbe tettünk meg. Képek még begyűjtés alatt a többiektől aztán mazsolázok majd nektek
Túlélted?
Élménybeszámoló?
Képanyag?
Jaja...emlékszem rá
Mindent, mindenhova rá lehet, csak akarni kell
Dehogynem, nekem is te csináltad
Legutóbb a garázs sarkában találtál nekem egy darabot méretben