Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és a 180 felmegy rá?
Zoli, SV650 mennyire leérős a kanyarban?
Úgy látom a V blokk szépen magasan helyezkedik el és karcsú is.
Lábtartók, kipufogó?
PB-vel meg vágópisztollyal? Akkor ne nagyon csodáld, hogy nem működött a dolog...
Azt én is remélem
Rám nem igen kellett várjál, pont azért mentem mindig hátul, hogy kiélhessem a tempóm és ne feszengj miatta
Ne hergeld az alvo oroszlant.
Hát lehet, de nem én voltam a főnök. Azt hiszem vágófej lehetett, mert olyan formája volt. Én max 2-es égőszárral mentem volna neki. Mondjuk PB-vel mentünk neki nem acetilénnel...mindegy, utólag már főleg...
Én! A fejidomtartó konzolt megtartottam, a többit beletoltam a kanálisba. Úgysem volt egy gyors gép, mindig csak várni kellett rá ha kanyarogtunk.
Reméljük idetalál és jó gazdája lett!
A kereskedőnek nem kell a nevére venni a motort...szerintem ezért.
Ahogy láttam, elég nagy pisztollyal melegítették (kb. 4-es) és majdnem fehérre. Utána simán hajtogatták.
Elkelt az exem, ma jött az államtól a papír, hogy a vevő eleget tett a bejelentési kötelezettsgének, vajon ki vehette meg
Csak azt nem értem, a beszámításkor miért nem jött ilyen [adás-vételivel ment a deal), és most miért nekem jött?
Motort nem.
Csomagtartot en kitalalom,megformalom o osszehefteli.
Nem enged a hegeszto kozelebe.
De ket het mig hazaerek.
Attól fosok hogy veszek egy új konzolt aztán az is eláll, mert a tövénél is gebasz van. Hegesztett már motort?
Ja.Co hegesztogepe van.
Vagyis corgon.
Öcséd CO-s?
A táj az olyan hogy megállsz húúú........haaaaa..............de széééép...........katt,katt..............na húzzunk tovább mert melegem van.
Utűngyíártott tükör szerintem filléres tétel.
De én megkérdezném egy új konzol árát kereskedésben.
Egy telefont megér és tudsz számolni hogy n-esítde vagy konzolt veszel.
Ugyan már ataaa nem is rád gondoltam
Veszélyes kellék, mert az utadba is kerülhet egy-két eleme és az nem jó.
Az a baj hogy a csövek vacak, vékony falúak, és olyan sok benne a merevítés hogy lehetetlen volt normálisan lánggal hajlítani. Hidegen még nyomkodtunk rajta de nem teljesen passzolt. Ráadásul a helyére felszerelve ne mis néztem, úgyhogy vagy elbaszódok vele, vagy szerzek egy másikat. Ha valaki tud, és nem Ausztráliából, vagy az USA-ból, az sikítson.

Bocs Gabben78, én kerestelek a cégesről.
Te a kerek lámpát konzolostul szerelted le, vagy azt felhasználtad a mostanihoz? F-es indexeket fel lehet rögzíteni E-s kivitelben. Na persze akkor még mindig kellenek visszapillantók.

Más. a konzoltartó csonknál is el van repedve egy hegesztés a négyből. Azt lehet úgy CO-val hegeszteni hogy ne kelljen lebontani a fél motort? Gondolom ilyenkor ki tudják takarni az olyan részeket amit védeni kell e hőtől...
Lehet azt is meg kell varrni, sőt lehet az is ferdén áll és vissza kéne kicsit feszíteni.
Vannak itt olyanok akiknek a táj csak kellék
Ne legyél papírkutya, 700km Téged nem szokott zavarni. Ha akarod Elmegyek Veled Tatáig
Elkéri Lovi ezeréves sisakját.. az is megteszi előre