Hát lehet, de nem én voltam a főnök. Azt hiszem vágófej lehetett, mert olyan formája volt. Én max 2-es égőszárral mentem volna neki. Mondjuk PB-vel mentünk neki nem acetilénnel...mindegy, utólag már főleg...
Elkelt az exem, ma jött az államtól a papír, hogy a vevő eleget tett a bejelentési kötelezettsgének, vajon ki vehette meg
Csak azt nem értem, a beszámításkor miért nem jött ilyen [adás-vételivel ment a deal), és most miért nekem jött?
Utűngyíártott tükör szerintem filléres tétel.
De én megkérdezném egy új konzol árát kereskedésben.
Egy telefont megér és tudsz számolni hogy n-esítde vagy konzolt veszel.
Az a baj hogy a csövek vacak, vékony falúak, és olyan sok benne a merevítés hogy lehetetlen volt normálisan lánggal hajlítani. Hidegen még nyomkodtunk rajta de nem teljesen passzolt. Ráadásul a helyére felszerelve ne mis néztem, úgyhogy vagy elbaszódok vele, vagy szerzek egy másikat. Ha valaki tud, és nem Ausztráliából, vagy az USA-ból, az sikítson.
Bocs Gabben78, én kerestelek a cégesről.
Te a kerek lámpát konzolostul szerelted le, vagy azt felhasználtad a mostanihoz? F-es indexeket fel lehet rögzíteni E-s kivitelben. Na persze akkor még mindig kellenek visszapillantók.
Más. a konzoltartó csonknál is el van repedve egy hegesztés a négyből. Azt lehet úgy CO-val hegeszteni hogy ne kelljen lebontani a fél motort? Gondolom ilyenkor ki tudják takarni az olyan részeket amit védeni kell e hőtől...
Lehet azt is meg kell varrni, sőt lehet az is ferdén áll és vissza kéne kicsit feszíteni.
Úgy látom a V blokk szépen magasan helyezkedik el és karcsú is.
Lábtartók, kipufogó?
Csak azt nem értem, a beszámításkor miért nem jött ilyen [adás-vételivel ment a deal), és most miért nekem jött?
Csomagtartot en kitalalom,megformalom o osszehefteli.
Nem enged a hegeszto kozelebe.
De ket het mig hazaerek.
Vagyis corgon.
De én megkérdezném egy új konzol árát kereskedésben.
Egy telefont megér és tudsz számolni hogy n-esítde vagy konzolt veszel.
Bocs Gabben78, én kerestelek a cégesről.
Te a kerek lámpát konzolostul szerelted le, vagy azt felhasználtad a mostanihoz? F-es indexeket fel lehet rögzíteni E-s kivitelben. Na persze akkor még mindig kellenek visszapillantók.
Más. a konzoltartó csonknál is el van repedve egy hegesztés a négyből. Azt lehet úgy CO-val hegeszteni hogy ne kelljen lebontani a fél motort? Gondolom ilyenkor ki tudják takarni az olyan részeket amit védeni kell e hőtől...
Lehet azt is meg kell varrni, sőt lehet az is ferdén áll és vissza kéne kicsit feszíteni.