Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na gyerekek jővő héten akkor ennyien megyünk?

Csak hogy lássátok mit hagytok ki:
(ebből ha minden jól megy - mindent megnézünk, ha nem akkor pár ki lesz hagyva......

Egy dolog miatt vacilálok csak......esőben értelmetlen menni, mert nem láttunk semmit megint (csak úgy mint a Szlovák túránál is volt)
BÁRÁNYBŐR!
vagy juhhéj!
Rettegjetek pesti autósok(is)
Ma végre (a főtengelyszimering csere után) élet költözött a kedvenc 50ccm-es jószágomba is. Se rendszám, se ruha... Minden buszsáv, és villamossín az ENYÉM! és bőven elfér a tükrök között !

Más:
gyerekek baj van: fél liter olajat töltöttem be a géesbe , gondolom ez nem jó! Bár én eddig (asszem teddyvel ellentétben) betekert nívóval néztem. na most nem, csak nyelte, nyelte, nyelte. Sztem nem lehet fél liter különbség a nívó néhány menetével. eszi. baj.
holnap irány a Balaton
Já, bitte! ez volt a lényeg. Tudtam, h drasztikusan akarom rövidíteni, így az volt a projekt lényege, h kapjak érte jó pengőt! Ez a csaj rögtön tudta milyen fazont és színt képzeltem el magamnak, anélkül, h bmit is mondtam volna neki. És a "piacon" ő adta érte a legjobb árat. Amúgy póthajat készített a levágott hajamból, amit magának rakott fel. Azóta is van még neki "raktáron" az eredeti hajamból. Viccelődünk is ezen, amikor megyeko hozzá!

Csak nehogy valahova betörjön, aztán az én dns-em kerüljön be a polisz-rendszerbe!
Nyuszi!
Legalább fizettek érte neked valamit?
NA, lassan megyek haza, úgyhogy már tornyosulnak a sötét felhők, amikből csúnya hang és villanykép bukik ki...
Én már áruló sem vagyok a Blue oldalán
Pedig ha ketten megyünk akkor fejenként ránk is 500ccm jut
Ma énisis kaptam masszázst munkahelyen, köszönet érte kolleganőnknek, csikóhátra ráfért máár
"GSöccázas tulajok és GSöccázasÁrulók kollektívájának bandázása"
Kérvényezni fogom a topicnév megváltoztatását!

"GS 500 chat és közösségi terasz"
Ja, már így maradt az arcberendezésed, annyira komoly vagy a munkahelyen? Kéne neked is egy jó kis masszázs, mint amit én kaptam tegnap itt bent. Jó kis kollegális segítség!

Ezért járnak ide más fórumokról, nemdebáhr?

Zimacs: mizu?
Van benne valami a baráccságosságban!

Komolykodás! Ha tudnád...!
Majd mesélek róla szóban...
Nem véletlen a .

Há magácskára!
Ennyi offot. Belefér... Ettől baráccságos ez a topik!
Komolyak nagyon!

Dawntez! Megvettem tegnap a sátrat. Egy jó nagy nylon szatyor, de egy-egy éjszakára megszolgál! Remélem...
így gondolom nem megy
Na most kire gondoltál komolykodásilag?
Az is keráj! De nekem a csúcs: Lúdas Matyi!

(Ennyi offot! )
Esteleg nem tudja vki hogy innen hogyan lehetne ide beszúrni. Nagyon jók vannak!

Milllllen komoly tucc te lenni?

ui: szobafestő pemzli és papucs orrán pamutbojt! Nagy igazság...
De akkor már a következőről sem szabad elfeletkezni:

"ha nem szeretsz, háááát én szeretlek. S ha én szeretlek jóóóóól vigyázz"
Gombóc Artúr.... meg a csokik.....
Én is komolykodom "kifelé"...
Azért, ha tudnák most itt a környékemen hogy a "zivataros ügyekkel" párhuzamban, milyen jellegű kommunikációt folyatok a gépen.....

Vissza is csippentek....

A világ legnagyobb skizofrénje POM-POM! Pemzli is tud lenni, meg papucs orrán pamutbolyt...
Azért bíztam benned!

Te is kehesed?
Megtaláltad!

Erről az a Hollószínház jut eszembe, hogy :

- Hello!
- Tessék?
- Csak annyit mondtam, hogy hello.
- Hogy, Hogy? Megint nem értettem!
- Hello!
- Mi?
- Hello!
- És?
- És mi?
- Mit mondott még azon kívül, hogy hello?
- Semmit, csak egy hello-t mondtam.
- Nem azt, hogy "Hello te unalmas, vén hülye, ki a franc hívott meg ide"?
- Nem, nem, ilyet nem mondtam...
- Hát nem pont ezekkel a szavakkal, csak példának szántam. Mondhatta úgy is, hogy "Hello te ronda, nyálasszájú, szadista, bárcsak megdöglenél!"
...

És egyre csak durvul
Hogyne-hogyne tudnám!
Radírpók volt a kedvencem, és a Madárvédő Golyókapkodó... Festéktüsszentő Hapcibenőről már ne is beszéljek!