BÁRÁNYBŐR!
vagy juhhéj!
Rettegjetek pesti autósok(is)
Ma végre (a főtengelyszimering csere után) élet költözött a kedvenc 50ccm-es jószágomba is. Se rendszám, se ruha... Minden buszsáv, és villamossín az ENYÉM! és bőven elfér a tükrök között !
Más:
gyerekek baj van: fél liter olajat töltöttem be a géesbe , gondolom ez nem jó! Bár én eddig (asszem teddyvel ellentétben) betekert nívóval néztem. na most nem, csak nyelte, nyelte, nyelte. Sztem nem lehet fél liter különbség a nívó néhány menetével. eszi. baj.
holnap irány a Balaton
Já, bitte! ez volt a lényeg. Tudtam, h drasztikusan akarom rövidíteni, így az volt a projekt lényege, h kapjak érte jó pengőt! Ez a csaj rögtön tudta milyen fazont és színt képzeltem el magamnak, anélkül, h bmit is mondtam volna neki. És a "piacon" ő adta érte a legjobb árat. Amúgy póthajat készített a levágott hajamból, amit magának rakott fel. Azóta is van még neki "raktáron" az eredeti hajamból. Viccelődünk is ezen, amikor megyeko hozzá!
Csak nehogy valahova betörjön, aztán az én dns-em kerüljön be a polisz-rendszerbe!
Ja, már így maradt az arcberendezésed, annyira komoly vagy a munkahelyen? Kéne neked is egy jó kis masszázs, mint amit én kaptam tegnap itt bent. Jó kis kollegális segítség!
- Hello!
- Tessék?
- Csak annyit mondtam, hogy hello.
- Hogy, Hogy? Megint nem értettem!
- Hello!
- Mi?
- Hello!
- És?
- És mi?
- Mit mondott még azon kívül, hogy hello?
- Semmit, csak egy hello-t mondtam.
- Nem azt, hogy "Hello te unalmas, vén hülye, ki a franc hívott meg ide"?
- Nem, nem, ilyet nem mondtam...
- Hát nem pont ezekkel a szavakkal, csak példának szántam. Mondhatta úgy is, hogy "Hello te ronda, nyálasszájú, szadista, bárcsak megdöglenél!"
...
Csak hogy lássátok mit hagytok ki:
(ebből ha minden jól megy - mindent megnézünk, ha nem akkor pár ki lesz hagyva......
Egy dolog miatt vacilálok csak......esőben értelmetlen menni, mert nem láttunk semmit megint (csak úgy mint a Szlovák túránál is volt)