Bassza meg, h nem lehet belejavítani a már elküldött hozzászólásba, szóval az újpestiektől kértem árajánlatot, az otthoni gépemen talán megvan még a válasz, ha kitöltöd az adatlapod ( ), átküldöm, ha érdekes és persze megvan még, mert talán tavalyi v. tavaly előtti mail.
Nemtom, felhajlóst még nem próbáltam és valszeg nem is fogok, inkább törjön, mint egy vészfékezésnél véletlenül felhajoljon, de fingom nincs, h működik, szóval csak találgatok.
Asszem anno én tőlük kértem (http://suzukihollosujpest.hu/m...), de szerintem ilyen nem nagyon van, h csak akkor árulnak, ha ők csinálják.
Pl. én karbi tűszelepet vettem anno márkakereskedésben vhol a 15-16. kerben az m3 kivezető mellett, de ha jól látom azok már megszűntek.
Szia , hívtam őket csak használt van . Márkakereskedéseknél kérek árajánlatot , de nem igen adnak el . Csak ha ők csinálják a gépet. Úgy 1000ft /db de a szerviz díj 20,000 . a munka köbe 1 óra . Érdekes más macikhoz lazán be lehet szerezni (:
Nem tesztelgettem, ki-be állítgatással. Beállítottam, h kényelmes legyen, ne kelljen nagyon kinyúlni, oszt kész. Ha kell a link, asszem az otthoni gépemen megvan, feldobom.
Sehol, én már keresgettem, suzukinál 2 hét és asszem 2500, de már lehet feljebb ment, meg vki 1x bepastolt egy vidéki motorfelújító linkjét, 2-3 nap és tán 1.800,- , de már nemtom ki volt és sajna a címet se mentettem le. A múltkor kértem én is a címet, de úgy látszik ritkán fórumozik az illető.
Hö hö...troll vagyok...ér bunkóznom
Köszi.
Honda stb macikhoz 500-1000ft szívás
4,7-5 között mozgott eddig.
A régi a doboz maradt, ne izgulj elég süti el fér benne!
Pl. én karbi tűszelepet vettem anno márkakereskedésben vhol a 15-16. kerben az m3 kivezető mellett, de ha jól látom azok már megszűntek.
Melyik a jobb, a felhajlós, vagy a fix? Értem, hogy az előbbi nem törik perecnél, de nem zavaró használat közben?
http://www.albertmuhely.hu/hez...
Azért ha találsz vmi helyett dobd már fel ide is.
Segítség kellene gs500e Szelephézagoló lapkát hol lehet vásárolni ?
Átmérő 29,5 mm.
előre is köszönöm