Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyémen is olyan van mint Periknek. Majd alkalom adtán próbáld ki!
Köszi. Neked is.
Neked nem állítható a kuplungkar távolság?
Amúgy meg nem kell túl sokat használni,simán vált az kuplung nélkül is.
Regélj már pls a fék/kuplungkarodról! Hazafelé nagyon fájt a műtött kezem, ezért másnap a kiállításon megkérdeztem, 17k párban ua. mint a Tiéd.

Ha Közelebb állítod Kevésbé veszi igénybe a kezed? Vagy nálam ez a hidraulikus kuplung sajátja?
Bitang gyors lesz,kb a legjobb kombináció........
Szó sem lehet róla, az egy igazi nehézsúlyú!
VFR 800
Még előtte meg akarok ülni egy 750-est, csak hogy érezzem a nyomatékbeli különbséget. De tényleg szerethető járgány a Cibere.
Sztem ez teljesen korrekt,amúgy 5l környéke vagy alatta lehet a nagy átlag,normális használat mellett,javaslom neked a műszert! :)
Hali! Szasztok!

Köszi MINDENKINEK!

Widi: Boldogat!
Én közelebb voltam.
Akkor legyünk pontosak 80kW - 107.2 LE.
Pontosan , nekem 5,2 a buta kezemmel, mondjuk a hosszú túrán 4,3 körül volt, de ez ugye 89-es
ok.
Hát akkor még a gép kikapcs-bekapcsot is próbáld meg.
Nincsenek bővítményei. Ezt írja. A lomtárt mindjárt törlöm.
Csak viszonyításként írtam a GS-t, Krisall annyit szokott vele etetni mint te a CBR-el.
Egyébként meg 106 és 47.
Milyen bővítményed van még fent a chromeban? Indítsd el a lemezkarbantartót, klikkelj be minden kockát és töröld. (lomtár, stb.)
Azért az egyik 110Le, a másik 50. Ne hasonlítsd a kettőt, plusz nekem fent volt az 52l doboz, ha jól emléxem neked most az sem volt fent. De 600 gép nem nagyon fog 5 alatt enni, ha csak nem mész 80-100 körül.
Áááá mégsem szűnt meg. Pedig mindenféle írtót is kipróbáltam már.
Golyót az ilyeneknek, borzasztóan idegesítenek az ilyen pöcsök!
Most hétvégén összetankoltunk. Úgy evett neki 5.3-at hogy az enyém 4.3 volt. Ez nálam soknak számít. Szedtük itt-ott a lábunkat.
Hétvégi túra előtt 5,2. A túrán 5,3. Tavaly Erdélyben szintén ilyesmik, ezeket a túrákat simán lehet vegyeshasználatnak venni, mert van benne szerpentinezés, 120-140 utazás stb.
30e van benne, nanot ebbe nem raknék, de lehet a gs-be kipróbálnám.
Ahogy kitöröltem mindent, mintha megszűnt volna a baj. Köszi Azt hittem, hogy elég a csak nem engedélyezem.
Bury engem is kezd fertőzni... mennyit eszik a Ciberéd?