Most már ott sem, volt 2 buzi bővítmény, amit töröltem a picsbe, most már nem csinálja, csak azt nem tudom, h másznak állandóan fel, mert nem töltögetek semmit. Avast is van. Legszívesebben levágnám az ilyeneknek a kezét, sztán próbáljanak meg pötyögni úgy a kis pöcsök.
Nektek is bejön a bet365.com, ha rákkantintotok a topicban egy képre?
Vagy már megint az én gépembe szart bele vki.
A tököm ki van már ezekkel a buzi lapokkal, pedig minden este végigküldöm az Ashampoot + lemezkarbantartót, h a szemeteket kitörölje, de most ez sem segít.
Ne parázz rajta, ülj fel és menj mindkettővel, kicsit szlalomozz, húzogasd neki és amelyik meggyőz és kézre áll, azt vedd és szeretni fogod azt hali!
Menj mindkettővel az a lényeg!
Szombaton dolgozom, vasárnap megyek debrecenbe, útba esik kis kitérővel egy ER5 azt megnézem, aztán vagy lesz belőle vétel, vagy nem. Nehéz döntés ez az Er5 vagy GS 500, mind a kettőnél van Pro-kontra, aztán látnom kell...
Mennyit etetsz az SV-vel?
De ha leírod őket beugranak.
http://divatmania.hu/divat/a_c...
Mindjárt megnézem Pc-n...
Vagy már megint az én gépembe szart bele vki.
A tököm ki van már ezekkel a buzi lapokkal, pedig minden este végigküldöm az Ashampoot + lemezkarbantartót, h a szemeteket kitörölje, de most ez sem segít.
Menj mindkettővel az a lényeg!
Ami be van süllyesztve az a levegő...ami kint van és látszik a rugócska alatta az a ford. szám.
Bekapcsolt világításnál melegen kell beállítani..
Boldog Gabi/Widi Napot Srácok!
Én láncszettet vettem itt,korrekt a srác,és nála volt a legolcsóbb is.Egy próbát megér.