Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó, hogy itt vagy Ganja mester. Jól emlékszem, hogy a BWS-en a karbi hátiuján kis csavarhúzóval lehet alapjáratot állítani? Mert most meg lámpával néha leáll. Köszi a választ.
Brinyó...én külön privát...full extrás adagot kérek!

...remélem nagy dobozt vettél..
És boldogat Gabbennek és minden Gábornak!
Az a GS szimpatikus volt, amit belinkeltél. És gondolom 450-ért elhozható.
Szombaton ráérek...
Ezért is imádjuk a csajokat. Siklóernyős korom elején, amikor még sok sok embert csak úgy messziről látásból ismertem, elkezdtem egy közel lakó lánnyal együtt járni repülni. Na ezután heteken belül tudtam mindenki nevét családi állapotát születési dátumát stb..... Férfiak csak annyit tudtunk egymásról, hogy milyen ernyője, milyen kocsija motorja van.
Végre van dobozom a mocin!
Süti szállítmánynak nincs akadálya!
Köszi Ata. :)
Brigi egy élő kalendárium.
Boldogat Widi!
Helló Szomszéd milyen kicsi a világ! :) Lehet hogy fog kelleni, csak az a gond hogy a közelben nincs nagyon választék, pest körül vannak
Köszi Drága Mónibrigi.
Widi!
Boldogat!
Üdv szomszéd! Ha esetleg kell egy pártatlan szempár a nézelődéshez, szólj!
Jobbulást, gyógyulj Szipi!
Köszi az infókat, adatlapot töltöttem :) Megnézek egy ER5ös kawát a héten, hétvégén meg egy GS-t, ha még meglesz, CBF 250-ről átülve csak megérzem hogy melyik áll hozzám közelebb.
...ahogy nézem mindketten földönfutók leszünk/vagyunk...lesz elég idő gyógyulni és motort venni
Gyógyujjjávazzeg!
+ ek
Jók ezek a próbálkozások....csak sajnos ez még hosszú évek elteltével is megfizethetetlen lesznek számunkra..
Mert biztos minden szart a szádba veszel.

Tényleg jobbulást!
Sejtjük egy ideje... Viccet félretéve jobbulást!
Cukorbogár vagy, valami bacim van a torkomban, ami nem múlik 3 hete és most várjuk a tenyésztés eredményét, kicsit elegem van már... közben dolgoznom kell, suliba kell járnom, tehát a motorozás marad ki, de úgysem lenne rá erőm...
Szorulásod van?
Beteg vagyok
Fejlesztenek a Duci-nál: link .....mondjuk nehogy elromoljon, gáz lenne ha 150-nél kinyílna a cucc...
Már elnézést ...de ez nagyon vacak felvétel. Szarul követi a fényt..pixeles..stb.
gondolom olcsó volt...