Nem vagyok az a nempaktáló, zokonvevő tipus, asszem. Elég hamar fel szoktam oldódni ( kb.: 0.17 ms)
Ha valakit megbántottam bocsánatért esedezem , 1 szerüen így jött ki!
az lehet, hogy a fijad dzsoki15 nick-kel sündörög a fórumon? Múltkor láttam egy hsz-t, amiben egy 50 köbcentis endurot (v supermoto, vagy mi.... ) akart feltuningoltatni...
Én nagyon rég voltam nálatok, sőt utoljára tavaly, de akkor sem tankoltam, hanem egy haver ott szokott parkolni nagy teherautó járgánnyal és ott bandáztunk mellettük.
Aha, ott volt! De Ti annyira nem paktáltatok, így ne vedd zokon, h nem emlékezett, ergo nem köszönt, mert nem olyan jány ő, h ilyet tenne!
Egyébként én a múltkor a saját expasim mellett álltam az Auchan-ban (épp alkoholos jellegű szűrnivalókat vizslattam) és 3x szólt rá 1m-ről, és nem vettem észre. Nem direkt persze, hanem csak elméláztam. Aztán persze volt nagy nevetés.....
A KRESZ-ben, mint a Btk. közlekedési bűncselekényeinek kerettényállásait tartalommal megtöltő jogszabályban emlékszem is valami olyasmire, hogy a megtévesztő magatartás is tilalmazott.
Ilyen pl. a kereszteződés alárendelt/ elsőbbségadásra kötelezett útról történő megközelítése, olyan módon (sebességgel), hogy abból arra lehet következtetni, hogy az elsőbbséget nem fogja megadni.
Ha ez bizonyítható, nemcsak cserbenhagyásért, hanem közúti balaset okozásáért felelősségre vonható a játékos.
Na nem okoskodom ma már többet, meg amúgy is csak az emlékeimben élnek ezek a sziporkák.
Én már jártam vagy 4x nálatok... sose vóóótá ott! Szerintem a kutasok hülyének néztek, hogy köröz egy GS vagy 3-szor a kúton...
Majd legközelebb is bekarikázok!
Igen, ez csak az általános leírása a "tényállásnak". A tényleges történethez képest szokás vizsgálni.
A felelősség (bűnösség: szándékos-gondatlan, ezeken belül is két-két féle), felelősségre-vonhatóság, bizonyítás már összetettebb kérdés. Így az esetleges eljárás végére sokszor csak a csodálkozás marad akár a sértett, akár az elkövető számára.
most jut eszembe, hogy amikor kedden voltam vezetni az üllőin, jött velem szembe egy srác moccal és indexelt (az ő oldaláról) balra, mivel balra kanyarodási lehetősége nem is volt és nem is váltott sávot, ezért jeleztem, neki hogy az indexe kinnt maradhatott még valamikor. Elment mellettem és a tükörből néztem még hogy mit csinál, erre bekanyarodott jobbra.
Nos akkor ez most már eléggé tisztázott, hogy mi micsoda.
Csakhogy sokszor előfordul hogy a másaik -nem elötted halad- hanem más irányban elhalad, befordul és már nem is látja hogy mi fog történni a moccossal, lehet hogy még el sem esett mikor továbbment.
csak occsob.