Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már csak megerősítés volt. Talán útban van az új gyerkőc... knek neve legyen S. Déell!
De, de, de!
Ebbű DL lesz meglássátok!

főleg ha az eladó nevét is nézed a lap alján
Sokba bizony! De mi is az voltaképpen..
Az az első felettébb ismerős nekem...
A válasz: NEM , nemelég!
hahaha!
Ki gyüszik még a talira?
sokba van a kisdinnyó eltartása, mi?
Bocánat, hogy belepofázok! (Nemcsak Nyúlunk védelme érdekében)

Egyetértek Vele abban, hogy akkor motorozzon a delikvens, ha van megfelelő védőfelszerelés rajta.
Ha van szerkó, akkor használja is. Jelen esetben a protis ruházat, csizma/bakancs, kesztyű egyenértékű a sisakkkal, de csak ez utóbbi kötelező (persze a legfontosabb is a védelem szempontjából).
Ha nincs szerkóra péz, akkor addig amíg nem lesz, saját érdekében ne nagyon gurulgasson, mert az ördög nem alszik. (Ezt azt hiszem Dawntez is aláírja)
Én sem, és a feleségem, fiaim sem nyomultunk rendesen, amíg nem szereztünk be egy elfogadható alapszerkót. Nem vet fel a lóvé sem, vagyunk is egy páran otthon, így egy darabig eltartott, míg mindenkinek eljött az idő.

Persze a védőszerkó sem véd meg egy vasalótól (kamion), de sok kisebb-nagyobb sérülés kivédhető vele.
Én is azt mondom, ha van cucc, azért van, hogy saját érdekében viselje! Ha nincs (még) akkor igyekezzen beszerezni!

Uff!
Tehát a sörivás nem férfias dolog . . . .
Na, erről beszélek!
Nyuszi szerint a magunkfajta csóróknak nincs joga az aszfaltot koptatni!
Tudom!
Bár warezt nem ismerem, és brotha sem a haverom, de a "társai"-t tudom értelmezni.
Így van! Természetesen Nyuszi miatt vettem nacit, és mégcsak véletlen sem azért mert most lett meg rá a lé! ááááááneeeeeeeeeeeem!
Viszont mostmár orrcsiptetőre nem maradt lé
Kb.

Tuuudod, warez, brotha és társai...
Helytelen=szleng?
Szerintem férfitársaim ezzel vitatkoznának.
Látod, sikered van! Dawntezt már megnyerted az agitproppal.
Hozzáteszem: nagyon helyesen!
Már csak egy orrcsíptetőre dumáld rá szombatig!
Jóvan, kimaradt egy s. Tudod mit, direkt szlenges lett.
Üdv!
Tudatom veled (és persze mindenki mással) tegnap vettem nadrágot. Mostmár én is hagyom a farmeros motorozást. Így már csak majd egy "téli" kesztű kell, és teljes felszerelésben fogok tudni izzadni!
Talán, ha felnőtt emberhez méltóan van vmennyi felelősségtudata, akkor nem így történik. Abszolút rutintalanság, 110 pacis idegen motor, vizes út, gyorhajtás. no komment.

Talán elképzelhető, h sokkal kevesebb sérüléssel megúszta volna, és az már "valami".

Remélem te soha nem leszel ennyire túlérzékeny.

Valóban kényszeríteném, ha volna rá módom. Így csak dumálok, hátha egy emberrel több öltözik be.