Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

( )
A mocim pucér. Elég az!
Tehát az bizonyítja, hogy minden férfi tudat alatt nővé szeretne válni.
Amúgy pedig kikérem magunknak, mert nem hülyeségeket beszélünk, csak úgy mondjuk el a mondandónkat és olyan szempotokat figyelembe véve, amiket ti nem értetek meg.
De mi megértjük egymást!
Azért nem hiszem, hogy ha ruhában van, nem tört volna össze a moci! Sőt, a család is biztosan ugyanúgy "örült" volna!

Igen, szerintem is vszeg túlérzékeny vagy.

És még egy igen! Igen, kényszeríteni akarod őket!
Félreértés ne essék: nem a ruha ellen vok.
Ja egy ismerősöm is ugy szereti a görögdinnyét, a fürdőkádban
vesz a tököm ruhát, pucéran szeretem....
Bah... Megvolt a döntés szabadsága. lehet gratulálni hozzá, hogy egy (ha jól olvastam) kölcsönmoccal magát és a gépet is összetörte. Biztos örül ő is, meg a családja is nagyon. (tényleg sajnálom a csajt egyébként.)

Vszeg tényleg csak azért vagyok túlérzékeny erre, mert az ex már vszeg a föld alatt feküdne, ha nem lett volna rajta az a nyamvadt ruha.

Nyilván nem tudom megváltoztatni az emberek gondolkodását ezzel kapcsolatban, és nem is tudom a fórumon keresztül kényszeríteni őket, h mindig öltözzenek be, de lehet, hogy ha olvasnak egy-két elrettentő példát, akkor vesznek fel ruhát.
Akkó szombaton is horizontáló hápot keressek a benzinkúton?
Ez ollan kafa, hogy muszájj idemásolnom! Női hormonok a sörben

A múlt héten baráti társaságban ültünk és hülyéskedtünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudomány, elhatároztuk, hogy ezt ki kell tanulmányozni, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - fejenként megittunk tíz üveg sört.

Tanulmányi munkánk eredménye tíz sör után:
- a résztvevők súlya emelkedett
- rengetek hülyeséget dumáltunk össze
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsijainkat
- nem gondolkoztunk logikusan
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen
egyértelmű volt a tévedésünk
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt

Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az
újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak.
Jófejségnek szántam!
Nem elhenteredtem, csak horizontálissan vizsgáltam a kertkelyiséget!
Ne legyél olyan öntelt, nem rád vonatkozott! Egyszerűen csak egy kiigazítás volt, kicsike fordítással.
Mindenki tudja, h Te kacsa vagy.
Szözsó azért nem emlékszik rád, mert hamar elhevertél a susnyásba a hallé után.
Nem baj voltam én már szemét disznó is!
Nem jó!
Hápigs-hápigsz fonetikusan. Magyarul: hádisznók.

Egyébként én is így jártam, csak számomra kb egy hete derült ki!
Azése..!
Nem vagyok én olyan ember, aki minden héten változtatja a vallomását!

Nekem akkor is az a véleményem, hogy ő döntött így a szabad akaratából! Legfeljebb rosszul, de az az ő baja. Nem a ruha ellen vagyok, hanem a döntés szabadsága mellett! Ezt próbáltam elmagyarázni, ezekszerint rosszul.
Na azé!
Nem szeretem ha nem tudok valamiről ami itt zajlik!

Ez nem a cimbid ellen szól!
koppant....
A Tisza-tónál wake-board hetet tartottunk. Most idén nyílt új pálya Abádszalókon, így Dunaharaszti és az Omszki-tó után felavattunk a hozzánk legközelebb esőt is. Bár igazán már csak a két nagycsávó, mi, Diával medencebelileg lubickoltunk. (Most tanul/tanult meg úsznyi!)

Jó kis pihis-nyugis volt. Csak egy hét. A másodikon már dolgoztam ezerrel.

Ő egy olyan srác aki 1 éve költözött fel fozzánk Dunaújvárosból és már azóta lett egy telephelye tökölön. Sztem az, hogy ott parkolt csak ideiglenes volt.
a dzsokigs-kukac-déligyümölcsmél ez már csak félig igaz...

csinálni kell új címet: dzsokibandi....

Így gondolta tekervényes maciesze a humorizálást ezzel!
Igen!
Tárt karokkal várlak!
Általában, reggel 6-tól este 6- ig vagyok,hétköznap, persze egész nap rohangálok ide-oda.
Forduljatok csak hozzám nyugodtan !
Legfeljebb majd együtt megkérdezünk valami szakembert.
De komolyan: segítek szívesen, ha tudok...

Nekem is feltűnt a kiscsávó, de mindig megfeledkeztem vallatóra fogni, mire hazaértem.
Egyébként nem nagyon preferálom a sufnituningot. Lehet, hogy ezért fű alatti az arc nélküli akció.
Majd ma kiderül, ha kiderül!

a rendőrséggel szemben vagytok, ugye? Lehet, h vmikor elnézek felétek...
Az ki?
Iccakára itt szokta hagyni a tgk.-t?
Nem vót semmi probléma, csak írtam,h szentem miért nem eshetett le neki, h ki vagy....

nempaktálós...

!

mejje vótatok a 2 hítben? és há ugyan jó vót-é?