Tehát az bizonyítja, hogy minden férfi tudat alatt nővé szeretne válni.
Amúgy pedig kikérem magunknak, mert nem hülyeségeket beszélünk, csak úgy mondjuk el a mondandónkat és olyan szempotokat figyelembe véve, amiket ti nem értetek meg.
De mi megértjük egymást!
Bah... Megvolt a döntés szabadsága. lehet gratulálni hozzá, hogy egy (ha jól olvastam) kölcsönmoccal magát és a gépet is összetörte. Biztos örül ő is, meg a családja is nagyon. (tényleg sajnálom a csajt egyébként.)
Vszeg tényleg csak azért vagyok túlérzékeny erre, mert az ex már vszeg a föld alatt feküdne, ha nem lett volna rajta az a nyamvadt ruha.
Nyilván nem tudom megváltoztatni az emberek gondolkodását ezzel kapcsolatban, és nem is tudom a fórumon keresztül kényszeríteni őket, h mindig öltözzenek be, de lehet, hogy ha olvasnak egy-két elrettentő példát, akkor vesznek fel ruhát.
Ez ollan kafa, hogy muszájj idemásolnom! Női hormonok a sörben
A múlt héten baráti társaságban ültünk és hülyéskedtünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudomány, elhatároztuk, hogy ezt ki kell tanulmányozni, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - fejenként megittunk tíz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye tíz sör után:
- a résztvevők súlya emelkedett
- rengetek hülyeséget dumáltunk össze
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsijainkat
- nem gondolkoztunk logikusan
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen
egyértelmű volt a tévedésünk
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az
újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak.
Ne legyél olyan öntelt, nem rád vonatkozott! Egyszerűen csak egy kiigazítás volt, kicsike fordítással.
Mindenki tudja, h Te kacsa vagy.
Szözsó azért nem emlékszik rád, mert hamar elhevertél a susnyásba a hallé után.
Nekem akkor is az a véleményem, hogy ő döntött így a szabad akaratából! Legfeljebb rosszul, de az az ő baja. Nem a ruha ellen vagyok, hanem a döntés szabadsága mellett! Ezt próbáltam elmagyarázni, ezekszerint rosszul.
A Tisza-tónál wake-board hetet tartottunk. Most idén nyílt új pálya Abádszalókon, így Dunaharaszti és az Omszki-tó után felavattunk a hozzánk legközelebb esőt is. Bár igazán már csak a két nagycsávó, mi, Diával medencebelileg lubickoltunk. (Most tanul/tanult meg úsznyi!)
Jó kis pihis-nyugis volt. Csak egy hét. A másodikon már dolgoztam ezerrel.
Ő egy olyan srác aki 1 éve költözött fel fozzánk Dunaújvárosból és már azóta lett egy telephelye tökölön. Sztem az, hogy ott parkolt csak ideiglenes volt.
Forduljatok csak hozzám nyugodtan !
Legfeljebb majd együtt megkérdezünk valami szakembert.
De komolyan: segítek szívesen, ha tudok...
Nekem is feltűnt a kiscsávó, de mindig megfeledkeztem vallatóra fogni, mire hazaértem.
Egyébként nem nagyon preferálom a sufnituningot. Lehet, hogy ezért fű alatti az arc nélküli akció.
Majd ma kiderül, ha kiderül!
Amúgy pedig kikérem magunknak, mert nem hülyeségeket beszélünk, csak úgy mondjuk el a mondandónkat és olyan szempotokat figyelembe véve, amiket ti nem értetek meg.
De mi megértjük egymást!
Igen, szerintem is vszeg túlérzékeny vagy.
És még egy igen! Igen, kényszeríteni akarod őket!
Félreértés ne essék: nem a ruha ellen vok.
Vszeg tényleg csak azért vagyok túlérzékeny erre, mert az ex már vszeg a föld alatt feküdne, ha nem lett volna rajta az a nyamvadt ruha.
Nyilván nem tudom megváltoztatni az emberek gondolkodását ezzel kapcsolatban, és nem is tudom a fórumon keresztül kényszeríteni őket, h mindig öltözzenek be, de lehet, hogy ha olvasnak egy-két elrettentő példát, akkor vesznek fel ruhát.
A múlt héten baráti társaságban ültünk és hülyéskedtünk, amikor egyszer csak valaki kijelentette, hogy olvasta valamelyik újságban, hogy a sör női hormonokat tartalmaz. Mivel mindegyikünket valamennyire érdekelte a tudomány, elhatároztuk, hogy ezt ki kell tanulmányozni, s így - természetesen kizárólag tudományos célokból - fejenként megittunk tíz üveg sört.
Tanulmányi munkánk eredménye tíz sör után:
- a résztvevők súlya emelkedett
- rengetek hülyeséget dumáltunk össze
- nehezen, de főleg rosszul vezettük gépkocsijainkat
- nem gondolkoztunk logikusan
- egyikünk sem volt hajlandó elismerni, hogy téved, amikor teljesen
egyértelmű volt a tévedésünk
- minden öt percben pisilni mentünk, természetesen együtt
Ezek után egyetértettünk abban, hogy kutatásunk bebizonyította, az
újságcikk pontos és a sörben valóban női hormonok vannak.
Nem elhenteredtem, csak horizontálissan vizsgáltam a kertkelyiséget!
Mindenki tudja, h Te kacsa vagy.
Szözsó azért nem emlékszik rád, mert hamar elhevertél a susnyásba a hallé után.
Hápigs-hápigsz fonetikusan. Magyarul: hádisznók.
Egyébként én is így jártam, csak számomra kb egy hete derült ki!
Nem vagyok én olyan ember, aki minden héten változtatja a vallomását!
Nem szeretem ha nem tudok valamiről ami itt zajlik!
Ez nem a cimbid ellen szól!
Jó kis pihis-nyugis volt. Csak egy hét. A másodikon már dolgoztam ezerrel.
csinálni kell új címet: dzsokibandi....
Így gondolta tekervényes maciesze a humorizálást ezzel!
Tárt karokkal várlak!
Általában, reggel 6-tól este 6- ig vagyok,hétköznap, persze egész nap rohangálok ide-oda.
Legfeljebb majd együtt megkérdezünk valami szakembert.
De komolyan: segítek szívesen, ha tudok...
Nekem is feltűnt a kiscsávó, de mindig megfeledkeztem vallatóra fogni, mire hazaértem.
Egyébként nem nagyon preferálom a sufnituningot. Lehet, hogy ezért fű alatti az arc nélküli akció.
Majd ma kiderül, ha kiderül!
Iccakára itt szokta hagyni a tgk.-t?
nempaktálós...
!
mejje vótatok a 2 hítben? és há ugyan jó vót-é?