Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De van.
1999-es, 77000km. Dőltem vele 2x kis sebességgel, ezért esztétikailag nincs rendben, kicsit jobbra húz, kell rá hátsó gumi, motorikusan egyébként tök jó. elöl progresszív rugó.
Más baja nincsen.
Ja, fogalmam sincs mennyit ér.
De van! Érdeklődj majd Decemberben.
egy csomó ismerős sérült már meg full protektorban
és ott ahol nem védett a cucc
a protektornak van egy kis bátorító hatása ami miatt megnő a sérülések száma
pl nekem a szegycsont törésen kívül semmit se védett volna ki egy protektoring
ataaa-nak van, és patent
Valakinek nincs eladó GS 500-a? Megvenném még téli áron, ha jó
Te nyertél.
Hát, ez is olyan vita, mint az olcsó sisak kontra drága sisak. Meg kinek mi olcsó, vagy drága...
Én teszteltem, megéri!
Elég morbid utalás volt, plusz szerintem itt senkit nem kell ilyesmire emlékeztetni, a gerincorotektorra kisarkítani meg elég naív dolog...
Itt most nem értem a Lovit. Életveszélyre vagy emberhez nem méltó életre felhívni a figyelmet nem elítélendő dolog.
Tudom, ez így nagyon sarkos.. meg nem szép dolog, viszont aki nem hord gerincvédőt, az folyamatosan ezt kockáztatja. Na jó, akinek légzsákos mellénye van az nem csak hogy mondjak egy még drágább, még biztonságosabb és még kényelmetlenebb megoldást is

Nekem egyébként hamarabb volt gerincvédőm mint motoros ruhám. A sisak, gerincvédő, kesztyű hármas az olyan, hogy nélkülük én például el se indulnék motorozni.. a többi nélkül igen, bár nem szívesen, de ez a három nálam alap, mert szerintem ezek a legfontosabbak (persze nyilván a teljes védelem a legtutibb, csak azt hiánytalanul nem mindenhova célszerű felvenni). Mindig is értetlenkedve néztem azokat aki a gerincvédőre nem így tekintenek, vagy teljesen mellőzik is azt...
Te! Jobbágy Te!
Én is magam cseréltem, és igen, marad egy kis mozgása miután visszapattintod a helyére a zéger-gyűrűt.
Hát ez nem olcsó az tény, de akinek van az eddig csak dicsérte, de asszem még nekem se aktuális egyenlőre. Fontosabb a hátsó gumi stb.
Ennyiért ajándék! Mindjárt kettőt veszek.
Szerintem ők is azt árulják, mert itt ( http://www.protektorok.hu/prot... ) akció nélkül annyi, mint a darázsgarázsnál szintén akció nélkül, de el kell menni oszt megnézni, ha vki venni akar.
Te vagy fent a Transit fórumon hasonló névvel?
Ha nem akarod megunni a géped, használj másik motort is. Átültem a téli Jawazás után a GS-re, és kaptam egy fullos motort.
Köszi!
Boldog szülinapot motor tesó.
Nekem L2K van és aszem az a következő, de fogalmam sincs mi a különbség.
En is kívánok boldogat ;)
Gondoltam, h tetszeni fog.