De van.
1999-es, 77000km. Dőltem vele 2x kis sebességgel, ezért esztétikailag nincs rendben, kicsit jobbra húz, kell rá hátsó gumi, motorikusan egyébként tök jó. elöl progresszív rugó.
Más baja nincsen.
Ja, fogalmam sincs mennyit ér.
egy csomó ismerős sérült már meg full protektorban
és ott ahol nem védett a cucc
a protektornak van egy kis bátorító hatása ami miatt megnő a sérülések száma
pl nekem a szegycsont törésen kívül semmit se védett volna ki egy protektoring
Tudom, ez így nagyon sarkos.. meg nem szép dolog, viszont aki nem hord gerincvédőt, az folyamatosan ezt kockáztatja. Na jó, akinek légzsákos mellénye van az nem csak hogy mondjak egy még drágább, még biztonságosabb és még kényelmetlenebb megoldást is
Nekem egyébként hamarabb volt gerincvédőm mint motoros ruhám. A sisak, gerincvédő, kesztyű hármas az olyan, hogy nélkülük én például el se indulnék motorozni.. a többi nélkül igen, bár nem szívesen, de ez a három nálam alap, mert szerintem ezek a legfontosabbak (persze nyilván a teljes védelem a legtutibb, csak azt hiánytalanul nem mindenhova célszerű felvenni). Mindig is értetlenkedve néztem azokat aki a gerincvédőre nem így tekintenek, vagy teljesen mellőzik is azt...
Szerintem ők is azt árulják, mert itt ( http://www.protektorok.hu/prot... ) akció nélkül annyi, mint a darázsgarázsnál szintén akció nélkül, de el kell menni oszt megnézni, ha vki venni akar.
1999-es, 77000km. Dőltem vele 2x kis sebességgel, ezért esztétikailag nincs rendben, kicsit jobbra húz, kell rá hátsó gumi, motorikusan egyébként tök jó. elöl progresszív rugó.
Más baja nincsen.
Ja, fogalmam sincs mennyit ér.