Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg tudná nekem valaki mondani,hogy hol van a rutinpálya Sziget Sz.Miklóson ?
A fiamnak kéne, kreszből tegnap tett sikeres vizsgát (korlátlan "A") ,igaz biatorbágyon jelentkezett tanfolyamra a Tarzicius-nál de a többi állítólag Sz.Miklóson lesz ezért kéne .

Köszi előre is !

Csak egy megjegyzés a tanfolyamhoz:A mult héten jelentkezett a gyerek adtak neki egy oktató CD-t azt mondták neki készülj fel mert a jövő héten vizsga .Erről csak annyit,hogy ezért (is) van annyi baleset mert így tanulják a Kreszt semmi elmélet ,hogy mi az út vagy a gjmű fogalma semmi csak magolj és vizsgázz,hogy minél több lovét be tudjanak nyelni.Régen azért adtak erre.Azért szerncse,hogy a "B" kat. meg van neki így könnyebb volt.
Azért ez nem semmi .Anno amikor én vizsgáztam 1 hónap volt az elmélet itt aztán ki lett vesézve minden kresz műszaki meg minden , de most ha lerobban az uton azt sem tudja sok ember hol kell kinyitni a motorháztetőt vagy gyertyát cserélni a motorba .Teljesen ki vagyok bukva erre.
Sajnos ezért van az a sok barom,hogy megvárja míg jó közel ér a motoros és akkor megy ki elé, halvány lila fingja sincs,hogy mit jelent a "STOP" tábla.De nem idegesítem rajta magam tovább mert nem érdemes.

Ui:Vigyázzon mindenki magára mert sajnos sok a "tanult" ember az utakon !

Bocs de ezt kellett
Sziasztok mindenki !

Van IWIW meghívóm érdekel valakit ?
Akinek kell az jelezze még 21 napig felhasználható .

Széles utat mindenkinek .
Tibkin ajánlotta

204 III G-mouse GPS SiRF III (HI-204 III)

12900ft volt meg 2000 valamennyi a kábel
milyen kütyüt sikerült venni? Esetleg képet tudnál feltenni róla?
Zimacs!
Sajna én is megtaláltalak!
Hálás vagyok! Helyre is állt a lelki békém!
Festeni sem lehetne különbet... ehhh!
nekem is megjött

hááááááááááááááááááááááát
A siralmas hogy 90%ban csinos, széparcú lányok......csak hiőányzik egy kellemes +10-20kg
Teddy!
Köszi,de 2X elég volt, nem kérek több példányt!
Ellenben én is küldtem valamit!
Megjött a második visszaigazolás is... nem értem. Előtte meg "ugat", hogy nem lehet kézbesíteni, mer" izé, meg izé...

No, rettents el vele!
Teddy!
Nem tudom, miről beszélsz, simán átjöttek!
Még visszaigazolást is küldtem!
Valami történt... megjött a visszaigazolás. Át is ment? Vagy nálam a hiba... mert előtte megint jött egy levelező démon!
Hozzám simán,20 megáig!
Arra tökéletes lesz!
Nem ment át. Látod, lepattan a fiókodról. 1 MB a levél. Befér még?
Nem baj, elretteni kell!
NEKEM IS! jöhet a mail
Ugyan már:-)
egy ÁLLAMtitkos papirt sem tudnak őrizni:-))))
Most volt a televizorba hogy multkor egy laptop.....most meg egy csomag papir tünt el:-)))))
Készülj fel rá! Megy a mail... nem szép.
Teddy!
Küldd el nekem lécci!
erik64@mail.datanet.hu
Köszi!
Húúúú, pont ma kaptam egy emilt amiben vagy 40 anorexiás lány van lefotózva! Ehhhh, szörnyűűűű! No, nekik nem állna jól akármilyen hosszú haj sem.
Nyuszi csinos hosszú hajjal is!
Dawntez!
Megyek veszek egy Gazdaságos sátrat. Még jó, hogy tegnap lehúztam ... a szülők lecsaptak a másikra. Újra mennek ki egy hétre a Dunára sátorozni... a Medvének, meg szükséglakás kell. Besz..tam!
Ne fürggyyyyyéééééééééé le!
Oszama jól fizet ezééééé, állítólag! És Paks sincs olyan messze! No, nem ötletelk tovább, mert titkosszolgálati eszközökkel meg leszek szűntetve, mint nemzetbiztonságilag kockázatos elem.
Fürdés BLUE társaságában!

Nem Blueval:-) még valaki félreérti:-)
Bár ahogy mondtam.....a mai nők miatt lehet hogy Én is inkább buzi leszek:-)
ANTI mühold terület:-)))))

Megveszem a területet és kiárusitom Lopakodó vadászgép leszállónak:-)
Igy a repcsi nem csak lopakodik, hanem eltünik:-)