Én valamikor valahol olvastam ilyen ügyet. A biztosító nem akart fizetni, de a végén mégis kellett neki. Télleg nem emlékszem konkrétumokra, de az tuti, hogy ott sem "érintkeztek" a járművek. Talán még az is volt, hogy a bíróság adott egy állásfoglalást, amelyben kötelezték a biztosítót a kártalanításra.
Jó reggelt! Én mint vérbeli Szszentmiklósi a tanpályáról csak annyit tudok mondani, hogy szigetszentmiklós-gyártelep részén van, ami inkább szigethalom, Góliát jól tudja. Ami végülis szigethalmon van, ez abból adódik, hogy (röhej) az út egyik oldala szszentmiklós a másik szigethalom.
A címet köszönöm. Megy minden a maga útján ezek szerint!
Okosan csinálják Tamás! Minden részlet legyen rögzítve, és akkor megáll a lábán. Szerény véleményem szerint.
Köszike a hozzászólásokat, én is azon lennék, hogy menjen, és üsse a vasat, egyenlöre úgy tünik volt kamera az áruház parkolójában, éppen azokat elemezgeti a rendörség. Valójában kész tényállás lesz, hogy mi is történt...
A biztosító alapból semmiért nem fizet! Ha viszont egy hangyaf@sznyi tény és jogszabály alátámasztja a kárigényt, akkor köteles. No, ehhez kell a nem átlagos ész. A miénk átlagos. Én belemennék ebbe a hercehurcába...
Egy nyavajás autos nem tudhatja mikor ijed meg egy motoros, hiszen valószinü ő abban a helyzetben simán meg tudott volna állni. Ha van ebből kedvező kiut akkor arra én is kiváncsi lennék. Én ugy hallottam ha a motoros nem ér össze az autoval akkor a biztositó alapból nem fizet.
Én pedig úgy gondolom, hogy van létjogosultsága a jogi utánajárásnak. Hiszen nem kilöttyenő kávéról van szó. A biztosító pedig fizessen, ha találnak egy passzust erre. Ugyanis a kötelező felelősségbiztosításban is van egy "közös kockázati alap".
Az én ismereteim szerint ez az eset kimeríti a gondatlan veszélyeztetés fogalmát. A szándékosság kérdéses. Mindenképp érdemes utána járni ennek.
Ha nincs csattanás akkor a biztositó nagy ívben leszarja, neki nem is ügy az esés.
Az ijesztegetés nem tudom mennyirte jelent cserbenhagyást
Huuu! Most megijedtél? Ha kilöttyent a kávéd akkor most én vagyok a felelős
Automata feszítö: Ismerösöm mindig aszondja, hogy simán lehet oka a zörgésnek, mert a Suzukiknak az a betegsége, hogy ez szeret megakadni. Ilyenkor csak szét kell szedni, meg kell mozgatni, aztán az meg végzi tovább a dolgát. Vagy nem....
Ja igen, elvittem a gépet a szelephang miatt egy barátom testvéréhez aki motorszerelő.
Ő megnézni nekem, mit csinált az előző szerelő, meg egyéb dolgokat is.
Azt mondja hangra van egy kis vezérműlánc zaj, aminek nem kéne, mert autoata feszítés és 22 ezer km. az nem indokolja.
Ráadásul ismeri a szerelőt, azt mondja biztos ért az autókhoz, de 5 éve még ő szerelte a motorjait.
Na mind1, most átnézésre otthagytam, és végre van egy megbízható szerelőm.
Sajnálom! Ám, ha már megvan a baj, akkor érdemes volna kifaggatni Blue "motoros-balesetjogászát" az ügyben. Talán van mód rá, hogy az anyagi kár enyhíthető legyen. Ha a testi sérülés fájdalmas is marad egy ideig...
Remélem mihamarabb felépül az ismerősöd!
Elmondása alapján relatív gyorshajtásról lehetett szó. Vizes volt az út, aztán egy áruház parkolójában az egyik keresztező úton nagy tempóval jött egy autó, és valószínűleg megijedhetett hogy nem kapja meg az elsőbbséget (nem csodálom, velem is fordult már elő ilyen ), és ezért fékezett egy nagyot. Ez vizes úton elég is volt... Naon kedves ismerősöm, remélem mihamarabb felépül...
Szigetszentmiklós-gyártelepen van egy rutinpálya (engem autót tanítottak ott vezetni, asszem moccos oktatás is van ott), ahol Tököl, és Halásztelek felé ágazik ketté az út... (tököli reptér előtt). Nem tudom van-e esetleg másik is ott, de vannak itt miklósiak is, holnap majd megaszondják ők is
most kaptam egy rossz hírt, gondoltam megírom, mindenki okuljon belőle...
Épp hazaértem feküdtem volna le, erre csörög a telóm.. Egyik lányismerősöm hívott hogy balesete volt moccal. Vizes út, hirtelen vészfékezés egy autós miatt, aztán már meg is volt a perec. Most viszik kórházba. A sors furcs fintora, hogy akárhányszor jött velem moccozni (utasként), minidg teljesen fel volt öltözve, sőőt állandóan engem cseszegetett ha a nadrág nem volt rajtam, hanem csak egy farmer. Na most nem öltözött be, csak egy gerincproti volt rajta. A lába teljesen kész van, lehorzsolódott minden... Remélem azért nagyon nem komoly, mert felhívott, de már intéznek neki mindent...
Úgyhogy ezek után azért még1x el fogok gondolkozni, hogyis üljek fel... Ő is mindösszesen 15 km-re indult... Sajnos ez lett. Autós "cserbenhagyta", bár csattanás nem volt...
Okosan csinálják Tamás! Minden részlet legyen rögzítve, és akkor megáll a lábán. Szerény véleményem szerint.
Az én ismereteim szerint ez az eset kimeríti a gondatlan veszélyeztetés fogalmát. A szándékosság kérdéses. Mindenképp érdemes utána járni ennek.
Az ijesztegetés nem tudom mennyirte jelent cserbenhagyást
Huuu! Most megijedtél? Ha kilöttyent a kávéd akkor most én vagyok a felelős
Ő megnézni nekem, mit csinált az előző szerelő, meg egyéb dolgokat is.
Azt mondja hangra van egy kis vezérműlánc zaj, aminek nem kéne, mert autoata feszítés és 22 ezer km. az nem indokolja.
Ráadásul ismeri a szerelőt, azt mondja biztos ért az autókhoz, de 5 éve még ő szerelte a motorjait.
Na mind1, most átnézésre otthagytam, és végre van egy megbízható szerelőm.
ÓÓÓÓÓ. milyen romatikácska indul el itten Olyan édesek lennétek, esküszöm minnyá a könnyem is kicsordul
Devilke, bejönnek a vékony fiúckák?
Jobb reggelt!
Öltözködés: ehhez nincs mit hozzáfűzni, sajnos kiváló példa.
Hiába nem volt csattanás, ha az autós látta az esést, akkor az cserbenhagyás.
Gondolom látnia kellett.
Remélem mihamarabb felépül az ismerősöd!
most kaptam egy rossz hírt, gondoltam megírom, mindenki okuljon belőle...
Épp hazaértem feküdtem volna le, erre csörög a telóm.. Egyik lányismerősöm hívott hogy balesete volt moccal. Vizes út, hirtelen vészfékezés egy autós miatt, aztán már meg is volt a perec. Most viszik kórházba. A sors furcs fintora, hogy akárhányszor jött velem moccozni (utasként), minidg teljesen fel volt öltözve, sőőt állandóan engem cseszegetett ha a nadrág nem volt rajtam, hanem csak egy farmer. Na most nem öltözött be, csak egy gerincproti volt rajta. A lába teljesen kész van, lehorzsolódott minden... Remélem azért nagyon nem komoly, mert felhívott, de már intéznek neki mindent...
Úgyhogy ezek után azért még1x el fogok gondolkozni, hogyis üljek fel... Ő is mindösszesen 15 km-re indult... Sajnos ez lett. Autós "cserbenhagyta", bár csattanás nem volt...