Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No, penge kis napotok volt! Mi meg dolgoztunk, mint az állatok!
Alkottatok a sufniban, és utána jó volt megpihenni!

Blue! Lehet, hogy találtál a GPS-eddel egy "gyógyító helyet"! Én elkezdeném "árulni"... sokan érzik is a hatást! Én bemondom a TV-be, hogy márpedig meggyógyultam ott, akörforgalom közepén... Szerintem tudományosan, és történelmileg alá is tudom támasztani, hogy egy ősi avar temetkezési helyen áll a körforgalom... és az ősök szelleme gyógyít, mint atom! Bármit! Mérd meg még egyszer!
Mai Hkg!
Reggel meló Törökbálint, találka Blueval Soroksári Tesco, nálam hegesztés, Ercsi vásárlás, Adony Blue és a cuccok hazakísérése, Velence fürdés Blueval, oszt haza! Végeredmény 230km!
Meg is jött
Blue!

Elküldtem a képeket emilben!
Itt senki nem dolgozik?
4-5 oldal termés?

Na akkor ömlesztve:

először is!

Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin! Tibkin!

EGY ISTEN VAGY ÖCSÉM! MEGVAN A gps AMIT ÍRTÁL......MEGVETEM, MÜKÖDIK, BOLDOG VAGYOK:-))))
bááár Adonyból kiérve lefagy az egész.....
Erikkel mentünk Adonyból Pszabolcsra (Majd Velencére pancsolni) és az M6-osnál lefagyot......
Visszafelé ugyan ott megint lefagyott..... ez mitől lehet?

De kibaszott jó! és cakk-pakk 15000ft volt a cucc kábelekkel együtt

Szóval KÖSZ!

ERIK!
Kösz mégegyszer a sufnituningot!
Aki nem tudja...... 66.000-nél eltört töben az oldalsztender......de ugy hogy tegnap még semmi nem volt, ma meg igy hoztam ki......szóval fel sem tudom fogni hogy mikor, és miért.......
De ERIK főhegesztőmester megcsinálta - ha már Bp-n voltam:-)

ZIMACS
Készits egy 1024-768-as képet ami tartalmazza a BOLT nevét és írd alá hogy ITT NE VÁSÁROLJ MERT ÁTVERNEK......és tedd fel minden motoros fórumba................
Indithatnak ellened ROSSZ HÍRKELTÉS ürügyén polgári pert, ahol viszont prezentálni tudod hogy mennyire vertek át......igy Ők szopják a faszt(hogy durva maradjak:-)

Nyuszi!
BABY! Inkább rövid hajjal!
Nem bunkó vagyok, csak öszinte!
Hosszú haj szerintem a MAGAS, anorexiás libáknak áll jól......
Nyuszi!

Miért vágattad le ezt a gyönyörű hajat?
Ja, én a múltkor (kb 2 hónapja) a Camponához mentem suzuki tesztnapra. 4 mocival is sikerült menni. 650-es burgonya, 1250-es Bandita, 1500-as, és 1800-as intruder.
Ismerős, amikor valaki felhúzta, mindig végig szapult minket... De legalább mindig megmondta az őszintét, építő jelleggel!
Nikita, egy kalappal a vizsgához!
Jé, nimár, Gyuri bá! Imádtam ahogy oktatott! A legjobb barátnőmet is hozzá küldtem, a múlt héten sikeresen le is vizsgázott!
"Egy apácákkal teli repülőgép lezuhan valahol az Atlanti-óceán fölött.
A katasztrófának egyetlen túlélője sincs, az összes apáca lelke felszáll
a Mennyország kapujába, ahol Szent Péter fogadja őket.
Miután az apácák libasorba állnak, Szent Péter odalép az elsőhöz.
- Mária nővér, terheli-e bűn a lelkedet, amint átléped a Mennyország kapuját?
- Hát, az igazság az, hogy egyszer, még fiatal nővér koromban, megérintettem egy hímvesszőt az ujjam hegyével.
- Minden rendben Mária nővér, csupán annyit kell tenned, hogy belemártod
az ujjad hegyét ebbe a tál szentelt
vízbe. Utána szabadon léphetsz a Mennyországba.
- Hát te, Teréz nővér, neked vajon terheli-e bűn a lelkedet? - kérdi Szent Péter a második apácát.
- Nos, ami azt illeti, egyszer bizony én is félreléptem. Fiatal novér
koromban egy alkalommal kézbevettem egy hímvesszőt.
- Semmi baj Teréz nővér, mártsd meg a kézfejed a szentelt vízben,
s lépj be a Mennyországba.
Mindeközben Szent Péter észreveszi, hogy az egyik nővér mindenkit
félrelökdösve tolakszik elore.
- Nóra nővér, hová ez a nagy sietség?
-Áááá semmi, csak gondoltam, hogy ha nekem majd gargarizálnom
kell ezzel a szenteltvízzel, akkor odaérjek, mielőtt Anna nővér beledugja a seggét…"

Ütött...
Gondolj bele, ha az főnök "asszonyát" zúzza le a cimbi!
Lehet, hogy akkor a főni vett volna egy motort a srácnak...
Mi a tanulság: Motort csak asszonyostól adj kölcsön bárkinek!

Dzsoki! Viszem a szarvasbőrt... El Bandit Zsoltiéra is csak rátettem a seggem... meg Budmyke SV-jére is. Magamtól mondtam nemet a próbakarikára... Nem jó az, néhány karc miatt a szőnyeg szélén állni. Mert Murphy dolgozik! Ha kell, ha nem...
Valami ilyesmi.

A múlt hónapban egy barátom új GSR-je bánta, hogy egy körre cserélt a haverjával. A srác éppen csak túlélte, de a gép totálkár. Még most sem heverte ki a látványt, hogy látta darabokra szakadni mindkettőt.

Ezelőtt jó pár évvel az autómat robbantotta meg egy osztálytársam. Frontális beton-villanyoszlop. A csomagtartó feltekeredett a tetejére, a motor az utastérbe az eleje V. Neki egy karcolása sem lett. Évekig tartott, amíg behajtottam tőle az árát. És akkor az egyebekről ne is beszéljünk.
Akkor megfogadtam.....

Hát ezért, mégha nekem is nehezemre esik visszautasítani a kéréseket...

A dolog másik oldala, hogy azért volt már példa arra, hogy én próbáltam (nemcsak vétel előtti próbakörre) másét. Cidriztem is rendesen közben.

Majd most mondod, hogy bort iszom és vizet....
Annyi lehetőség van uj motor kipobálására hogy csak na.Szinte minden kereskedő szervez ilyet.A H.ringen is mentem már SV-velBandittal GSXR-el (volt hogy 50-el végig )
Csak annyit ígérhetek, hogy viszek mindenkit egy körre!
Tudod, autót, motort, asszonyt... nem bízunk másra!
Tudom, menjek a p...ba!
De komolyan: megszívtam már egyszer rendesen és a környezetemből is páran, ezért vagyok ilyen "tökszár" ezzel kapcsolatban.

Dzsoki!
Ebben van valami igazság!(bár azért én még sajnálom Teddyt)
Két hete beszéltem 1 cimbivel, motort akar venni. A főnökéét kipróbálta, és össze-vissza törte 50 méteren! Valami gyáridobozos túragép volt, több 100ezerbe került a javítás, a motorvétel meg ugrott!
Úhhhh. Nem lehetett vmi jó.... De király lett volna beleakadni abba 2 kannába... Mindig éhes-szomjas nagyZé...
Láttátok volna a Gyurit kedd reggel, amikor tudatosult benne, hogy otthagyott 2 kanna benzint a kúton, amit hétfő délután tankolt. Kitalálhatjátok a kannák sorsát. Sose lesz meg.
De az óra után azt kívántam, hogy inkább ne mentem volna aznap vezetni, morcos volt kissé.
Ráér még ezzel -barátunk... hisz még csak most kapta a lába közé a kicsikét, még ideje sem volt kiélvezni eléggé!
Spontán...
Ezeket őrzi a maci is otthon! Így most eljutott hozzád!
ÁÁÁÁÁÁááááá, előnytelen képből 5-öst adok magamnak. Köszi Góliát, eddig a képet kerestem.
Nem hiszem, hogy ártana a garinak, de egyébként is 3 csavar + félóra, és bármikor vissza lehet tenni a gyárit.
Tudni kell, hogy a sportdobbal alul csökken a nyomaték, cserébe fent még több lesz.
HI!

Már így is "körbevigyorgom a fejem"! Még, ha "alul" kevesebb is a nyomaték.
800 km után húztam először 5 ezernél feljebb, de nem sokkal. 1600-ig nem is nagyon fogom a 7 ezret túllépni. ( A gépkönyv ugyanezekre a futásteljesítményekre 6, illetve 9 ezret javasol max.)

Amíg garis, nem gondolok dobot cserélni rajta. Gondolom el is szállna a garancia.

Jaja, Gyuri Ilyen, ha háttérben van, akkor is jól kell mutatni rajta (utólagos elnézésedet Gyuri ha olvasod )
Hogy vigyorog Gyuri! Örült ő is!
Niki oktatója jobban örül! Tényleg meg volt szeppenve a leány... nem is fogta fel szerintem azonnal!