Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát sok sikert, adj egy puszit a nevemben a befőtteknek, mert a motoros akció csak 03.16-tól kezdődik
Azért nem mindent érdemes a lidlben venni. Én is nézegettem anno kesztyűt, csizmát stb., de azok már ránézésre tényleg szarok voltak, ezért nem is vettem.
A lidlis kesztyű picit fos.
Én vettem egyet kb 2 éve a 10ik használat után elengedte a bélés rögzítés magát azóta kínlódás levenni, hát még utána felvenni ha beleizzad a kezed
Már a látvány is elég lenne, nem is kéne ágy.
névnapja van
Hűűű srácok most elképzeltelek titeket...mindenki úgy nézne ki, mint Szipi azon a Szlovák túra esten
Szülinap?
Akkor amíg józan vagy, Isten éltessen!
Mi ott leszünk már pénteken
Szipi!
Boldogságosat!
Őrülten deltás vagy, elfelé szélesedsz mint a tazmán ördög.
Egyébként nálam is ez a szitu.
Ok, úgyis 16:30-kor indulok a LIDI-be. Az még belefér.
Én alsókból M-est szoktam venni, felsőből meg L v. XL, mert qrva erős vagyok.
De tágulnak, mint a takony, szóval no para, meg hazaviszed, otthon felpróbálod, h ne a boltban haljanak meg páran szívrohamban , sztán ha nem jó, simán visszacserélik. Én már többször cseréltem, soha nem szarakodtak.
Igen, mondjuk nem sokat kell keresni a szobában, ha előtte volt rajtam...
Sorry, de nem emlékszem és most 26km-re van tőlem
16-ig még megnézem.
Én is a Lidlis aláöltözetet használom még repülni is. Egyszer 35 fokban felmásztam benne a Szársomlyóra, utána egy hétig az ernyős zsákban maradt, hát amikor legközelebb kinyitottam, mindenki azt hitte, hogy döglött macskát hordok magammal. Na szóval jó de mosni kell.
Én is azt lesem most szinkronosan. Aztán hamarosan jön a Hannibál második évada magyarul, meg a Falling Skyes 3, meg a ....hűű már nem is bírom számolni.
Viszont fent van nCore-on a Kockafejek dupla hosszúságú záró epizódja. The Last Byte a címe. Konkrétan lehugyoztam a lábszáramat.
De mekkora méretű a tiéd?
Ahh.beindult a walking dead.
Más:
True Detective (A törvény nevében)
Matthew McConaughey, Woody Harrelson, iszonyat durva sorozat, 10 rész, ultrabrutál hangulata van. Lassan indul be, de később jössz rá, hogy minden elejtett momentumnak értelme van. Ha jó sorozatot akartok nézni, nosza neki, rohadt kemény cucc, semmit nem akarok lelőni a storyról, de színészek magukért beszélnek! Egy misztikus gyilkosságsorozat körül forog és 17 év történetét meséli el, ennyi elég is....
Javaslom a bepróbálását!
Csodát ne várj, kitolja az izzadságot, de a bőr meg benntartja...
Én ugye nem bőrrel hordom.
Pólóra simán felpróbálhatod nem baj, ha még kicsit laza is, úgyis tapad... láthattad
Vigyázzatok kivel baszakodtok...

http://youtu.be/1R828rFd2aI
Hát tényleg nem, bassz.
Te Szili! Rajtad ez nem így állt!
Nem is ennyibe kerül.
Ataaa a tatai rém.