Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor eladtam az Etz-t akkor rá egy-két héttel bementem az okmányirodába megkérdezni , hogy átírták-e , azután pedig az önkormányzatnál lemondtam , vagy megmondtam , hogy nincs már a tulajomban. Azóta nem is küldtek semmit a régi motorhoz
Na ilyenkor mi van?:

Szeptemberben leadtam az okmányirodában a GS adás-vételijét, most meg látom, hogy az önkormányzat erre az évre is meghozta a határozatot és küldte is a 2014-re esedékes súlyadót

Nekem azt mondták, hogy fizessem be a második félévet is 2013-ban és majd az okmányiroda értesíti az önkormányzatot és nem kell majd fizetnem, sőt, a különbözetet jóváírják.(2013.09-2013.12 hó-ig kifizettem az új vasra a súlyadót a régi pedig már nem volt a tulajdonomban).

Valaki jár már így köztetek?
Gyömbéres forró teát ittam! Az van egyik-másik fotón is
Legalább egy hagymás,zsíros kenyeret toltál?
Tuti ez a vágyad?
Csak kedvcsinálónak szántam, nem volt rajta "Eladó" tábla! (na ki a Troll Király?)
Na jó, ez mondjuk tényleg egy Ganja féle tulaj lehet. Látszik rajta, hogy esténként beviszi az ágyába is.
Hű banyek, ez most GPS trace?
Teljesen összezavar az új Gmaps. Nem látom az A,B,C pontokat, meg egy csomó mindent nehezen találok meg. Amúgy meg tetszik, és a StreetView is gyorsabb.
Ára?
Ááááá, szart, most már elárulom.

Admines vagyok a sportmotoron és van egy elmentett sztender arcom, amit mindig ráphotoshopolok a fiúk által feldobott képekre.
De akkor is a Biker kólás viszi a prímet, ha emlékszel rá még.
Speckó motoros maszk. Ráadásul univerzális tavaszi, nyári, őszi.
Ganja: Láttam egy Neked valót Szolnokon, szép a boci, bárki bármit mond
Viszont Widi Galaxyja igen jót csinál. A múltkor is azt néztem hogy olyan volt mintha profi fotós csinálta volna. Meg a Tby-é is.
Ezt a kört toltam du., jó volt
A GAS GAS topic mitől pörög annyira?...Van belőle 10 db eladva az egész országban?
Múlt hétvégén, meg ma is végigtéptünk rajta.
Periknek szerintem vagy egy arca, amit mindig felhúz, amikor jön motorozni, nem hiszem el, hogy mindig ugyanúgy néz ki
Szerintem még akkor sincs rendben.
ehhez vonaljegy kell? Lehet anyagilag a Moszkvától az Örs vezérig jobban megéri
Hogy milyen fos fotót csinál az ájjjjfón
..de látszik a bukóm:)
Igen, reméltem, hogy felismered

Azt a kanyargóst kár volt megmutatnod, jó a cucc, nem tudok róla lejönni
Voltál Tatabányán is? Képek alapján...