Kattanást számoltunk.
Vegyél vissza rajta,picit kísérletezni kell,lehet most az enyém is sokat adagol,de nem szórja különösebben,inkább megálláskor cseppen a földre pár csepp,stihl lánckenő olajjal,félszintetikus.
Nem az.az elektronika egy-egy kattahassal ad egy impulzust a pumpanak.
Nekem most 8 mp enkent kattan de az valojaban a tunel kb 65 mp enkent egy teojes cseppet jelent.ez viszont sok.olajos minden.
Ezert fontos hogy a kattanasokat szamolod vagy a valodi cseppet?
Nem tart vissza, csak még nem csomagoltam ki a vasat, illetve igen, csak még beteg vagyok picit... pár hét és jövök. Látom a látványom megmaradt, de ez lehet hasznos is, ha a túl nagy az izgalom, csak felidézed és máris bírod a végtelenig
más:
Kurvára vigyázzatok, már két motoros is elment idén....
Na én is itthon, bazi jó gurulás után! Amint feltölt a telóm és rájövök hogy lehet a lumia 520 tartalmát a gépre varázsolni, már tolom is a képket
Krissal: nem értem miért vagy ilyen gátlásos, nagyon szexi voltál abban a gumiruhában! Persze értékelem, hogy tekintettel vagy a lelki világomra, de ez ne tartson vissza a közös gurulástól
Már én is mondtam neki, hogy a legjobb egy CBR600f4I lenne.
Lenne hol olajat cserélnem
Mondjuk szvsz. tényleg kurva jó lenne neki, csak még nem hisz benne...
FZ6-os, vagy 600F
Üdv Mocis1 !
ne add fel ! rendes segítőkész csapat ez, csak néha (mindig) háklisak.
(reglap meg ilyesmik)
a kérdésedre:sokfajta felhasználásra sokfajta megoldás létezik ár, minőség stb.
mit szeretnél ? nagy túra , vagy csak strandpapucsnak . sör és szendvics ?
nna... megjött a tavasz ,alig győzök visszaolvasi .
lemaradtam a "szarnézőről" és a rétesről. (nyitva van már ?) mert nem későn kelek , hanem korán fekszem. 06:00h-kor kerültem ágyba meló után. du azért volt egy kis magányos guriga ügyintézésekkel kombinálva.
Record az olaj.
És kezdésnek kapott még fecskendőből.
Vegyél vissza rajta,picit kísérletezni kell,lehet most az enyém is sokat adagol,de nem szórja különösebben,inkább megálláskor cseppen a földre pár csepp,stihl lánckenő olajjal,félszintetikus.
Nekem most 8 mp enkent kattan de az valojaban a tunel kb 65 mp enkent egy teojes cseppet jelent.ez viszont sok.olajos minden.
Ezert fontos hogy a kattanasokat szamolod vagy a valodi cseppet?
más:
Kurvára vigyázzatok, már két motoros is elment idén....
Krissal: nem értem miért vagy ilyen gátlásos, nagyon szexi voltál abban a gumiruhában! Persze értékelem, hogy tekintettel vagy a lelki világomra, de ez ne tartson vissza a közös gurulástól
És mikir féle?
Lenne hol olajat cserélnem
Mondjuk szvsz. tényleg kurva jó lenne neki, csak még nem hisz benne...
FZ6-os, vagy 600F
ne add fel ! rendes segítőkész csapat ez, csak néha (mindig) háklisak.
(reglap meg ilyesmik)
a kérdésedre:sokfajta felhasználásra sokfajta megoldás létezik ár, minőség stb.
mit szeretnél ? nagy túra , vagy csak strandpapucsnak . sör és szendvics ?
lemaradtam a "szarnézőről" és a rétesről. (nyitva van már ?) mert nem későn kelek , hanem korán fekszem. 06:00h-kor kerültem ágyba meló után. du azért volt egy kis magányos guriga ügyintézésekkel kombinálva.