Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van is fent egy arany színű hahun 1,2-ért már egy ideje. Biztos jó lenne, mert amíg a többiek motoroznak, együtt keresgélhetnénk az elektronikai hibák okát...
KB 18 rugó.3-4x volt rajtam.
Picit szűk így szorítja a kezem.
Szóval próbálni kéne.
Engem érdekelne. Mennyit kérsz érte?
Tetszik is nekem az F4, jobban mint az RR-ek, pedig én szeretem a sportgépeket. FZ6 takarékosabb és túrakormányos azért vonz, amúgy lehetne könnyebb is!
Képzeld el 20 lóval erősebben full idommal.
F4 kipróbálás nélkül ne dönts,elképesztően finom tud lenni,magától kanyarodik,jó lassul,strapabíró.......mivel mindkettőt próbáltam,biztos,hogy f4-et vennék!
Odabaszós!
És milyen volt?
Na! Amíg nálam volt a tiéd, nem is volt semmi baj!
Én ezt úgy ismerem hogy:
Néma gyereknek az anyja p.csáját.
Most hogy már ennyit gurultunk, érzek rá erőt hogy kipróbáljam. Köszi!
Ezt nem kéne forszírozni.
Van az a közmondás, h néma gyereknek anyja se érti a szavát, a béna gyereknek meg az apja veri a faszát.
Tudod, idén már 2x is gurultunk, tavaly meg többször! Mondom mit kell betanulnod a legközelebbi együtt gurulásig, ha ki akarsz próbálni egy 600f-et:
"Erik, kipróbálhatom a ciberét, óvatos leszek és nem töröm össze."

Jó gyakorlást!
Zolinak írtam
Ha lenne egy ezresem még, akkor lenne időm is és max. a gs-t szerelném, a többi menne szakszervizbe.
Tetszik az, csak nem volt még alkalmam kipróbálni...
Ellennék vele.

link
Az újfajtára gondolsz (karcsú darázsra ) vagy az F4-re, mint amilyen Periknek is van?
Az előbbi ennyiből nem jön ki, az utóbbi már érdekesebb. Nézegetem azokat is. Olyannal még nem mentem, de szerintem FZ6 jól terelgethető.
Hogy szakítanál időt annak a sok motornak a folyamatos szerelésére?!
Ha bilibe ér a kezem akkor egy 1200-as multi jó lenne,meg egy bonnie scrambler,egy pályagép valam ocsó japo.Meg egy lakóautó.
De nem................így megelégednék egy jó akksival mert már van sárvédőm.
Az olyan öregasszonyos, az nem.
Toronyóra lánccal nem kéne?
Az valahogy nem jön be neki szerintem, mert sose említi. Vagy gixer, vagy yamaha, nem is értem.
Ennyiért cbr600f-et,az való neked,túrakormánnyal és jöhet a kanyargó,klaszisokkal jobb mint az fz6.....szerintem.
Én meg egy ezrest.
..vagy a CB1100EX, az állítólag pont az alacsony embereknek passzentos, és az egy nagyon kellemesre hangolt motor a leírásokból, és most már ennek a modellnek szép a formája is, meg leszedték róla stílusidegen részletek zömét is.

Jó, mondjuk a több mint három millás ár egy kicsit húzós