A túraplexin így néz ki. Nem érzem ezt a nagy csodát tőle. Mentem füldugó nélkül tegnap előtt és még mindig cseng a fülem. Tudom sokan nem ennyire érzékenyek meg menjek autóval, de ez van.
Gsx1250fa-val mentem ilyen mra plexi toldassal,szinte semmi szel,lazan gurultam mikor latom,hogy 170-nel haladok hat meglepodtem,190cm vagyok.......ezert jarok nakeddel plexi nelkul.....
Egyszer szeretném ha mennénk egymás motorjával a szélvédő összehasonlítása miatt. A túrapleximre is ráraktam a MRA szélterelőt, de kíváncsi lennék, hogy a tied mennyivel másabb. Ha jobb akkor vennék én is egy olyat.
Sziasztok!Én TDM-et hajtok,szerintem hibátlan,nem tudok rosszat mondani róla!Magas emberkéknek ajánlom,és nem kezdő motornak,mert a súlypont odavág a földhöz ha nem jól kezeled!Ha megszoktad,akkor még pályán is leteszed rendesen.
Nem rossz, még a színe is tetszik.
Szerinted belemenne a tulaj hogy 11 hónap múlva fizetném ki neki az árát? Durván egy hónapja dilemmáztam hogy új motor vagy más...más lett.
Viszont szerintem Ganjaninjának küld át, mert lehet őt érdekelné. Néhány nap alatt vagy 3-4 motort is felvillantott mint potenciális új "szart".
Mi képes űberelni egy új motort? 2 új motor?
Szerinted belemenne a tulaj hogy 11 hónap múlva fizetném ki neki az árát? Durván egy hónapja dilemmáztam hogy új motor vagy más...más lett.
Viszont szerintem Ganjaninjának küld át, mert lehet őt érdekelné. Néhány nap alatt vagy 3-4 motort is felvillantott mint potenciális új "szart".
Nem szerelhető, kihajtható!
Na küldöm a mailt.
ataaa@freemail.hu
Ödön rövidebb.