Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogynem jó!

Tudsz vele a Raiffasennél KAMATOT emelni:-))))
esSOnak viszont jól jöhet:-)

http://www.lidl.hu/hu/home.nsf...
Ez viszont megérheti:
http://www.lidl.hu/hu/home.nsf...

Bár nem motoros kellék, de nem jöhet rosszul!
Libli!

Menj el velük ha akarsz:-) Engem Motorozz.hu túrán biztos nem fogsz látni:-)
Eddig se voltam, ezután se megyek........
Ezügyben tudnék mesélni, hallot dolgokat (mert egy -két haver volt.......Na Ők se mentek többet)
Nos, motorra ideális a pici sátor a mérete miatt. 1,5 kg az egész. Felállítva nem láttam, csak kinyitottam a zsákját... nekem nem volt tetsző az anyaga. Én a helyedben várnék, ameddig akciózzák a 8000-rest. Mert szezon vége van, és egy hónapon belül minden campingcucc óccó lesz! Azt az egy-két alkalmat meg még elvagy szerintem a nagy orosszal. Én is hasonlóval jártam be az országot (+Simson, +ETZ ) .
Ám, ha azt nézem, hogy 2000 Ft-ért 4 doboz cigit kapsz, akkor megéri a kis sátor. Én azért gondolkoztam rajta, hogy az ilyen egy éjszakás kiruccanásokra vigyek fedelet magammal. Hosszabb útra nem vinném... ez bizti.
Itt van egy oldal, ahol túrától kezdve minden van. Ajánlom a nagy túrázóknak, mint például Blue.
http://motorozz.hu/sys/main.pl...
Oké, ezt megígérhetem.
Én mennék,11kor végzek Törökbálinton!
Holnap ki jön mocizni?

Tibkin ajánlott egy boltot......oda felmegyek......(Bosnyák utca).....
Azt utána X
Na visszaolvastam az oldalakat (MA is volt termés-)

Ruhatéma?
A poén hogy MINDIG, minden időre van megfelő ruha!
A lényeg hogy az emberek NEM TUDNAK vásárolni!

sokan mit láttok? Vagy nézetek magatokba!

"JAJ....bőr vagy Cordura"......

Ennyi? És bementek egy boltba és vásároltok össze-vissza.......marhaságokat! de már sokan nem nézitek meg a balesetes oldalt, nézőpontot............

Ha borultok, csúsztok akkor mindegy......
Ha pedig csattanás, ütközés van akkor MEG MÁR MINDEGY.......
Ha telibever egy locsi akkor lehet rajtad 1 milliós bőrruha is, akkor is meghalsz............

Na vegyünk engem hisz 2 nagyobbacska borulásom volt...............
Vagy tudom ajánlani a motoros müsorokat...........

a buktánál tutira le fog érni a:
- térded
- könyököd
- vállad
- gerinced

Nekem mind a két balaesetnél a váll-pajzsizmom zúzódott.....illetve pörgés közben a könyököm beszorult a bordámhoz mikor ráestem - ezért hitték azt hogy sorozatos bordatörés......
A térdem mindkét esetben....a csipőm (vesetájék) szintén........

Tehát egy "átlagos" megborulásnál vigyáz a térdedre, válladra, mellkasodra és a gerincedre........

Ezek védelmére pedig elég egy térdvédő és egy protiing..........

A FARMER........
Nekem eddig SOHA nem olvadt meg semmim......
Nem 80-al szálltam el a 6-oson.....a farmer kiszakadt a térdemnél (de alatt volt a térdvédő!)
De ugyan úgy a cordura kabátom válla is leamortizálódott.......ez a mai napig láttható.....hisz az a kabátom van most is (téli cordura)

Szóval összegezve NEM vásárolni kell, hanem TUDNI Kell vásárolni......

Izzadtok.......Én meg felveszem a Nacit (katonai....3500ft a piacon).....póló, protiing és? Tudjátok hogy merre jártam már, és mennyivel szoktam ezt tenni............Hüvös időben meg ott a NYÁRI cordurám......de ha nem lenne akkor egy pulcsim lenne.........

De sajnos a legtöbb ember bemegy a boltba és megveszi amire épp van pénze.........
Nekem eszem ágába se jutnba felvenni a cordurámat bélés nélkül, hisz önmagában is meleg (én a bélést -2 nél teszem bele......

Egyedül egy dologot láttok ÉPPESZŰNEK!
Az pedig a csizma, de az sem az ami ok embernél van.............
Ezgyben a legjobb a sportcsizma, amibe különféle csavarodásgátlóg vannak, illetve erősitések, hogy ha a bokádra esik a gép, akkor ne kelljen 832db szög hogy összetegyék.........

UFF
lehet anyázni:-)
Nyuszi!

Tedd már le a telefont!
Szó mi szó 8e-ért inkább cipelem a nagyot
Az általad már látott szovjet sátram is egyrétegű. Ha esőben nem érsz a falához, és megfeszíted biztos nem ázik át! Sőt az még textil. Erre esetleg egy olyan "utánfutós" gazdaságos ponyva? Még a kettő is kevesebb helyet foglal mint a mostanim.
?
Inkább a másik "Gazdaságos". Az 3 személyes, két rétegű, kis előtetővel... és "csak" 8000,- .
Persze a tapasztalt sátorozók (túrázók, hegymászók) találhatnak benne kifogást. Ám a muttiék egy hétig tesztelték azt a fajtát... nem áztak be!
Ja, és az 8000-ért nem akciós... de jobban megéri!
Tegnap néztem. Egy rétegű...
Kizárólag szúnyog ellen venném meg, meleg nyári estékre. Viszont, ha nem várható eső, akkor kiváló ennyi píííízííír. Én magam nem vettem meg...
Hali!
A "Gazdaságos" sátor most 1999 pénz! Ennyit sem ér meg? vkinek tapasztalata? Külsőre ugyanúgy néz ki mint a más márkanévvel árult 4-5 ezres! Úgyis egy helyen gyártják, sztem ez sem "vízállótlanabb" mint a drágább.
Inkább szólj és és Blue utána néz, minthogy lemaradjunk vmi fontosról!
Háát sajna pont ugyan ezek:(
Na majd legközelebb ha találok valamit elötte körbenézek, mielött kinyitom a szám:)
Bocsika
De igen állandóan:)
De ha kész a mocc, ithon sem lessz a sapkám:)
Ami kimarad, az majd jó lesz az autóba vagy fordítva Ha odasem, akkor majd valahova... Mindig jó ha van 1-2 csavar vagy tömítés
Ha olyanok, amik nincsenek meg a http://gsfanklub.extra.hu oldalon akkor küld el mailben nekem
Az nem lehet!
Én innen ezt látom
E nélkül marad meg egy kosár "gyárilag felesleges" alkatrész az összerakás után!
Ezek amiből vagy fél nap mire kiigazodom inkább összerakom ahogy összemegy, oszt jól is van az úgy Még autónál bűvölték ilyenekkel a kobakomat, de gyorsan feladtam. Mondjuk ez még egy istenesen pici robantott rajz...