Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy én is tudok menni, majd hivlak délelött
Én egyzser próbáltam Simsonnal. Kevés sikerrel... azóta nem vonz a kérdés. Nemrég még örültem, hogy két keréken meg tudom zabolázni a GS pacit...
nekem is volt ilyen gazdaságos sátram, két személynek kényelmetlen, esőben átnedvesedett az egyetlen rétege. kétrétegű, háromszemélyesre cseréltem, ez jobban bevált

egykerekezés gs-sel: csinálja itt valaki?
Legfejjebb mocizok egyedül.Már kezdek hozzászokni a munkás hétköznapokon.
esSO vagyok!

Köszi Blue, hogy gondolsz rám! Azért, ha jól emlékszem nem csak az én sátram ázott be!

Dawntez!
Én ismerem ezt a sátrat, de esőben nem voltam vele. Ilyenben aludt itt nálam dzsoki. Nagyon pici, keskeny, sztem 2 ember nem fér el benne. Hát még a cucc. A LOUIS honlapján is akciósak a sátrak, nézd meg! Sőt, a DECATLONban is akció van, legalábbis a dunakesziben. Ott is érdemes szétnézni.
Miért akarna rosszat magának a Főnök! Ha van ponyva, akkor Dorina nem alszik vele...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, semmi ilyesmi illata nincs a dolognak!
erik, te szinte le vagy rázva
Gonoszságot érzek itt...
OK akkor csörögök ha nem felejtelek el:-)
Én egy darabig biztos nem fogok túrázni. Maximum fater mögött.
Csak gondoltam hátha érdekel valakit.
Jó, legfeljeb elkísérlek hazáig, addig is motorozok!
OK...... ha nem jön közbe semmi, akkor csörgök.....
Ha meg igen akkor vágtatok hazafelé
Na ekkor lett megbeszélve hogy a sátorozás ALAPFELTÉTELE egy butortakaró nylon fólia:-)
Ami tutira nem ázik be:-)
Jó, ha végeztél akkor dobj egy sms-t vagy csörrenj és akkor eldöntjük!
Ááááááhhááááááááááá! Érti már maciesze!
Holnap mint irtam megyek fel HA MINDEN IGAZ!

Tibkin ajánlott egy boltot a XIV kerbe.....
10 kor nyit....ekkor felhivom őket hogy van e, és ki e próbálhatom...... szóval utána derül ki hogy megyek e
Miért anyáznna bárki is, helyesek a meglátásaid. Én viszont preferálom a bőrt, nem rossz az és csak jót mondanak róla csuszás esetére. A motorom eladoja tanácsolta: csak bőrruhába üljek fel rá! Ez mindig bennem van. Ja és én 200 EUR-ért vettem 2 részest a Louisban,annál olcsobbat alig kaptam volna cordurában sem.
Hál isten még el se döltem a mocival ugy hogy tapasztalatom az 0. Ill a robogóval elcsusztam kb 10km/h-nál féloldalt lecsüccsentem, farmervolt rajtam, ki is lyukadt, a mobilom minden billentyüje látszott a combomon egy hétig
Nem , nem volt ponyvája, ázott a sátorba!
Azért mondta Blue, hogy lehet neki jól jönne!
NEM:-)

Ponyva nem volt, így a sátor beázott.....Dorcsi velem aludt......na meg..... szóval aludt:-)
Apjuk meg a jakuzziban aludt - mert Ő igazi férfi:-)))) Kicsit buvár, de férfi:-)
Ezt összeraktam. Beázott a sátruk, és esSO a ponyva alatt tentikézett? A mocskos részletek is érdekelnek!
Nem válkaszoltál, akkor mocizunk?
BBT 2 túra........ Bohinji tó........ SZAKADÓ eső:-))))
Szerinted Miért aludt velem Dorina?
Ezt meséld már el! Kíváncsi vagyok a sztorira... mert csak hallottam róla...
Én vettem egy ilyen kinai Tescosat. fel is állitottuk, marha könnyen ment és fél kézzel át lehet telepiteni (pl ha süt a nap bele.) Viszont még nem aludtunk benne, de 2 db gumimatrac belefér, akár
Szerintem simán lehet vinni egy darab nájlont ozt ha esit az eső tuttti a védelem. Szerintem cca akkora mint a mocira szoktam rakni simán elég nagy lenne, 2x3m-es