Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a DL-nek teljesen más a karakterisztikája V2 vs. S4. Meddig pörgetted a kicsikét? Gondolom még 6-7000-nél nem tovább a bejáratás miatt. Majd ha már bejárattad, és 6-7000-nél meghúzod a bajszát a Bandikának, meglátod, hogy úgy megrakétásodik kb. 11000-ig, hogy egyből körbevigyorgod a fejed, kb. így: , csak győzz kapaszkodni.
A Bandi akkor van elemében, mikor a DL már leül, cserébe a DL alul jobb.
Egyszer cseréltünk egy körre az exfőnökömmel, nekem Bandi 600, neki DL 650. Úgy megtetszett neki, hogy azóta lecserélte Bandira, igaz a nagyobbra.
Szóval vannak még ott pacik, csak elő kell csalogatni. ;)
Persze érdemes volna egy sportdobot rátenni, meg a korlátozásokat (ha van 2. és 3. fokozatban) kiiktatni.
HKG csak akkor lenne ha ez ma este történne meg!
Íme a kép
Lüke Maci!
HKG BP icaka vmikor?
El ám! Majd átküldi emilben... ha bebújik estefelé a barlangjába. Csak el ne feljetse! Most csomót nem ígér, mert csomózott a Nyuszinak vagy kétszer az elmúlt hetekben... és nem annyira egészséges...
keresd meg! tudod a dátumot hozzá!

(majd jön MacKoma és felteszi neked! )
Én lemaradtam a saját fényképemrőőőőől!
Bármikor! Újabb ok a moccozásra (dörzsi)
Most megyek csak 5-ére, a sok nyaralás meg a munka miatt nem megy olyan sűrűn.
Már nincs meg egyik GS em sem. :( De van egy Honda CBF 500-am!
nekemis megvan.. jó kép lett Miylen GS? Akko biztosan rosszul tudok valamit
Kened-vágod a Mackó-témát!

Úgy rémlik, h fórumra is felkerült annó!

Csikó: megyünk díszkisérni, h ne legyen problem! dörzsi!
Melyik GS?
Mikor mész megest vezetni? Mennyit kell még letolnod?
De ha jól emlékszem meg lettem örökítve remegő lábakkal, amikor leszálltam a mociról. Hol is van az a fénykép? Maci elvitte a barlangjába?
Szija Nikita!

S mizu a Gs-el? Megvan még? Sok sikert majd a forgalmi vizsgához is Szorítunk Neked, ha kell szervezünk díszkiséretet
Akkor igérem jobban fogok újjongani mint a rutinon, picit meg voltam ott szeppenve.
Holnap kiderül, mert csak holnap jelentenek be.
JAja, azt énsenem tom még? Há hogyvanez, h nemmondodnekemsem?
Ha nagyon akarok biztos találok olyan fotót, amelyiket be tudom mutatni, hogyan oldotta meg Nyusz a LANGE HAARÉ-s állapotot! Bár nem tudnám szemléltetni az összes trükköt, mert furmányos volt már akkor is. (kendő, stb)
nem fejforgatós az ígysenem-úgysenem!
Niki!
Mikóóóó lesz a forgalom vizsga? Megyünk szorííííítani...
jaja. mintha 1000 éve lett volna. Bár azért elég sok víz lefolyt azóta a Dunán... Tod, h sose gyűrtem bukó alá a séróm. Ahhoz XL-es kellett volna....
Akkó jóvan!
Áhhh, minden okés. trapp-trapp-trapp!

pusz
viszont ha valahogyan mégis begyűrte volna akkor tutira nem fejforgatós a sisakja