Hát a DL-nek teljesen más a karakterisztikája V2 vs. S4. Meddig pörgetted a kicsikét? Gondolom még 6-7000-nél nem tovább a bejáratás miatt. Majd ha már bejárattad, és 6-7000-nél meghúzod a bajszát a Bandikának, meglátod, hogy úgy megrakétásodik kb. 11000-ig, hogy egyből körbevigyorgod a fejed, kb. így: , csak győzz kapaszkodni.
A Bandi akkor van elemében, mikor a DL már leül, cserébe a DL alul jobb.
Egyszer cseréltünk egy körre az exfőnökömmel, nekem Bandi 600, neki DL 650. Úgy megtetszett neki, hogy azóta lecserélte Bandira, igaz a nagyobbra.
Szóval vannak még ott pacik, csak elő kell csalogatni. ;)
Persze érdemes volna egy sportdobot rátenni, meg a korlátozásokat (ha van 2. és 3. fokozatban) kiiktatni.
El ám! Majd átküldi emilben... ha bebújik estefelé a barlangjába. Csak el ne feljetse! Most csomót nem ígér, mert csomózott a Nyuszinak vagy kétszer az elmúlt hetekben... és nem annyira egészséges...
Ha nagyon akarok biztos találok olyan fotót, amelyiket be tudom mutatni, hogyan oldotta meg Nyusz a LANGE HAARÉ-s állapotot! Bár nem tudnám szemléltetni az összes trükköt, mert furmányos volt már akkor is. (kendő, stb)
A Bandi akkor van elemében, mikor a DL már leül, cserébe a DL alul jobb.
Egyszer cseréltünk egy körre az exfőnökömmel, nekem Bandi 600, neki DL 650. Úgy megtetszett neki, hogy azóta lecserélte Bandira, igaz a nagyobbra.
Szóval vannak még ott pacik, csak elő kell csalogatni. ;)
Persze érdemes volna egy sportdobot rátenni, meg a korlátozásokat (ha van 2. és 3. fokozatban) kiiktatni.