Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért a yoshi fényévekkel szebb, nem azért mert nekem is az van. Persze az áruk sem ua., de nem nézegettem a Bódis árakat.
Az amcsi yoshik nem e-legalosak a japok asszem igen.
Full-Gasosok forgalmazzák, sőt akrát is.
http://suzuki.fullgas.hu/hirek...
találtam ezt is, bár lehet, h te már rég átnyálaztad ezeket.
http://yoshimura-hungary.hu/in...
Lovi, szerintem ne készülj ennyire, Erdélybe nem kell előre tervezni sokat, Ataaval meg vigyáznék ha egy szállásra kerülsz vele. Hajlamos ásványvizes palackokat tukmálni a másikra az éjszaka kellős közepén ill. a sátor olyan helyein akar bemenni, ahol nincs nyílás és a sátorrúddal sincs jó barátságban, töri őket, mint öreganyám a diót.
Reméljük ilyeneket csak sátor esetében követ el és csajoknál máshol próbálkozik
Egyébként szeretnék én is veletek tartani, ha úgy hozzá a sors, bár még qrva messze van és max. egy hétre előre tudok tervezni.
Nah, ez lesz és kész: Bodis
Jé, mit találtam: Yoshi EEC

Csak ne lenne 260k

Beszélek Bódis-ékkal, mibe fájna egy ilyen... Szerintem 100k körül el tudom hozni

Widi: Neked hogyan oldották meg a középtámasz kipuffos gumibakját? A gyári dobhoz van egy befelé nyúló konzol, aminek az alján van egy gumibak a középtámasznak. Sportdobon ezt felejtsem el? DE akkor nem lesz nagyon zajos, ahogy rázkódik?
Hát jó, ha Ti mondjátok!
Majd megtanulják a saját kárukon. Az előre lefoglalt szállás csillagtúrára való, meg különösen indokolt esetekben. Ha már most leszögezed hogy más lefoglalt szállása miatt te nem vagy hajlandó se sietni, se éjszaka "túlvezetni" (mert mi van ha valaki elcsúszik, aztán elúsztok 3-4 órát az idővel pl.) akkor tiszta sor az egész.

Ha nem lesztek annyian mint a Manóbácsiék szoktak lenni, akkor nem tudom elképzelni hogy legrosszabb esetben is 40 km alatt ne találjatok megfelelő szállást.
Szerintem sem kell előre foglalni. Nem hinném hogy Erdélyben maradnánk fedél nélkül.
És mi van, ha valami gebasz lesz, és este még lesz 100 km a szállásig, amit lefoglaltatok? Hallgassatok rám ,ne foglaljatok előre!
Nem szívesen hallok olyat, hogy haladjunk, mert oda kell érni a szállásra...
Egyébként péntek este a Fogarasról lejövet valahol Argyas környékén, szombat este meg az Alpináról lejövet Szászsebes előtt kb.
Igen, de még szerintem nem kell kapkodni, hisz közel fél év múlva megyünk és szerintem még egy páran tuti jelentkeznek.
Persze az nem baj ha nézelődünk előre!
Nem jó előre foglalni. Majd keresünk ott valamit. Van szállás, nyugi!
Nem is a kényelmetlenség, inkább a cuccolás miatt hanyagolnám a sátrazást. Lehet tudni, hogy milyen településeknél akarunk éjszakázni? Csak hogy esetleg szétnézzek szállás ügyben...

(ataaa: ha tényleg panzióznál Te is, akkor keresem 2 főre)
Nem annyira komálom,kivéve ha vmi csodálatos helyen visz keresztül,de igazából ezeken még simán lehet közlekedni.
Borsodban is tudok vagy kéttucat ilyen "gyöngyszemet".
Én az ilyeneket marhára komálom
Cudálatosz
Mezőberény-szarvas:
4641-es.
Ezt azt hiszem egyszer még ki fogom próbálni
A környékünkön ez a Köröstarcsa-Csárdaszállás út viszi a prímet:
4233-as út.
Az még annyira nem is volt húdegáz. Bár kiskőre előtt majdnem leestem a motorról, de szerencsére csak a műszerfalat kellett megigazítani a helyén, és én is a tankra hulltam vissza, nem a földre.

Pusztamonostor-Jászágó-Jászárokszállás.. na az szar, viszont annyira hangulatos hogy hiába volt kerülő, amikor arrafelé jártam oda meg visszafelé is arra mentem
2 éve augusztusban +3 fok volt fent akkor a köd hogy a fénykép ami kb 5 méterről készült full elmosódott
előtte évben meg szikrázó napsütés
múlt évben is mindig jó idő volt de nem jutottam fel a csúcsra 1x sem
A tengerszemet mi is megjártuk (szintén utassal). Nem ért le sehol az idom és föl sem borultunk. Az igazi kaland (élmény) volt.
Mondjuk a kiskörei hídnál?
..és arra is hogy a magyar mellékutak se vernek klasszisokat az ukránokra
Az a látvány is megér egy misét... Októberben voltunk kiváló időben. Fullos körpanoráma....