Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az bogyó bazz.

meg enyhe téli motorozások... (ami nem öl meg, az megerősít !)
talán 5 éve hogy beteg voltam. (igaz akkor nagyon) most sem fektetett meg, csak unom már a nonkomfort közérzetet
ez mind szép és jó, köszönjük az aggódást
DE ! kiegészítésképp emlékeztetőként:
"mi" meg mutassuk magunkat ! a 2-3 tükör ellenére van vakfolt a látómezőben ! aztán itt van még az időtényező . használja a tükröt az autós kolléga, de nem kalkulál avval hogy 2-3 mp. alatt ott vagy mögötte, mellete a "semmiből.

Sőt, ott a kávé pálinka is!
De a borovicska az boróka pálinka. Én nyertem!
Az nem pálinka.................vodka,meg egyebek.
a "volt minden" sort mindig a baj előtt kell eszegetni
ha már megvan a baj nem sok mindent ér az egész
olyan 6-7 éve csinálgatok propoliszt ennyi idő alatt 1x szopatott be az influenza komolyabban meg talán 2x enyhébben
vírus ?
GS fórum "orvos válaszol"
10 napja döglődök. volt itt minden. forró fürdő , hárs, hagymatea vitaminkúra , méz, propolisz , fokhagyma stb. nekem nem használt.
most jön az antibiotikum.
Persze azt már nem hívhatják annak!
Krumpli, gabona ...
Van másmilyen pálinka?
Mi a bajod?
Én is egy picit gyengélkedem, de ezt is lábon hordom ki, mer a kollégám gyengébb volt és ő már kidőlt.
Sok gyümölcs, pálinka (gyümölcspálinka ) és minden rendben lesz!
Jobbulást!
szo-szo...
minden tiszteletem a népi, törzsi , gyógymódoknak, kuruzslásnak de doki lett a vége. (orvos-) tudomány vs. ráolvasás ...
Jobban vagy?
Sorszám? Az állandó első helyre gondolsz?
neeeem !
Te a sorszámod alapján kici feng-suis, rizsfaló vagy ! a számok nem hazudnak punk-tum.
(afrosérós ... )
Most, hogy mondod, a kínai státusz magasságban sokaknál stimmel. A négerséget felvállalom, egyéb adottságok alapján
Gazda ! akkor most én vagyok gyapotföldi Tamás Báttya ?
Jogos érvelés, akkor muszlim is csak egy lehet köztünk és hatból 4-en kínaiak, Feketék, vagy Indiak vagyunk... hmmm. Sisakaban nem is látszik, szóval akár igazad is lehet :D
Írj emailt, hogy mennyit adnál érte?
Áh...............az én vagyok.Valószínűségszámítás szerint nincs ilyen balszerencséd hogy ő is az egy topikon belül.
De az is lehet hogy a bal kezével, esetleg közvetítő útján
A fene.... De mi van ha bal kezes?
Nagy valószínűséggel jobb kezével adá át neked.
Lehet kér némi anyagi támogatást a csere könnyebb lebonyolítása érdekében.