Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokat eszik?....5l körül el lehet vele járni 130-ig......és gyorsabban se eszik többet ha csak nem tettek rá sportdobot, sportszűrőt és szét nem írták házilag az ecu-t....
Aszta, ez de kibaszott ronda... haver, ez borzalom
Na ilyenen ültem, kurva jó volt, butított gsxr blokk kicsit sokat hörpint és a szokott nulla szélvédelem, de nagyon jó cucc... a fogyitól agyfaszt kapnál
link

vagy egy ilyen izéééét
Még a végén veszel egy géesöccázat megint
Ja és inkább az ezrest venném.
A nagyobb jobb.
A raptor jobb választás.
Príma futómű/fék japo V2 blokk.
GSR 750 nek egy sima állíthatatlan futóműve és a GS 500 nak a fékje van fenn.
Igen szánalmas látvány egy felfordított telón egy úszó kétdugós fék meg a sima zártszelvény lengőkar.
Amíg nem töröd össze, addig nem lehet rosszabb/macerásabb a fenntartása mint egy SV-nek. Szóval mikor törtél utoljára motort.. hogy ez számítson?
link

...na most..
A józan eszem ezt is preferálná...

http://www.kepesmotor.hu/honda..." target="_blank">link

..de ebben sincsen túl sok adrenalin lehetőség..
Pillanatnyilag még a Raptor a befutó...de rinyálok az alkatrészek miatt...
kb. olyan mint 18 évesen...2 percenként eszembe jutott egy bizonyos női testrész.....na itt most a raptor a 2 perces...a másik csak 10 perces..
GSR750 Nekem nagyon bejött, 600-on még nem ültem, de gondolom hasonló a feeling.

Téged ismerve: ajánlom
Sziasztok!
Szerintetek a 140/70/17-es gumi jó a Gs500F-re?

Üdv:ktomy
Hát én azt honnan tudjam!
De várj majd mindjárt bejelentkezem az SV topikba is, hát ha ott is olyan jó fejek lesznek, mint ti itt és kapok választ mindenre kapásból!
Sziasztok, tud valaki Tolna megyében, vagy Baranya, és Bácskiskun-ban motorbontót, ahol találok valamit gs500-ra?
Csak a váz más,egyszerűbbek a fék és futómű elemek meg visszábbvették jó 25 lóval a ménest.

Szóval pont úgy nét ki Brad Pitt mint én de mégse.
Ez egy meztelen Gixer túrakormánnyal.
Amúgy jó gépek, ismeretségi körömben is van ilyen.
Az csak K7 után jött mikor euro3-ok lettek.
Ezek még hengerenként 1 gyertyásak.
Móni a te SV-d be is két gyertya kell hengerenként mint az újabb DL650-ekbe?
Jó lenne majd meglátom.
Amúgy végre nevemre vettem a Gyuri bácsit.
Mész is vele egy kört?
Onnan vettem a dolgot.Legalább 6-7 db ment gajjra az utóbbi 5 évben.
Mind bontásra került.
Törpöltem hogy egy custom céggel kéne csináltatni egy fasza csővázat egy ilyen nyakszegettnek oszt hajrá.
Nem sokára nálam van nagy Suzi