Sokat eszik?....5l körül el lehet vele járni 130-ig......és gyorsabban se eszik többet ha csak nem tettek rá sportdobot, sportszűrőt és szét nem írták házilag az ecu-t....
Na ilyenen ültem, kurva jó volt, butított gsxr blokk kicsit sokat hörpint és a szokott nulla szélvédelem, de nagyon jó cucc... a fogyitól agyfaszt kapnál
A raptor jobb választás.
Príma futómű/fék japo V2 blokk.
GSR 750 nek egy sima állíthatatlan futóműve és a GS 500 nak a fékje van fenn.
Igen szánalmas látvány egy felfordított telón egy úszó kétdugós fék meg a sima zártszelvény lengőkar.
Pillanatnyilag még a Raptor a befutó...de rinyálok az alkatrészek miatt...
kb. olyan mint 18 évesen...2 percenként eszembe jutott egy bizonyos női testrész.....na itt most a raptor a 2 perces...a másik csak 10 perces..
Hát én azt honnan tudjam!
De várj majd mindjárt bejelentkezem az SV topikba is, hát ha ott is olyan jó fejek lesznek, mint ti itt és kapok választ mindenre kapásból!
Onnan vettem a dolgot.Legalább 6-7 db ment gajjra az utóbbi 5 évben.
Mind bontásra került.
Törpöltem hogy egy custom céggel kéne csináltatni egy fasza csővázat egy ilyen nyakszegettnek oszt hajrá.
vagy egy ilyen izéééét
A nagyobb jobb.
Príma futómű/fék japo V2 blokk.
GSR 750 nek egy sima állíthatatlan futóműve és a GS 500 nak a fékje van fenn.
Igen szánalmas látvány egy felfordított telón egy úszó kétdugós fék meg a sima zártszelvény lengőkar.
...na most..
http://www.kepesmotor.hu/honda..." target="_blank">link
..de ebben sincsen túl sok adrenalin lehetőség..
kb. olyan mint 18 évesen...2 percenként eszembe jutott egy bizonyos női testrész.....na itt most a raptor a 2 perces...a másik csak 10 perces..
Téged ismerve: ajánlom
Szerintetek a 140/70/17-es gumi jó a Gs500F-re?
Üdv:ktomy
De várj majd mindjárt bejelentkezem az SV topikba is, hát ha ott is olyan jó fejek lesznek, mint ti itt és kapok választ mindenre kapásból!
Szóval pont úgy nét ki Brad Pitt mint én de mégse.
Amúgy jó gépek, ismeretségi körömben is van ilyen.
Mind bontásra került.
Törpöltem hogy egy custom céggel kéne csináltatni egy fasza csővázat egy ilyen nyakszegettnek oszt hajrá.