Akkor te panziózol. Máskor is meg tudtuk ezt oldani.
Tavaly mi Imivel a moldáv határ előtt sátraztunk, Krisztiánék meg elmentek a sátorhelyről szállást keresni (és 20 perc alatt találtak is), reggel meg visszajöttek a megbeszélt időre. Nem kell ebből ügyet csinálni.....
nna ... megelőztél a számolással
én már nem merek jelentkezni, mert mostanában elég sűrűn csináltam segget a számból de ha eljutok, akkor neked még jár egy bónusz fagylaltkehely is.
bocs a belevau !
3 éve 6 napos túrán voltak hasonló árak (inkábbnál kevesebb) de az panzió, v. vendégház. családi házná,l fullos reggelivel királyi vacsorákkal (3 napig saját séffel ! ) autentikus erdélyi ízekkel gyönyörű helyeken , benzin költséggel együtt messze alatta a 6 jegyű ft-tól egy személyre. Köszönhető a szervezőnek Aki a túraleírásban már felhívta a figyelmet a helyi közl.-i specialitásokra is. lásd élőállat simogató, változó útminőség, vadmócok.
De szerintem Bobek most (sem) ilyet rakott össze.
szállás : vadkemping= 0 ft
kaja : attól függ mit dobozolsz. gyíkhús májkonzerv , vagy kaviár lazac ... széles a határ.
benya : mintha láttam volna valahol egy útvonaltervet
sima szorzás
nem kell ezt túlragozni !
Üzemanyag:
5x17x430= 36550 Ft.
Szállás:
Nekünk sátorban nulla, panzió kb. 10-12 Eur/fő/éj. Tehát 0-8000 Ft.
Kaja:
Reggel boltban beszerezve a zsemle+májkrém 500 Ft, délben egy mics esetleg 1000 Ft, este gázfőzőn készkonzerv 500 Ft. Vagy délben, este étterem hatezerér. Tehát 6500-20000 Ft.
Nekem pl. kijön a túra kb. 13000-ből, mert sátrazunk, és haver lesz az utas, aki a fele benyát állja.
Legutóbb mi felmentünk a Békás-szorosba, Gyergyón volt minden nap a kiindulási pont, még a Fogarasról is oda mentünk vissza. Bejártuk a Hargitát és a környéket és így volt (Szolnoktól) 2400km. A 2000-et Bobekéktől írtam, az a találkahely...
románoknál 50-70 lej között egész jó szállások vannak vacsorával-reggelivel
aki a büdös sajtokat kedveli annak igazi mennyország lesz a kisebb panziók kínálata
Kaját nem szokunk számolni, mivel itthon is eszünk! A sátor meg ingyenes. Aki szállodába akar menni, az keres a gusztusának és pénztárcájának megfelelőt a közelben.
egy időben sokat vonatoztam+ bkv aztán hamar megvolt a baj
minden évben legalább 1x elkaptam valami kórságot de inkább tavasz-ősz az fix volt
amióta méz+ propoliszt eszegetek azóta kb jó minden
méz az ilyen 20-50kg/év
a vasútnál betoltam 2 naponta egy üveggel
Aki kért az mondja hogy mit mikor kar átvenni.
Tavaly mi Imivel a moldáv határ előtt sátraztunk, Krisztiánék meg elmentek a sátorhelyről szállást keresni (és 20 perc alatt találtak is), reggel meg visszajöttek a megbeszélt időre. Nem kell ebből ügyet csinálni.....
én már nem merek jelentkezni, mert mostanában elég sűrűn csináltam segget a számból de ha eljutok, akkor neked még jár egy bónusz fagylaltkehely is.
3 éve 6 napos túrán voltak hasonló árak (inkábbnál kevesebb) de az panzió, v. vendégház. családi házná,l fullos reggelivel királyi vacsorákkal (3 napig saját séffel ! ) autentikus erdélyi ízekkel gyönyörű helyeken , benzin költséggel együtt messze alatta a 6 jegyű ft-tól egy személyre. Köszönhető a szervezőnek Aki a túraleírásban már felhívta a figyelmet a helyi közl.-i specialitásokra is. lásd élőállat simogató, változó útminőség, vadmócok.
De szerintem Bobek most (sem) ilyet rakott össze.
szállás : vadkemping= 0 ft
kaja : attól függ mit dobozolsz. gyíkhús májkonzerv , vagy kaviár lazac ... széles a határ.
benya : mintha láttam volna valahol egy útvonaltervet
sima szorzás
nem kell ezt túlragozni !
5x17x430= 36550 Ft.
Szállás:
Nekünk sátorban nulla, panzió kb. 10-12 Eur/fő/éj. Tehát 0-8000 Ft.
Kaja:
Reggel boltban beszerezve a zsemle+májkrém 500 Ft, délben egy mics esetleg 1000 Ft, este gázfőzőn készkonzerv 500 Ft. Vagy délben, este étterem hatezerér. Tehát 6500-20000 Ft.
Nekem pl. kijön a túra kb. 13000-ből, mert sátrazunk, és haver lesz az utas, aki a fele benyát állja.
aki a büdös sajtokat kedveli annak igazi mennyország lesz a kisebb panziók kínálata
Bár a grillmedve szerint az ember víz nélkül 3-4 napig birja kaja nélkül meg 1 hónapig is.
Szállás: 2500-3000/éj (ez amúgy sátor, vagy panzió lesz?)
Kaja: ~2000-3000/nap
Benya: ~2000km?
minden évben legalább 1x elkaptam valami kórságot de inkább tavasz-ősz az fix volt
amióta méz+ propoliszt eszegetek azóta kb jó minden
méz az ilyen 20-50kg/év
a vasútnál betoltam 2 naponta egy üveggel