Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halkan, csendes beolvasokent megjegyeznem, hogy a 7A utat gondoljatok meg.

Tavaly augusztusban jartam arra, Brezoitol a Vidra toig semmi gond nem volt, a tohoz erve mar egyre nott az utepitesek szama. A tavat delrol kerultem, rengeteg helyen epitettek atereszeket az utakon, sok helyen emiatt saron kellett atmenni (eso utan voltam, nem volt aszfalt - http://goo.gl/maps/BzhrL).
A Transzalpina utan kezdett erdekesebb lenni az ut. Teljesen mas kepet mutatott, mint a streetview-n. Sok helyen az ut megcsuszasa nagy zuzott kovekkel javitottak, tomtek be. Itt gyakorlatilag lepesben kerulgettem a koveket nehogy defektet kapjak vagy lecsapjam a felni szelet. Az iGO csak akkor vitt arra, ha engedtem a foldutat is (eloszor azt hittem hulyeskedik, de feluton jarva mar tenyleg elhittem neki - onnan mar mindegy volt merre megyek). Annak tekinteteben, hogy masfel-ket oraig autot nem lattam egy hetfo delelott nem volt vicces. :-)
Az ut vege, ahol a patak kezdodik viszont gyonyoru (http://goo.gl/maps/IBk03). Itt hiaba volt friss aszfalt a para, kidolt fak stb. miatt kellett nagyon figyelni.
na majd meglátjuk addig...most értem nemrég haza, és k. fáradt vagyok, így a kényelem felé hajlok.
Egy dupla egyágyas szobában?
Vezess minket Mózes!
És hol a romantika?
Nálunk itt volt némi tanakodás:
A sok kényelmes,sznob pesti.

Engem is jobban vonz hogy jóravaló székely embörök elszállásolnak...
Kiégett a fluxuskondenzátor.
Hozd el múlt szombatra az Andrettibe.
Tudom.
Mindíg hátul megyek és derülök rajta.

Multkor megyünk asszem bledből haza.
Sanyi és Laci térképen mondja mi-merre.
Rá fél órára Sándor megy balra.Laci mutogat hogy jobbra,jobbra,jobbra.......................aztán rutinosan legyint hogy mindegy és megyünk balra.
És simán odaértünk fasza úton.
Azt tudom, hogy te tripmasterbe való tervet használsz. Én meg csak a túra gerincét szoktam tervezni.
nagyon eletszeru meglatas!
Áh elküldöm postán bubis borítékban és utalod.
Fingom nincs mennyi a posta de holnap feldobom csak írj egy címet.
nekem is van ilyen mérő kütyü?
hogy oldjuk meg?
vagy beszereljem neked ingyen?
Állati nagy fless mikor megkérdezzük hogy merre................hm...........megy a pingvinezés................majd kialakul.
És tényleg.Kialakul.
Mindíig odaérünk.
Bár mikor az elöl menő sisakja sokat inog jobbr-balra akkor tudom hogy fordulunk vissza.
Szóval akkor nem is erre mentek?

Én jobb szeretem a pontos útvonalat lobogtatni ilyenkor, mondjuk ahány ház annyi szokás
ráér mostmár, hogy nincsenek hajnali mínuszok
majd összekoccanunk. addig is köszi !
Ha neked tavaszig ráér nekem is.
Utalás-posta-csomagolás nyűg és píz.
De megoldom ha sürgős.
Mer hipp-hopp így írtam a tervezőbe. Ne kötözköggyé!

opciók ?
(valamikor) arra járok erre jársz , tavaszi zsongás gurigánál nálad lesz ...
lóvé ráér akkor, vagy tudom utalni iziben (elérhetőségem a zadatlapomon)
Zsilvásárhelyre miért mentek be?

Novaci és Bumbesti Jiu között is van út (relatív kicsi, kétsávos mellékút), pár éves aszfalttal, nem rossz.. a hegy lábánál vezet.
OK.
Dánke.
Bár nem kellett volna ujra írogatni elég lett volna mondani hogy tőlem.

Mivel én nem megyek.
No akkor vasárnap hazafelé jövet az esőbagolyról igyekszem beugrani értük.