Azért annyira nem kell izgulni, a robbantott ábrák 3 dimenziósak. Inkább olyan, mintha felrobbantották volna Zümit...
De olyan cseles bombával, ami szépen kicsavaroz mindent.
Hát, még nagyon láttam ilyet, mivel sosem vonzottak a mechanikai dolgok. ezért vagyok szőke-láma-sügér is a műszaki témákhoz. Semennyire nem konyítok hozzá.
Én is mindig felöltözök rendesen, mert ez nálam alap.
Ha minden jól megy a héten lessz összerakva a mocim, és mivel bejáratos lessz, nem mehetek 50 fölé, ráadásul már mentem így vele 300km-t, utána halt meg a váltóm. Igaz kínszenvedés így közlekedni, de ha az életem múlik rajta, inkább leizzadok, mint egy di.znó. Ha meg hazaérek ott a frissítő zuhany.
Na itt egy kép, én így szoktam kinézni, csak a nadrág nincs mindig rajtam, hanem farmer, meg térdmelegítő:) (na meg persze, erről a képről hiányzik a SZARVAM) De a másikon már ott van.
Nem vagyok egy nagy gépész/autószerelő, de asszem egy olyan ábra, amin egy adott műszaki eszköz van úgy "szétesve" darabjaira, hogy látszik minden alaktrész, és hogy mi hová való.
Biztos láttál már ilyet.
De nem kell full szerkó! Éppen ez a lényeg... Ha Budapesten közlekednék rendszeresen, akkor protiing és térdvédő, aztán hali. Esetleg még könnyebben gerinc-térd- és könyökvédő. Én felvenném... aki meg nem, az úgysem!
Én is gyűlölök full szerelésben átmenni a fővároson. Ám nem árt egy kis méregtelenítés... néha!
Azért annyira nem kell izgulni, a robbantott ábrák 3 dimenziósak. Inkább olyan, mintha felrobbantották volna Zümit...
De olyan cseles bombával, ami szépen kicsavaroz mindent.
Itt van egy robbantott ábra.
Csak ennyi:
Ha minden jól megy a héten lessz összerakva a mocim, és mivel bejáratos lessz, nem mehetek 50 fölé, ráadásul már mentem így vele 300km-t, utána halt meg a váltóm. Igaz kínszenvedés így közlekedni, de ha az életem múlik rajta, inkább leizzadok, mint egy di.znó. Ha meg hazaérek ott a frissítő zuhany.
Na itt egy kép, én így szoktam kinézni, csak a nadrág nincs mindig rajtam, hanem farmer, meg térdmelegítő:) (na meg persze, erről a képről hiányzik a SZARVAM) De a másikon már ott van.
Biztos láttál már ilyet.
Sztem elég ha a linket ide teszed.
Mert találtam a neten. Ha sok érdeklődő van, akkor feltöltöm ide a fórumra, mit szóltok?
Én is gyűlölök full szerelésben átmenni a fővároson. Ám nem árt egy kis méregtelenítés... néha!