Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tény hogy nem kellemes 35-40 C°-banfull szerelésben cammogni a városban, mert azért egy rendes motoros megáll a piros lámpánál nem ugy mint minden biciglista.Mintha rájuk nem vonatkozna a lámpa
Hozzátenném, h vannak olyanok is, akiknek megvan a ruhájuk, csak meleg van és nem öltöznek be. Ilyen a kollégám. És nap-mint-nap látom így motorozni nem túl sok rutinnal Budapest egyik feléből a másikba. Mert gizda, mert meleg van, mert.... Mert Pest a legveszélyesebb hely. Mert qvára zavar az, hogy 1000 motorosboltban voltunk, 1000 ruhát felptóbált, segítettem, amiben tudtam, most meg cseszik felvenni azt a nyamvadt ruhát! Lehet kövezni, de ha megvan a lehetősége, akkor tán használja is.

Egyébként meg.... Ha valaki mocit vesz, akkor inkább adjon alább, de vegyen ruhát. 50-70e között már nem rosszakat lehet kapni, ha valaki ügyes. Ez szerintem nem olyan sok pénz. És akár használtan is lehet venni, ha akar vki.

Engem a ruhahordás "nemakarása" zavar. De tulképp mivel engem nem veszélyeztet, ha összetöri magát, ezért be is fogtam a szám.

Én voltam.
Ahogy én látom nem a szolid motorosok száguldoznak trikóban, röbvidnadrágban hanem a 3 milkás sportmotorosok. Nekik biztos nem pénzkérdés, Az Akropovic kipuff mellett biztos telik bőrcuccra.
Ehhhhhh... micsoda kalamajka lett itten, ameddig értekezleten voltam.

esSO-val egyetértek. A pénz nagy úr. Én sem vettem volna ruhát azonnal, ha nem tudom belealkudni a motorba. Ezért kerestem meg azt a kereskedést, ahol belefért...
Nyuszival pedig azért értek egyet, és azért értem, hogy miért "radikális", mert sajnos testközeli élménye volt nemrég... amikor ruha nélkül az akkori "övéjátkja" valószínű már egy felhőről lógatná a lábát. És azt az érzést nem szeretné (én sem szeretném) átélni még egyszer. Gyanítom kedvesek vagyunk a számára mindahányan... Ő így vigyáz ránk! Mert nő, és érez... jobban, mint mi.

Engem az bosszantott a riportban, hogy megint hangulatkeltésre használta fel a vágószobában ülő ficek a kisfilmet. Jómagam autóban töltök egy évben 60000 km-t, és motoron 10000 km-t. Ám motoros vagyok... annak tartom magam. Engem senki ne "baszogasson" az úton egy ilyen riport miatt. Ettől pöccentem be!

Visszatérve a ruhára. Munkábajáráshoz nem öltözöm be. Viszont sokan (pl. Nyuszi is) 30 km-t megy a munkahelyére. Autóúton, és autópályán is. Helyesen teszi, ha beöltözik!

Aki motorozik, az még közel sem biztos, hogy motoros! Ezzel azt hiszem elmondtam sok mindent...

Az itteni társaságot motorosank tartom. Tehát sok ingről esett szó az előzményekben, ami senkire sem jó!
Má nem tom pontosan. Tegnap volt téma, h miről ismerszik meg a női mocis? Ott nyilatkozta vki, hogy pucsít!
Hát kitől van?
Én sem azt mondtam
SZERINTEM!
Nyuszinál már ez is halálos vétek! Ki volt 50 ncm a bőrödből. A védőruha azt jelenti, h tök fekete 10 cm vastag gúnyában izzadsz a motoron.
STOP!

Itt nem a pénzről van szó szerintem!
Milliomos csemete nem Gs 500-at vesz szerintem!
NEM ÉN ADTAM NEKI!
Én felfogom, h jót akar, és valamilyen szinten egyet is értek vele, csak a radikális hozzáállása zavar kicsit.
Sajna vannak olyan motorosok is ebben a nyavalyás országban, akik szeretnek/nének mocizni, de anyagilag kihívásokkal küzdenek.(jaj, de finom megfogalmazás! ) Esetleg nagy nehezen összehozzák a gépet, és egyszerűen nincs több lé. Majd apránként lesz, később. Akkor most őket tiltsuk el a motorozástól, mert csóróbbak, mint a milliomoscsemeték? Ez furi, főleg annak tudatában, h a halálos balesetek nagy részét az állat módon közlekedő, full cuccos motorosok okozzák.
De a "pucsitós" az jó!
Lehet, hogy rövid (térd) naciban voltam, de térdvédőben és protektor ingben!
Nyuszi, én kérek elnézést az új eposzi jelződ (pucsítós) miatt.
Arra oltam, hogy a nem szeretnéd a nyuszt ruhában látni. ( mint tetszésnyílvánítás, nem neked szolt, hanem a pucsítósnak)( bocs nyusz)
Azért hozza fel a témát, mert jót akar. Ha 1-2 ember elgondolkozik, felöltözik soxor a rövidgatyó helyett és aztán amikor elcsúszik 50-nel, a kórházban nem azt keresik, hogy honnan lehetné még bőrt átültetni, akkor megérte. Mondjuk elesni sem kell, úgy megfáznak az izületei a donorszerkósoknak 1 szezon alatt, hogy nem értik, huszonévesen miért fáj mindenük.

De amúgy igazad van, mindenki a saját egészségét kockáztatja és senkit sem lehet kötelezni. Ugyanaz, mint a dohányzás.
Nagyanyád nem szok velünk mocni!
Ez csak a mi lányainkra vonatkozik!
Rendben van akkor megyek énis bikiniben!
Nagyanyámnak is így kell?
Te ne nagyon gass, mert rólad beszél nyuszi! Te szoktál rövidnadrágban jönni Bajára! Holott mostmár tudhatnád, h középkori páncélzat nélkül nem szabad motorra ülni!
JÓ LESZ AZ A KINI MONÓBAN IS!
Megyek is, megkeresem az illetékes fórumokat, elöterjesztek egy javaslatot, miszerint csakis bikiniben lehessen majd motorozni nöknek.. Motoros ruha viselése tilos