Tévedés! Tényleg nem bántani akarom őt - bár sokszor piszkálom -, pusztán ő utána én is kifejtettem a nézetem ezügyben. Demokáré!
Egyébként nagyon csípem és becsülöm, h (balfék)nő létére mocizik És szorítok Neki, h jöjjön el az az idő, amikor már tud is!
Jajjaj, mit fog szólni szegény nyuszink ha ezt olvassa... Naon rászálltál ám De bizti szereti
Nem szeretni sóós löttyöt, inkább a parton napoztattam a hátam... "szenvedtem"
Pusztán csak arról van szó, h nem a mi nyulunk a kompetens személy - hálisten - ezen dolgok ügyében.
Viszont minden áldott napon felhozza ezt a témát, hangoztatva saját nézetét. Lassan már a sztálini Szovjetunióban érzem magam ! Szerencsére pucsítós kolléganőnk nincs abban a beosztásban, h diktáljon.
Hááá persze hogy jól értelmezed. Ez egy HKG volt, leugrottam a tengerparta fürödni egyet Ez az egész így indult, és pontosan ennyi is volt a lényege. Idén viszont megyek még1x, de akkor már autóval, hoszabb idöre. A munkám sajnos most csak ennyit engedett... Ez a motorozásról, és a felhötlen szabadságról szólt . Szinte semmi megtervezett nem volt benne... Erröl szól a motorozás.. nekem...
Ebben neked is igazad van. Demondj már egy olyan területet ahol nem szolnak bele hogy mit hogyan csinálhatsz. Lassan már a kukoricásba se lehet pislantani
Ülj már át lécci egy másik lóra! Mi közöd van Neked ahhoz, h ki, hogyan ül a motorjára?! Az a saját élete, úgy teszi kockára, ahogy ő akarja!
Vagy menj dolgozni a rendőrségre, és hozz Te is ilyen szuper okos törvényeket a motorosok ellen, a ruhagyárak hasznát növelendő!
Én hétfőn jöttem meg Horváto-ból. Mi Rovinjban voltunk. Hihetetlenül állat volt. Karlovacig mentünk pályán, utánna végig szerpentin az Ucka alagút végéig. Az alagutat is kikerültük szerpentinen. Az volt a legdurvább :) Haverom barátnője nem is bírta... Visszafelé ugyanez, csak elkapott minket a vihar Rijekánál, remek túlélő túrává téve az utat. (A szél néha lefújt az útról...).
A magyar közlekedés szerintem is jobb. Az autópályán dugóban csak a magyarok húzódtak félre. A horvátok arébb tételéhez szükség volt a mögöttem jövő z1000 oroszlánüvöltésére is.
Rengeteg kanyar volt, és gyönyörü tájakon mentem végig. Vannak vidik is, csak sajnos nem vettem észre hogy elálítottam a minöséget, így nézhetö, de nem a legjobb a minösége. KisZének akkor majd legfeljebb varrok valami sisakot ...
Nem-e komálta? Feljebb is mászott ám
Nemisis hajt most... éjfélkor már ágyban voltam
És a legnehezebben gyogyulók a hussérülések, azok nagy részét pedig a börruha megakadályozza. A textil pl farmer viszont jól bele tud sülni a bőrbe, husba.
Tény, h sérülékenyebb. DE sokan még arra sem veszik az "energiát", hogy ne pucéran menjenek. Mert ugye roppant gizda trikóban döntögetni.... Ha van ruha, akkor nem a bőre, csontja fog elkopni. Hihetetelen, h mennyien motoroznak póló-sort-papucsban. Menj el a Mecsekbe. CSAK minden 10. motoroson lesz megfelelő védőruha. És akkor az utasokról nem beszéltem. (ami a vezető felelőtlensége persze )
1x kell, h baj legyen.... Annyira nem drága egy ruha. Az pótolható. De egy kar, láb, egyéb testrész.... Én nem is érzem magam jól a ruhám nélkül. Nincs biztonságérzetem....
Na ez itt virtuáll mükszik!
Egyébként nagyon csípem és becsülöm, h (balfék)nő létére mocizik És szorítok Neki, h jöjjön el az az idő, amikor már tud is!
De értem én, kellett az apropó a motorozáshoz. Ilyenkor racionális érvek nem számitanak.
Nem szeretni sóós löttyöt, inkább a parton napoztattam a hátam... "szenvedtem"
Viszont minden áldott napon felhozza ezt a témát, hangoztatva saját nézetét. Lassan már a sztálini Szovjetunióban érzem magam ! Szerencsére pucsítós kolléganőnk nincs abban a beosztásban, h diktáljon.
Tudom tudom. De nem öltözöm be 2 km-re városon keresztül, max 50-nel menve. Mint ahogy egy robogóra sem full protektorral ülnék
Vagy menj dolgozni a rendőrségre, és hozz Te is ilyen szuper okos törvényeket a motorosok ellen, a ruhagyárak hasznát növelendő!
De minek egy Ferrárihoz így beöltözni? És kik voltak a moccal?
Én hétfőn jöttem meg Horváto-ból. Mi Rovinjban voltunk. Hihetetlenül állat volt. Karlovacig mentünk pályán, utánna végig szerpentin az Ucka alagút végéig. Az alagutat is kikerültük szerpentinen. Az volt a legdurvább :) Haverom barátnője nem is bírta... Visszafelé ugyanez, csak elkapott minket a vihar Rijekánál, remek túlélő túrává téve az utat. (A szél néha lefújt az útról...).
A magyar közlekedés szerintem is jobb. Az autópályán dugóban csak a magyarok húzódtak félre. A horvátok arébb tételéhez szükség volt a mögöttem jövő z1000 oroszlánüvöltésére is.
Nem-e komálta? Feljebb is mászott ám
Nemisis hajt most... éjfélkor már ágyban voltam
1x kell, h baj legyen.... Annyira nem drága egy ruha. Az pótolható. De egy kar, láb, egyéb testrész.... Én nem is érzem magam jól a ruhám nélkül. Nincs biztonságérzetem....
sokbutamotoros...
Gond az hogy a motoros mindenféleképpen sokkal sérülékenyebb.