Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod, nincs más dolgod mint megvenni az enyémet azt leszedni róla az idomokat. Máris kaptál egy nakedet
Sajnos most mennem kell és mivel lassan kész a motor is kevesebbet leszek itt. Ennek azért lehet örülni.
Biztosan meglep, de vannak páran akik meg épp a fordított oldalamat ismerik.
Tündérországba nem a "sterilitásért" járnak (-unk)
Láttam is olyat egy képen, nem tudtam, hogyan került oda.
Majdnem...de a + olajhűtő jól mutat rajta
Jahh csak van aki normálisan nyit...és vannak a hulladékok
Egyébként ugyanolyan, a spoilerek leszerelése után mint egy GS E?
Ohh..majd ráérzel ,hogy nem kell itt rontanod a levegőt
Amúgy miért nem vagy képes utánajárni a dolgoknak? Otthon is megkérdezed anyukát ,hogy milyen széklethez ..milyen papírt készíts elő ,hogy kitörölhesse a seggedet?
Nem egy orbitálisan köcsög megnyilvánulásod volt (ismeretlenül is ) ,hogy az idősebb...egymást személyesen is ismerő társaság ne kedveljen
....oszt a leszarom tablettából meg túl is adagoltál...azzá váltál amit megettél..
Üdv ! ataaa (is) simán lebontja neked szívességből egy rapid dobogókő gurigán...
ez nem klub ! fél átjáróház ! sok mindent idehord a szél. emberek jönnek, és... MARADNAK valamiért.
Üdv az újaknak.
Tudom láttam de de nekem naked kell.
Ez még a jövő titka, de ígérem elárulom majd neked ha meg lesz
Tudod nekem mindegy hogy írok e vagy sem, de megfigyeltem, hogy te bepörögsz ezekre. Nagy nehezen, de be tudom venni a leszarom tablettát, esetedben sikerült.
Ignorálj és ne vegyél be a hozzászólásaidba aztán elleszünk egymás mellett. Legrosszabb esetben még 2 évig leszek itt. Aztán veszek valami jó nagy motort és költözöm. Addig sajnos nem sajnos itt kell lennem és infot gyűjteni erről a jószágról.
Úgy gondolom még ezen is felhúzod magad, hogy ezt írtam. Nem szidtalak meg semmi. Nem haragszom én amúgy rád meg semmi. Nem mondom, hogy legyünk barátok, de valami jó viszonyt kialakíthatnánk. Mit gondolsz?
Kicsilány! Mi lesz helyette?
az enyém eladó
komolyabb utakon lezavarják őket a picsába persze ilyen olyan partizánszekér ekósszekeres ciguk, tehénszar akárhol előfordulhat kedvenc tavalyi élmény belényes és borod közti út egy enyhén kómás csóka késsel hadonászik az út szélén arrébb egy öregasszony a domboldalon kigombolt inggel lógó csöcsökkel kaszál összekapaszkodott részeg bácsik szlalomozása valameik faluba
Ez örök tagságos fórum
Egyenlőre semmi, de ha elment a motor akkor talán 500 lesz rá.
Kuss köcsög
Mennyi a kereted rá?
Értem, kellemes perceket hozzá!
Köszönöm a jótanácsokat, ezért is jöttem ide.
Megyünk vele ketten is de a páromé a motor én éppen most raktam fel a motoromat az apródra, mert szeretnék én is egy GS-t.
és még hozzátenném hogy tehenek, lovak bármikor bárhol
fogarason még egy szamárcsapatba is belefutottunk, bár ők kulturáltan nézelődtek az út szélén
Örülök hogy kb minden hozzászólásodban jelen vagyok.
A szomszédos településről vettük rendes gazdától, ő meg pár évvel ezelőtt kintről behozottként.